¤FM15 - FK Partizan (Official)
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
Evo i mojih transfera, tj prodaja, u prvoj sezoni doveo sam samo Veljkovića koji ništa nije pokazao, a u drugoj Vanju Milinković Savića na pozajmicu, Vranješa i Jovića, prodao nepotrebne i nezadovoljne, guram masu svoje omladince 

Inače, dobio sam čak 3 ponude za posao u kratkom periodu

I jedna "zanimljivost", ovo nije svirano kao ofsajd i lik mi je dao gol...

Inače, dobio sam čak 3 ponude za posao u kratkom periodu

I jedna "zanimljivost", ovo nije svirano kao ofsajd i lik mi je dao gol...

Последње учитавање од markohn22 дана 05 Нов 2014, 16:12, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
-
dushancg123
- Newgen
- Поруке: 32
- Придружен: 15 Мај 2012, 01:15
- Место: montenegro
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Sa kakvom si reputacijom i licencom počeo?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
dushancg123, ako je igrac nezadovoljan u klubu, ti mozes da mu ponudis ugovor e sad je na njemu, Luka Jovic je lagano pregovarao sa Partizanom i u stvarnosti, kao i Saponjic sa Zvezdom, i sve vise ce postajati normalno da igraci do 19 godina menjaju klupske boje. E ali ajde dovedi Darka Lazovica SIPAK 

▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ljudi, please hiperlinkove postavljajte ovako umirem haha kad nisam kući ovaj wi fi što hvatam treba mi tri svetlosne godine.
Inače... dovesti Ristića i Jovića... dobar izazov ali se onda nešto i mora prodati. Nema se budžeta baš na startu kolko sam video pre par dana kad sam proveravao? I Đura ne odlazi na FM 15 ko što je na FM 14?
Inače... dovesti Ristića i Jovića... dobar izazov ali se onda nešto i mora prodati. Nema se budžeta baš na startu kolko sam video pre par dana kad sam proveravao? I Đura ne odlazi na FM 15 ko što je na FM 14?
- Gagi
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 12107
- Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
- Место: Heimaey
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 29 times
Id u penis, ja mislio ovo fudbalski deo. Još citiram Jestrošita.
Elem, završio sam 2. sezonu. Opet "samo" titula, u kupu me izbacila Čuka.
Ušao u grupnu fazu LŠ, završio kao treći iza Čelsija i Trabzona i ispao u EL od Atletika.
Šaponja se često povređuje, barem meni, ali je zmaj.
Mislim da je to - to od ovog sejva, da ću, kada večeras stigne FM, krenuti nešto peto.
Elem, završio sam 2. sezonu. Opet "samo" titula, u kupu me izbacila Čuka.
Ušao u grupnu fazu LŠ, završio kao treći iza Čelsija i Trabzona i ispao u EL od Atletika.
Šaponja se često povređuje, barem meni, ali je zmaj.
Mislim da je to - to od ovog sejva, da ću, kada večeras stigne FM, krenuti nešto peto.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Bice ispravljeno u patchu! Djuric odlazi u decembru 2014. Na izborima 20. tako da ce tako namesteno biti i u igri, povreda Vulicevica, Petkovica i jos dosta toga Trajkovic takodje vise nije igrac Partizana ima jos dosta zavrzlama tako da cemo sve to ispravljati u koracima! Pa ako neko jos nije poceo sa ozbiljnim sejvom neka saceka neki dan ici ce serbian update. 
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Možda ipak i ja odigram malo sa Partizanom. Pratim na fb dosta stranica a oni što igraju sa Partizanom dovode i dobre igrače. Vidim da se pristojan tim može sastaviti ako se dovode pojačanja. Primer, ovaj lik čiji sam skrin uzeo doveo Mutua, a to je bio Mutuov debi. Doveo je i Kramarića, a Kramarić mu cele sezone ni minut nije odigrao, povredio se.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
petric_bn, A sta ce mi molim te
Imam Drazica i Ninkovica levom po boku, ako zatreba Luka Jovic moze solidno da odigra tu, na desnoj strani imam Zivkovica i Stefana Ilica + Luku ili Grbica zavisi kako ko ostavi, meni recimo Luka otisao na polusezoni 2015 posto mi je bio ubedljivo najbolji igrac, a da razigravam Spance pored nase dece ne pada mi napamet + da mu dam tolike pare
samo regeni dolaze u obzir i to oni VRHUNSKI
Nemoj da me shvatis pogresno ali kako kaze onaj deda u reklami za 2 godine ustedecmo 30 hiljada 
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
Završih i drugu sezonu, u domaćim takmičenjima lagano dupla kruna.

