¤FM15 - FK Partizan (Official)

Корисников грб
WOXER
First Team Coach
Поруке: 240
Придружен: 25 Дец 2010, 23:06
Место: Kucura
Status: Није на вези

Порука од WOXER »

Svaka ti cast za razultate. Ja ne mogu da sastavim 3-4 pobede za redom. Ubija me ovaj fm. :nasty:
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Evo i mojih transfera, tj prodaja, u prvoj sezoni doveo sam samo Veljkovića koji ništa nije pokazao, a u drugoj Vanju Milinković Savića na pozajmicu, Vranješa i Jovića, prodao nepotrebne i nezadovoljne, guram masu svoje omladince :)

Слика

Слика

Слика

Inače, dobio sam čak 3 ponude za posao u kratkom periodu :)

Слика

Слика

Слика

I jedna "zanimljivost", ovo nije svirano kao ofsajd i lik mi je dao gol... :wtf:

Слика
Последње учитавање од markohn22 дана 05 Нов 2014, 16:12, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
dushancg123
Newgen
Поруке: 32
Придружен: 15 Мај 2012, 01:15
Место: montenegro

Порука од dushancg123 »

wtf, na 14ki nisu mogli da se dovode igraci vjecitih, osim ukoliko ne odu vani prvo, da li ce ovako ostati i na full igri?
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Jbt za 2 mjeseca sam dobio preko 20 ponuda za posao, i to neke npr iz Brazila, ili od top klubova kao što su Roma, Milan, Monaco, Leverkusen, a vodim Partizan sezonu ipo tek, niđe veze...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Sa kakvom si reputacijom i licencom počeo?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Nemam pojma sad, stavio sam ono da bude u rangu kluba koji vodim, što znači da posle godinu dana u Partizanu ne bih trebao da imam reputaciju za Milan, Romu itd.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

dushancg123, ako je igrac nezadovoljan u klubu, ti mozes da mu ponudis ugovor e sad je na njemu, Luka Jovic je lagano pregovarao sa Partizanom i u stvarnosti, kao i Saponjic sa Zvezdom, i sve vise ce postajati normalno da igraci do 19 godina menjaju klupske boje. E ali ajde dovedi Darka Lazovica SIPAK :xD:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Ljudi, please hiperlinkove postavljajte ovako umirem haha kad nisam kući ovaj wi fi što hvatam treba mi tri svetlosne godine. :D

Inače... dovesti Ristića i Jovića... dobar izazov ali se onda nešto i mora prodati. Nema se budžeta baš na startu kolko sam video pre par dana kad sam proveravao? I Đura ne odlazi na FM 15 ko što je na FM 14?
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Kakav je Saponja? Oce biti vajde dovesti ga na drugu stranu i upariti sa Jovarom?
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Id u penis, ja mislio ovo fudbalski deo. Još citiram Jestrošita.

Elem, završio sam 2. sezonu. Opet "samo" titula, u kupu me izbacila Čuka.

Ušao u grupnu fazu LŠ, završio kao treći iza Čelsija i Trabzona i ispao u EL od Atletika.

Šaponja se često povređuje, barem meni, ali je zmaj.

Mislim da je to - to od ovog sejva, da ću, kada večeras stigne FM, krenuti nešto peto.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

paske, moras da probas, ja ne znam jos se niko nije pohvalio da ga je doveo. Zvezdin super trojac hoce u Partizan, Jovic, Ristic, Grujic :yesko:

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Sloba пише:I Đura ne odlazi na FM 15 ko što je na FM 14?
Ja sam sad na pola 2. sezone, negdje u novembru na konferenciji me novinar pitao šta mislim o mogućnosti promjene predsjednika, ali nikakvih drugo naznaka da bi mogao da odleprša, nije bilo...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Bice ispravljeno u patchu! Djuric odlazi u decembru 2014. Na izborima 20. tako da ce tako namesteno biti i u igri, povreda Vulicevica, Petkovica i jos dosta toga Trajkovic takodje vise nije igrac Partizana ima jos dosta zavrzlama tako da cemo sve to ispravljati u koracima! Pa ako neko jos nije poceo sa ozbiljnim sejvom neka saceka neki dan ici ce serbian update. :yesko:

Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Слика

Možda ipak i ja odigram malo sa Partizanom. Pratim na fb dosta stranica a oni što igraju sa Partizanom dovode i dobre igrače. Vidim da se pristojan tim može sastaviti ako se dovode pojačanja. Primer, ovaj lik čiji sam skrin uzeo doveo Mutua, a to je bio Mutuov debi. Doveo je i Kramarića, a Kramarić mu cele sezone ni minut nije odigrao, povredio se.
petric_bn
Newgen
Поруке: 1
Придружен: 08 Нов 2010, 18:16
Место: Bijeljina

