Postaje mi sve teže da pratim koji su koji, tako da ću verovatno uskoro rasterati sve ove koji nemaju broj, jer su mi realno u potpunosti nepotrebni.
Ovaj mali mi je glavni talenat ove godine, kapiram da će se on jedini nešto razviti, a i da ne učini to, odgovara mi njegov personaliti, koji će poslužiti za tutorovanje za koju godinu.
Svi ostali su idioti i nebitni, ako dođe do nekog bitnog razvitka nekog od njih, pisaću o tome u nekom od narednih apdejtova, jer realno, kolko brzo šibam sezone trenutno, uskoro će početi da se penzionišu ovi klinci.
E sad dolazimo do zabavnog dela.
Neverovatna sreća protiv Dukle nije donela mnogo, ali ipak sam presrećan što sam uspeo da prođem u drugo kolo.
U ligi igram sjajno, što se može videti iz 2 pobede protiv Linkolna, protiv koga sam pre toga vezao podosta mečeva bez iste.
Neverovatno je da držim korak za Linkolnom, uzevši u obzir činjenicu da ljudi imaju balans oko 5 miliona, a ja oko 250k. Ako uspem ipak nekako da uzmem titulu, za šta će trebati ozbiljno klizanje Impsa, slaviću 3 dana i 3 noći, jer jedna ta titula donosi toliko toga da ja ne mogu rečima to da opišem, već ću samo okačiti SS:
1,5 milki za osvajanje, bolest, čista bolest.
Toliko za sad, eto me na kraju sezone, koji ću nadam se dočekati trijumfalno.