Navuko sam se, jbg. Opet sam na intejku, opet sam napredovao u odnosu na prethodnu sezonu, malo sam popravio odbranu.
Impsi postaju nedostižan protivnik, a kako i ne bi kad dobijaju 25 puta više novca za prvo mesto nego što dobija drugoplasirani.
Moji su standardno umobolni, alii, golman pruža neke normalne partije, što je čudo, jer je lik idiot klasičan. Vezao sam opet nekoliko dobrih rezultata, i mislim da sam se ovaj put na vreme spasio ispadanja, ali ostaje da se vidi
E sad, slede bitne stvari:
Ovo se dogodilo na startu sezone, na fm17 mi trebalo 10 sezona da doguram do toga da mogu da dižem rikrutment, al mi ovo baš odgovara, iskreno. To je dalje prouzrokovalo da dobijem najbolji intejk do sad, i konačno igrače na nekoj korisnoj poziciji.
Strašna 4 lika, verovatno će svi u prvu postavu, jer bolje nemam.
Situacija je jedni problematična sa najboljim od svih, odnosno sa AMR-om. Imam 2 bolja igrača na poziciji, a i igram sa MR-om, što on trenutno ne može da igra.
Sledeći intejk kad bi mi podario nekog normalnog beka i jednog MC-a, bilo bi sjajno, jer bi konačno znao da imam ekipu koja ne može da ispadne.
Toliko za sad, eto me za 8 kola.