Порука од petric_bn »

u drugoj sezoni je Slobodan isac Cuenca I dolazi u partizan, trazi platu oko 10k
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

petric_bn, A sta ce mi molim te :) Imam Drazica i Ninkovica levom po boku, ako zatreba Luka Jovic moze solidno da odigra tu, na desnoj strani imam Zivkovica i Stefana Ilica + Luku ili Grbica zavisi kako ko ostavi, meni recimo Luka otisao na polusezoni 2015 posto mi je bio ubedljivo najbolji igrac, a da razigravam Spance pored nase dece ne pada mi napamet + da mu dam tolike pare :yesko: samo regeni dolaze u obzir i to oni VRHUNSKI :yesko: Nemoj da me shvatis pogresno ali kako kaze onaj deda u reklami za 2 godine ustedecmo 30 hiljada :rugalica:

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Završih i drugu sezonu, u domaćim takmičenjima lagano dupla kruna.

Слика

U Evropi sad dogurao odlično, za razliku od prve sezone potrefila me lagana grupa. United, Zenit i Kopenhagen, Protiv Zenita kući Grbić je imao svoj dan i zabio het-trik, 2 pobjede protiv Danaca koji su doveli 10ak odličnih igrača i nikog nisu registrovali za LŠ (između ostalih i mog Živkovića, te Darka Lazovića), i to je bilo dovoljno za 2. mjesto u grupi. U 1/8 finala nas je sačekao aktuelni šampion Čelzi koji je kasnije i odbranio titulu! Nismo se obrukali. Prvi meč kod kuće sam mogao i bolje da prođem, ali 2 gola primljena iz slobodnjaka i rezultat 2:4. Otišli smo rasterećeni na revanš u London, gubili 3:0 do 70. minuta, a onda 8 minuta nevjerovatne igre i konačnih 3:3!

Слика

Evo i svih mečeva u sezoni, golova nenormalno mnogo, i datih i primljenih...

Слика

Слика

Слика

Evo i sastava, Škuletić 28 golova, Jović 26, Grbić 22, Šaponjić 21, Fofana 18 iako je bio povrijeđen od februara do kraja sezone. U asistencijama je prednjačio Luka sa 24, prate ga Ninković sa 15 i Šaponja sa 15.

Слика

Neki od najzanimljivijih mečeva...

Luka poludio, 5 asistencija i gol :D

Слика

Derbi, najdraži do sada, kakav tandem je otvorio i zatvorio goleadu... :rugalica:

Слика

Слика

Još jedan pokazatelj kakav su tandem, žao mi je samo što pored njih Škuntelar gubi prostor... :)

Слика

Nevjerovatno finale kupa protiv Borca, od 3:1 do 3:3, a onda u produžetku crveni i povreda Volkova bez preostalih izmjena, 2 igrača manje, i ipak trofej :D

Слика

I na kraju sezone, dobio sam jednu ponudu koju nisam mogao da odbijem, braća su me zvala da ih predvodim na svetskom prvenstvu na domaćem terenu, velika čast! Inače, prijavio sam se bio za selektora Srbije, ali je prednost dobio trenerski mag Ljubiša Stamenković :argh:

Слика

ps. Na polusezoni je stigao samo Daniel Opare iz Porta na pozajmicu, da pokriva malo Vulićevića kojem nisam imao alternativu. Dobro se pokazao tako da sam ga sada i otkupio, a takođe je ugovoreno i da Vanja Milinković Savić ostane na pozajmici još godinu dana :)
Последње учитавање од markohn22 дана 12 Нов 2014, 00:21, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

markohn22, vrhunske rezultate imas i dobar plan si napravio, a Drincica jel jos cuvas ili je otisao ? Meni on igra Vrhunski :yesko:

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Tu je Drinča, vidiš gore na SS-u kompletne ekipe, dao je 9 golova i 9 asistencija u drugoj sezoni, a čuvam ga dosta, kad god mogu da ga odmorim pustim Sašu Markovića da igra. Planiram još jednu sezonu da mi izgura a onda da dovedem nekog baš dobrog DM. Uskoro će kraj prelaznog roka pa kačim novi izvještaj sa transferima :)
Корисников грб
KosWonderkid#11
First Team Coach
Поруке: 267
Придружен: 03 Сеп 2012, 21:52
Место: Pale

Порука од KosWonderkid#11 »

pozz kolege menadzeri i grobari :D Jel moze mala pomoc oko taktika i timskih instrukcija koje su najbolje za partizan i koga dovesti u prvoj sezoni ?
Proud to be a Gooner ! <3
Пошаљи Одговор

Повратак на “Vodič kroz timove & zajednička igra '15 / Team guide & Teamwork '15”