1)Vodje na severu ozbiljno shvataju momci ispranih mozgova koji su pritom na tribini samo radi piva i trave.Sloba пише:Koliko god da su ih digli u košarci ili nekom drugom sportu u fudbalu ne mogu. Mogu samo nas da unazade ali opet džaba. Partizan će biti drugi-treći... igrati Evropu i biti bolji. Ali mnogo pratite ono što vam vođe kažu. Ne može stanovnik Srbije da bude važniji onaj što navija za Zvezdu od onog što navija za Partizan. Ako je tako... zbog čega bi bilo koji partizanovac navijao za Zvezdu u Evropi? Ako ovo nije naša država i ako smo ovde stranci. E to vam mnogi partizanovci i zameraju, taj bolestan stav da ste iznad države. To nije tačno. Niko ne sme biti iznad države pa ni Zvezda.
Ovo je najjači post od kada postoji forum.Necemo vise da skrnavimo temu. Da se razumes u politiku razumeo bi i znacaj Zvezde.
2)O vaznosti stanovnika Srbije koji navijaju za Zvezdu ne mogu da ti objasnjavam, vec sam ti napisao u postu koji si, mozda ironicno, naveo kao najjacim od kada postoji forum.
Sto se tice Acinog posta. Pitao bih te ja da li bi igrali i mirisali Evropu da ste ukanaljeni kao mi. Sad se zalite sa 15m duga i kako Uprava ne radi dobro a sta bi tek bilo da imate 50?
O spominjanju u negativnom kontestu velikog trenera i strucnjaka, priznatog u najvecem klubu na svetu, o spominjanju termina 'sikter u rupe', 'jel vas sramota?' itd, necu komentarisati posto je to uticaj raznih foruma na mozak gde se sigurno vise mrzi Zvezda nego sto se voli Partizan.