Nemam bas puno vremena da igram, ali da kazem nesto o mom Partizanu, sa kim naravno uvek krecem igricu od kad se Srpska liga pojavila na Manageru!
Taktiku sam trazio kroz prijateljske i nasao je! Formacija 4-5-1 sa TM(S) Skuleticem u spicu, 2 IF(A) Predrag Luka kao desno krilo i Petar Grbic kao levo krilo, na sredini CM(A) Brasanac, BWM(S) Ivan Petrovic, kao zadnji vezni DLP(S) Drincic, u odbrani bez filozofiranja bekovsi tandem kao FB(A) Vulicevic i Volkov, kao par u centru su Branko Ilic i Branislav Trajkovic CD(D) obojici. Na golu Lukac mnogo gresi, ali nemam poverenja u Zivkovica i Kljajica i nadam se da cu naci prvog cuvara mreze.
Ninkovica sam prodao Olympiakosu i stabilizovao budzet, dosli su neki igraci, neki brzo i otisli, pojedini zavrsili u Teleoptiku, moraju da se dokazu da bi dobili mesto kod mene! Fofana i Lazovic ocajni, ne svidjaju mi se, Kojic i Skuletic odlicni, ocekujem dosta od Saponjica i Zivkovica i Pantica u II delu sezone kad klub napuste pojedini.
Evo mog sasatava:
Evo rezultata:
Iz prilozenog se vidi da guram odlicno u prvenstvu sam bez poraza i neresenog, u evropi odlicno guram.
Transferi:
Tabele:
I na kraju pogledajte mog najboljeg igraca:
Pisaem opet na polusezoni kad budem formirao tim koji ce vuci Crno Bele narednih sezona! Imam neku kombinaciju na pameti ali ako budem imao para i ako Djurati pojaca finansije mozda uspem da napravim odlican posao!