Pomoc!!
-
NemanjaBabic97
- Youth Team Coach
- Поруке: 94
- Придружен: 12 Сеп 2011, 10:06
- Место: Gradiska
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
- Status: Није на вези
Pomoc!!
Napravio sam igraca u editoru i nije mi se svidjelo kako je ispao,zatim sam na tom istom fajlu izbrisao tog igraca i napravio istog takvog sa nekim manjim izmjenama atributa i onda kad ucitam taj fajl u Menadzeru prikazuje mi oba igraca i onog sto sam izbrisao i ovog novog a kad ponovo udjem u editor i pretrazim sve ljude pod tim imenom izbaci mi samo jednog tog zadnjeg sto sam napravio.
Sta da radim kako da izbjegnem to duplanje?
Sta da radim kako da izbjegnem to duplanje?
Градишка воли Звезду! 
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Kad pokrećeš igru koliko i koji editor data fajlovi su ti uključeni?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
NemanjaBabic97
- Youth Team Coach
-
NemanjaBabic97
- Youth Team Coach
Nije editor duplirao fajl,a to drugo pa gledaj ovako je bilo zapravo:
Radio sam klub iz svog grada,a to je Kozara iz Gradiske (Republika Srpska) posto su u BIH podaci dosta zastarili morao sam praviti vecinu igraca i svi koje sam uradio ispali su uglavnom onako kako sam i htjeo jedino taj igrac nikako da ispadne kako zelim on ja inace jedan od najboljih igraca ako ne i najbolji i kako god ga kreiram on ispadne ubjedljivo najlosiji zatim sam pokusaovao da mu mjenjam atribute povecavam CA i PA al dzaba kako god ga editujem igra ga sama pretvori u najlosijeg nije mi bila jasno zasto se to desava i onda sam uzeo i izbrisao ga i napravio novog taj novi je ispao kako sam ga zamisljao al pored tog novog ostao je taj stari a u editoru ga ne prikazuje stvarno nemam ideje sta da uradim..
Radio sam klub iz svog grada,a to je Kozara iz Gradiske (Republika Srpska) posto su u BIH podaci dosta zastarili morao sam praviti vecinu igraca i svi koje sam uradio ispali su uglavnom onako kako sam i htjeo jedino taj igrac nikako da ispadne kako zelim on ja inace jedan od najboljih igraca ako ne i najbolji i kako god ga kreiram on ispadne ubjedljivo najlosiji zatim sam pokusaovao da mu mjenjam atribute povecavam CA i PA al dzaba kako god ga editujem igra ga sama pretvori u najlosijeg nije mi bila jasno zasto se to desava i onda sam uzeo i izbrisao ga i napravio novog taj novi je ispao kako sam ga zamisljao al pored tog novog ostao je taj stari a u editoru ga ne prikazuje stvarno nemam ideje sta da uradim..
Градишка воли Звезду! 
-
NemanjaBabic97
- Youth Team Coach