Mislim kizita nisu napisali da je u prvih 11, ali sam gledao tekmu, igrao je skoro celu..
FK Partizan [2013/14]
- Djolito
- First Team Coach
- Поруке: 389
- Придружен: 18 Нов 2010, 23:26
- Место: Uzice
- Status: Није на вези
Dijara brate
i kizito, mada on ima pasos ja mislim 
Mislim kizita nisu napisali da je u prvih 11, ali sam gledao tekmu, igrao je skoro celu..
Последње учитавање од Djolito дана 19 Јун 2011, 22:07, учитано 1 пут укупно.
Ceteris Paribus!
- Djolito
- First Team Coach
- Поруке: 389
- Придружен: 18 Нов 2010, 23:26
- Место: Uzice
kojih 5 brate, 2M samo da dodje Partizanu, a Ljubomir je u Atini na lekarskom, malopre sam procitao........ jbg, onaj mange grize na sredini..
Последње учитавање од Djolito дана 19 Јун 2011, 22:19, учитано 1 пут укупно.
Ceteris Paribus!
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Hahahahah xDDD zezam se
.
Ne mozes tako da gledas, koliko ce nama pripasti, djura ce uzeti sebi koliko hoce, a i svejedno koliko uzme, znas i sam da nece ostatak potrositi na transfere, jer je ostatak mali.
Ne mozes tako da gledas, koliko ce nama pripasti, djura ce uzeti sebi koliko hoce, a i svejedno koliko uzme, znas i sam da nece ostatak potrositi na transfere, jer je ostatak mali.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ne racunajte Fejsu 3M jer nije igrao skoro godinu dana,a i pola idu golubaru iz Kule,ali ko zna mozda ce te drugacije prebijati te dugove sa njim.A i nije vam ovo FM,pare ne lezu odmah na racun,vec se isplacuju iznosi na mesec dana,na sest meseci,dobar deo se trosi i na plate igraca,na zaposlene u klubu,pa ni Djura ne radi za kikiriki i zbog zadovoljstva nego i on ima mesecna primanja,odrzavanje stadiona,komunalije oko istog +na sve ovo dodajte Teleoptik.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Skendija - opet sa Makedoncima!
ajde nek nam je
pa da prodju kao Rabotnicki sinoc 
ovo ipak nisu Makedonci, imaju jednog Makedonca u ekipi...
samo da se ne ponovi Zrinjski
Škendija je klub iz Tetova, grada koji se nalazi blizu granice sa Kosovom i čiji većinski deo populacije čine Albanci. Predsednik kluba je Nuriman Šaćiri, a trener je Katip Osmani. U ovom timu inače igra i jedan Srbin, u pitanju je Vladimir Nikitović, rođeni Čačanin, koji je nekada igrao za Remont Čačak, Takovo, Metalac, Slobodu iz Čačka, kragujevački Radnički, Sarajevo i Kom.
Navijači Škendije se zovu Balisti, ime koje su nadenuli po albanskim borcima u Drugom svetskom ratu. Oni važe za jedne od najekstremnijih navijača u Makedoniji i po svemu sudeći igrače Partizana čeka paklena atmosfera u Tetovu.
Škendija je osnovana 1979. godine od strane Albanaca iz Tetova, a u sezoni 2010/11 prvi put u istoriji postala je prvak Makedonije.
ovo ipak nisu Makedonci, imaju jednog Makedonca u ekipi...
Škendija je klub iz Tetova, grada koji se nalazi blizu granice sa Kosovom i čiji većinski deo populacije čine Albanci. Predsednik kluba je Nuriman Šaćiri, a trener je Katip Osmani. U ovom timu inače igra i jedan Srbin, u pitanju je Vladimir Nikitović, rođeni Čačanin, koji je nekada igrao za Remont Čačak, Takovo, Metalac, Slobodu iz Čačka, kragujevački Radnički, Sarajevo i Kom.
Navijači Škendije se zovu Balisti, ime koje su nadenuli po albanskim borcima u Drugom svetskom ratu. Oni važe za jedne od najekstremnijih navijača u Makedoniji i po svemu sudeći igrače Partizana čeka paklena atmosfera u Tetovu.
Škendija je osnovana 1979. godine od strane Albanaca iz Tetova, a u sezoni 2010/11 prvi put u istoriji postala je prvak Makedonije.
Последње учитавање од markohn22 дана 20 Јун 2011, 12:44, учитано 1 пут укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
dobro je sto ce se tamo vjerovatno igrati u Skoplju a ne u Tetovu, bice masu nasih navijaca...
Krstajic potvrdio da je sa Carlosom Labrinom sve dogovoreno, i naravno demantovao glupe izmisljotine nasih novinara u vezi sa Pashekom... Treba dovest onog Korejanca iz Inchona, kida bre lik

Krstajic potvrdio da je sa Carlosom Labrinom sve dogovoreno, i naravno demantovao glupe izmisljotine nasih novinara u vezi sa Pashekom... Treba dovest onog Korejanca iz Inchona, kida bre lik
И душа и тело, све је црно бело...
-
TIPEE
- Youth Team Coach
- Поруке: 192
- Придружен: 24 Окт 2010, 20:07
- Место: Macedonia
MA necete igrati u TETOVO vec u SKOPJE na novu arenu FILIP 2 jer onaj u tetovo stadion nije za evropske natprevate a Shkendija nadvor od Tetovo igra ko male dece u neku naselbu oni su samo jeci u tetovo jer imaju veliki broj navijaca i sudci nesmeju da sviru nista protiv nih to je celi razlog zasto je bio ove godine shkendija prva u makedonskom prvenstvo.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Ne razbiram.TIPEE пише:MA necete igrati u TETOVO vec u SKOPJE na novu arenu FILIP 2 jer onaj u tetovo stadion nije za evropske natprevate a Shkendija nadvor od Tetovo igra ko male dece u neku naselbu oni su samo jeci u tetovo jer imaju veliki broj navijaca i sudci nesmeju da sviru nista protiv nih to je celi razlog zasto je bio ove godine shkendija prva u makedonskom prvenstvo.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
-
TIPEE
- Youth Team Coach
- Поруке: 192
- Придружен: 24 Окт 2010, 20:07
- Место: Macedonia
Olja пише:TIPEE jel Tetovo ima više prvoligaša nego Skopje?![]()
Ma nema samo ovaj je sada za sada od TEtovo klub a i jedini klub u makedoniji koji ima neku finansisku podrasku sa Metalurgom drugo ti je sve krs od ekipe. Kada igraju trpaj to u kladilnici kako znas i umes sve sto imas na partizan u srbiju ispod 4 gola da ne ste gi pratile da si odat