Pomoc FM15

Novi ste u FM-u?Ovde otvarajte teme i postavljajte sva pitanja vezana FM i problemima koje vas muče
Корисников грб
milosaggr
Newgen
Поруке: 4
Придружен: 19 Феб 2016, 23:48
Место: Belgrade
Status: Није на вези

Pomoc FM15

Порука од milosaggr »

Pozdrav,

Imam problem prilikom otvaranja FM15, kada kliknem na ikonicu 2 puta da je otvorim, on mi otvori moj steam (na kom cesto igram Counter Strike: Globall Offensive) iz kog razloga ne znam.

Zaista bi vam bio zahvalan ako znate resenje za ovaj problem. Hvala unapred.
Корисников грб
milosaggr
Newgen

Порука од milosaggr »

Snasao sam se sam u medjuvremenu.
!HALA MADRID!
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Nešto nisi dobro instralirao tog pirata.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
milosaggr
Newgen

Порука од milosaggr »

Instalirao sam ga dobro, nego sam trebao da ga ubacim u non-steam igrice na steamu i sada radi normalno. :rugalica: :winner:
Корисников грб
Levis501
Newgen
Поруке: 28
Придружен: 05 Феб 2016, 21:59
Место: Beograd

Порука од Levis501 »

Nisam znao da i to moze, ako na racunaru imas instaliran Steam klijent, da i pored toga mozes da igras piratski FM!? Nisam znao za tu opciju "non-steam" igrica.

Ja sam iz tog razloga pobrisao piratski FM12, kojeg sam igrao godinama, sve do prosle jeseni, kada sam kupio original FM15 na rasprodaji i onda instalirao zvanicni Steam. Sa instaliranjem Steama, nisam mogao otvoriti taj piratski FM12.
I sta cu, pobrisem ga skroz. :( :( Mnoge sezone, neke dovrsene, a jedna nedovrsena su otisle u nepovrat. :(

Onda, iz nostalgije, kupim na netu nedavno zvanicni FM12 za neke sitne pare i instaliram ga, ali fali mi dosta patcheva (kojih vise na netu nema da se nadje) da vratim stari izgled i stari osecaj kao na tom pobrisanom piratskom FM12.
:(
Пошаљи Одговор

Повратак на “Pomoć i Pitanja/ Help & Questions”