Pomoc!!

Novi ste u FM-u?Ovde otvarajte teme i postavljajte sva pitanja vezana FM i problemima koje vas muče
NemanjaBabic97
Youth Team Coach
Поруке: 94
Придружен: 12 Сеп 2011, 10:06
Место: Gradiska
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times
Status: Није на вези

Pomoc!!

Порука од NemanjaBabic97 »

Napravio sam igraca u editoru i nije mi se svidjelo kako je ispao,zatim sam na tom istom fajlu izbrisao tog igraca i napravio istog takvog sa nekim manjim izmjenama atributa i onda kad ucitam taj fajl u Menadzeru prikazuje mi oba igraca i onog sto sam izbrisao i ovog novog a kad ponovo udjem u editor i pretrazim sve ljude pod tim imenom izbaci mi samo jednog tog zadnjeg sto sam napravio.
Sta da radim kako da izbjegnem to duplanje?
Градишка воли Звезду! :zvezda:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Kad pokrećeš igru koliko i koji editor data fajlovi su ti uključeni?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
NemanjaBabic97
Youth Team Coach

Ukljucen je taj fajl na kojem sam radio i jos neki koji dodaju medije i tako te sitnice.
Od tih svih fajlova koji su ukljuceni ni na jednom nema njega osim na tom dodatku koji sam ja pravio tako da nije do toga
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Duplirao ti je fajl možda. Ume to da uradi editor. Proveri to pod jedan. A pod dva zašto ne edituješ samo postojećeg? Koliko sam dobro razumeo ti si pravio novog i brisao starog? Čudan je ovaj editor pa mora sve da se proba. :D
NemanjaBabic97
Youth Team Coach

Nije editor duplirao fajl,a to drugo pa gledaj ovako je bilo zapravo:
Radio sam klub iz svog grada,a to je Kozara iz Gradiske (Republika Srpska) posto su u BIH podaci dosta zastarili morao sam praviti vecinu igraca i svi koje sam uradio ispali su uglavnom onako kako sam i htjeo jedino taj igrac nikako da ispadne kako zelim on ja inace jedan od najboljih igraca ako ne i najbolji i kako god ga kreiram on ispadne ubjedljivo najlosiji zatim sam pokusaovao da mu mjenjam atribute povecavam CA i PA al dzaba kako god ga editujem igra ga sama pretvori u najlosijeg nije mi bila jasno zasto se to desava i onda sam uzeo i izbrisao ga i napravio novog taj novi je ispao kako sam ga zamisljao al pored tog novog ostao je taj stari a u editoru ga ne prikazuje stvarno nemam ideje sta da uradim..
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Ima opcija ovako ne diraj atribute nego mu ustvari povećaj pet šest ocena i stavi mu samo CA i PA. :)
NemanjaBabic97
Youth Team Coach

Nisi me shvatio,ne mogu ga editovati,u editoru kad ucitam fajl imam tog igraca kojeg sam zadnjeg napravio i on je ispao kako treba ali u igrici imam i njega i onog kojeg sam izbrisao a tog kog sam izbrisao nema u editoru tako da ga ne mogu editovati
Cuadrado
Newgen
Поруке: 2
Придружен: 02 Феб 2015, 12:03
Место: Zagreb

Порука од Cuadrado »

Narode,hitno trebam pomoć...
Skinuo sam novi transfer update i ubacio ga u mapu editor data i pri ulasku u new game uopće me se ne očitava taj update,kako to?
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time

Порука од Džajo5 »

Odakle si skinuo? Jel imaš najnoviju verziju FM-a? U koji folder si ubacio?
Пошаљи Одговор

Повратак на “Pomoć i Pitanja/ Help & Questions”