FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
Djolito
First Team Coach
Поруке: 389
Придружен: 18 Нов 2010, 23:26
Место: Uzice
Status: Није на вези

Порука од Djolito »

Dijara brate :D i kizito, mada on ima pasos ja mislim :)
Mislim kizita nisu napisali da je u prvih 11, ali sam gledao tekmu, igrao je skoro celu..
Последње учитавање од Djolito дана 19 Јун 2011, 22:07, учитано 1 пут укупно.
Ceteris Paribus!
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Brate kad cigani mogu za pola godine da dobiju pasos moze i Dijara za 3...
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Savica nije bilo u sastavu... znaci ocigledno ce otici... :( i Fejsa izgleda stvarno ide kod gavrosa :( :nasty:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Savic+Fejsa=8M+2.5M=27Miliona, lepe su to pare...
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

kakvih 27M? :wtf: i ako Savica prodaju za 8M bice dobro ako nama pripadne i 5M... :(
Корисников грб
Djolito
First Team Coach

Порука од Djolito »

kojih 5 brate, 2M samo da dodje Partizanu, a Ljubomir je u Atini na lekarskom, malopre sam procitao........ jbg, onaj mange grize na sredini..
Последње учитавање од Djolito дана 19 Јун 2011, 22:19, учитано 1 пут укупно.
Ceteris Paribus!
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Hahahahah xDDD zezam se :D.
Ne mozes tako da gledas, koliko ce nama pripasti, djura ce uzeti sebi koliko hoce, a i svejedno koliko uzme, znas i sam da nece ostatak potrositi na transfere, jer je ostatak mali.

Корисников грб
Djolito
First Team Coach

Порука од Djolito »

Ne znam.. Nije mi samo jasno gde idu sve te pare od transfera, ne mogu da verujem da sve uzimaju sebi, mozda se u nesto ulaze, nemam pojma.. Savic 8M + Fejsa 3M + Jovanovic 700k + Petrovic (ako ode) oko 4M i GDE ODU TE PARE!?
a ovamo potrosimo max 2 M na transfere..
Ceteris Paribus!
Stefan
Manager
Поруке: 1988
Придружен: 25 Окт 2010, 17:08
Место: Beograd

Порука од Stefan »

Ne racunajte Fejsu 3M jer nije igrao skoro godinu dana,a i pola idu golubaru iz Kule,ali ko zna mozda ce te drugacije prebijati te dugove sa njim.A i nije vam ovo FM,pare ne lezu odmah na racun,vec se isplacuju iznosi na mesec dana,na sest meseci,dobar deo se trosi i na plate igraca,na zaposlene u klubu,pa ni Djura ne radi za kikiriki i zbog zadovoljstva nego i on ima mesecna primanja,odrzavanje stadiona,komunalije oko istog +na sve ovo dodajte Teleoptik.
Корисников грб
Joca
World Class Manager
Поруке: 4764
Придружен: 27 Окт 2010, 21:00
Место: Novi Beograd

Порука од Joca »

sad sam dosao sa tekme skupljao lopte i mogu vam reci iako sam zvezdas da ste dobri :slap:
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Skendija - opet sa Makedoncima! :zelenko: ajde nek nam je :cheers: pa da prodju kao Rabotnicki sinoc :fanman:

ovo ipak nisu Makedonci, imaju jednog Makedonca u ekipi... :nasty: samo da se ne ponovi Zrinjski :banned:

Škendija je klub iz Tetova, grada koji se nalazi blizu granice sa Kosovom i čiji većinski deo populacije čine Albanci. Predsednik kluba je Nuriman Šaćiri, a trener je Katip Osmani. U ovom timu inače igra i jedan Srbin, u pitanju je Vladimir Nikitović, rođeni Čačanin, koji je nekada igrao za Remont Čačak, Takovo, Metalac, Slobodu iz Čačka, kragujevački Radnički, Sarajevo i Kom.

Navijači Škendije se zovu Balisti, ime koje su nadenuli po albanskim borcima u Drugom svetskom ratu. Oni važe za jedne od najekstremnijih navijača u Makedoniji i po svemu sudeći igrače Partizana čeka paklena atmosfera u Tetovu.

Škendija je osnovana 1979. godine od strane Albanaca iz Tetova, a u sezoni 2010/11 prvi put u istoriji postala je prvak Makedonije.
Последње учитавање од markohn22 дана 20 Јун 2011, 12:44, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Prognoziram dvocifren broj golova...(na jednoj utakmici)

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

dobro je sto ce se tamo vjerovatno igrati u Skoplju a ne u Tetovu, bice masu nasih navijaca... :fanman:

Krstajic potvrdio da je sa Carlosom Labrinom sve dogovoreno, i naravno demantovao glupe izmisljotine nasih novinara u vezi sa Pashekom... Treba dovest onog Korejanca iz Inchona, kida bre lik :gunman: :zelenko:
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Ovo UEFA hoce da nas izbaci :nasty:
Zato sto znaju da ce grobari da naprave sranje protiv siptara...

TIPEE
Youth Team Coach
Поруке: 192
Придружен: 24 Окт 2010, 20:07
Место: Macedonia

Порука од TIPEE »

MA necete igrati u TETOVO vec u SKOPJE na novu arenu FILIP 2 jer onaj u tetovo stadion nije za evropske natprevate a Shkendija nadvor od Tetovo igra ko male dece u neku naselbu oni su samo jeci u tetovo jer imaju veliki broj navijaca i sudci nesmeju da sviru nista protiv nih to je celi razlog zasto je bio ove godine shkendija prva u makedonskom prvenstvo.
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

TIPEE jel Tetovo ima više prvoligaša nego Skopje? :banned: :xD:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

TIPEE пише:MA necete igrati u TETOVO vec u SKOPJE na novu arenu FILIP 2 jer onaj u tetovo stadion nije za evropske natprevate a Shkendija nadvor od Tetovo igra ko male dece u neku naselbu oni su samo jeci u tetovo jer imaju veliki broj navijaca i sudci nesmeju da sviru nista protiv nih to je celi razlog zasto je bio ove godine shkendija prva u makedonskom prvenstvo.
Ne razbiram.

TIPEE
Youth Team Coach
Поруке: 192
Придружен: 24 Окт 2010, 20:07
Место: Macedonia

Порука од TIPEE »

Olja пише:TIPEE jel Tetovo ima više prvoligaša nego Skopje? :banned: :xD:

Ma nema samo ovaj je sada za sada od TEtovo klub a i jedini klub u makedoniji koji ima neku finansisku podrasku sa Metalurgom drugo ti je sve krs od ekipe. Kada igraju trpaj to u kladilnici kako znas i umes sve sto imas na partizan u srbiju ispod 4 gola da ne ste gi pratile da si odat
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Ne razbiruvam.

Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Cek tipe jel ti navijas za ove protiv kojih igra Partizan? Ili za one druge u drzavi?

Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”