Pozdrav,
Imam problem prilikom otvaranja FM15, kada kliknem na ikonicu 2 puta da je otvorim, on mi otvori moj steam (na kom cesto igram Counter Strike: Globall Offensive) iz kog razloga ne znam.
Zaista bi vam bio zahvalan ako znate resenje za ovaj problem. Hvala unapred.
Pomoc FM15
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Nešto nisi dobro instralirao tog pirata.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
Nisam znao da i to moze, ako na racunaru imas instaliran Steam klijent, da i pored toga mozes da igras piratski FM!? Nisam znao za tu opciju "non-steam" igrica.
Ja sam iz tog razloga pobrisao piratski FM12, kojeg sam igrao godinama, sve do prosle jeseni, kada sam kupio original FM15 na rasprodaji i onda instalirao zvanicni Steam. Sa instaliranjem Steama, nisam mogao otvoriti taj piratski FM12.
I sta cu, pobrisem ga skroz.
Mnoge sezone, neke dovrsene, a jedna nedovrsena su otisle u nepovrat. 
Onda, iz nostalgije, kupim na netu nedavno zvanicni FM12 za neke sitne pare i instaliram ga, ali fali mi dosta patcheva (kojih vise na netu nema da se nadje) da vratim stari izgled i stari osecaj kao na tom pobrisanom piratskom FM12.

Ja sam iz tog razloga pobrisao piratski FM12, kojeg sam igrao godinama, sve do prosle jeseni, kada sam kupio original FM15 na rasprodaji i onda instalirao zvanicni Steam. Sa instaliranjem Steama, nisam mogao otvoriti taj piratski FM12.
I sta cu, pobrisem ga skroz.
Onda, iz nostalgije, kupim na netu nedavno zvanicni FM12 za neke sitne pare i instaliram ga, ali fali mi dosta patcheva (kojih vise na netu nema da se nadje) da vratim stari izgled i stari osecaj kao na tom pobrisanom piratskom FM12.