U Evropi sad dogurao odlično, za razliku od prve sezone potrefila me lagana grupa. United, Zenit i Kopenhagen, Protiv Zenita kući Grbić je imao svoj dan i zabio het-trik, 2 pobjede protiv Danaca koji su doveli 10ak odličnih igrača i nikog nisu registrovali za LŠ (između ostalih i mog Živkovića, te Darka Lazovića), i to je bilo dovoljno za 2. mjesto u grupi. U 1/8 finala nas je sačekao aktuelni šampion Čelzi koji je kasnije i odbranio titulu! Nismo se obrukali. Prvi meč kod kuće sam mogao i bolje da prođem, ali 2 gola primljena iz slobodnjaka i rezultat 2:4. Otišli smo rasterećeni na revanš u London, gubili 3:0 do 70. minuta, a onda 8 minuta nevjerovatne igre i konačnih 3:3!

Evo i svih mečeva u sezoni, golova nenormalno mnogo, i datih i primljenih...

Evo i sastava, Škuletić 28 golova, Jović 26, Grbić 22, Šaponjić 21, Fofana 18 iako je bio povrijeđen od februara do kraja sezone. U asistencijama je prednjačio Luka sa 24, prate ga Ninković sa 15 i Šaponja sa 15.

Neki od najzanimljivijih mečeva...
Luka poludio, 5 asistencija i gol

Derbi, najdraži do sada, kakav tandem je otvorio i zatvorio goleadu...

Još jedan pokazatelj kakav su tandem, žao mi je samo što pored njih Škuntelar gubi prostor...

Nevjerovatno finale kupa protiv Borca, od 3:1 do 3:3, a onda u produžetku crveni i povreda Volkova bez preostalih izmjena, 2 igrača manje, i ipak trofej

I na kraju sezone, dobio sam jednu ponudu koju nisam mogao da odbijem, braća su me zvala da ih predvodim na svetskom prvenstvu na domaćem terenu, velika čast! Inače, prijavio sam se bio za selektora Srbije, ali je prednost dobio trenerski mag Ljubiša Stamenković :argh:

ps. Na polusezoni je stigao samo Daniel Opare iz Porta na pozajmicu, da pokriva malo Vulićevića kojem nisam imao alternativu. Dobro se pokazao tako da sam ga sada i otkupio, a takođe je ugovoreno i da Vanja Milinković Savić ostane na pozajmici još godinu dana

U Evropi sad dogurao odlično, za razliku od prve sezone potrefila me lagana grupa. United, Zenit i Kopenhagen, Protiv Zenita kući Grbić je imao svoj dan i zabio het-trik, 2 pobjede protiv Danaca koji su doveli 10ak odličnih igrača i nikog nisu registrovali za LŠ (između ostalih i mog Živkovića, te Darka Lazovića), i to je bilo dovoljno za 2. mjesto u grupi. U 1/8 finala nas je sačekao aktuelni šampion Čelzi koji je kasnije i odbranio titulu! Nismo se obrukali. Prvi meč kod kuće sam mogao i bolje da prođem, ali 2 gola primljena iz slobodnjaka i rezultat 2:4. Otišli smo rasterećeni na revanš u London, gubili 3:0 do 70. minuta, a onda 8 minuta nevjerovatne igre i konačnih 3:3!

Evo i svih mečeva u sezoni, golova nenormalno mnogo, i datih i primljenih...

Evo i sastava, Škuletić 28 golova, Jović 26, Grbić 22, Šaponjić 21, Fofana 18 iako je bio povrijeđen od februara do kraja sezone. U asistencijama je prednjačio Luka sa 24, prate ga Ninković sa 15 i Šaponja sa 15.

Neki od najzanimljivijih mečeva...
Luka poludio, 5 asistencija i gol

Derbi, najdraži do sada, kakav tandem je otvorio i zatvorio goleadu...

Još jedan pokazatelj kakav su tandem, žao mi je samo što pored njih Škuntelar gubi prostor...

Nevjerovatno finale kupa protiv Borca, od 3:1 do 3:3, a onda u produžetku crveni i povreda Volkova bez preostalih izmjena, 2 igrača manje, i ipak trofej

I na kraju sezone, dobio sam jednu ponudu koju nisam mogao da odbijem, braća su me zvala da ih predvodim na svetskom prvenstvu na domaćem terenu, velika čast! Inače, prijavio sam se bio za selektora Srbije, ali je prednost dobio trenerski mag Ljubiša Stamenković :argh:

ps. Na polusezoni je stigao samo Daniel Opare iz Porta na pozajmicu, da pokriva malo Vulićevića kojem nisam imao alternativu. Dobro se pokazao tako da sam ga sada i otkupio, a takođe je ugovoreno i da Vanja Milinković Savić ostane na pozajmici još godinu dana
Последње учитавање од markohn22 дана 12 Нов 2014, 00:21, учитано 1 пут укупно.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
Tu je Drinča, vidiš gore na SS-u kompletne ekipe, dao je 9 golova i 9 asistencija u drugoj sezoni, a čuvam ga dosta, kad god mogu da ga odmorim pustim Sašu Markovića da igra. Planiram još jednu sezonu da mi izgura a onda da dovedem nekog baš dobrog DM. Uskoro će kraj prelaznog roka pa kačim novi izvještaj sa transferima 
- KosWonderkid#11
- First Team Coach
- Поруке: 267
- Придружен: 03 Сеп 2012, 21:52
- Место: Pale