FK Partizan 2015/2016

Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Status: Није на вези

Порука од paske »

Sloba пише:Koliko god da su ih digli u košarci ili nekom drugom sportu u fudbalu ne mogu. Mogu samo nas da unazade ali opet džaba. Partizan će biti drugi-treći... igrati Evropu i biti bolji. Ali mnogo pratite ono što vam vođe kažu. Ne može stanovnik Srbije da bude važniji onaj što navija za Zvezdu od onog što navija za Partizan. Ako je tako... zbog čega bi bilo koji partizanovac navijao za Zvezdu u Evropi? Ako ovo nije naša država i ako smo ovde stranci. E to vam mnogi partizanovci i zameraju, taj bolestan stav da ste iznad države. To nije tačno. Niko ne sme biti iznad države pa ni Zvezda.
Necemo vise da skrnavimo temu. Da se razumes u politiku razumeo bi i znacaj Zvezde.
Ovo je najjači post od kada postoji forum. :winner:
1)Vodje na severu ozbiljno shvataju momci ispranih mozgova koji su pritom na tribini samo radi piva i trave.
2)O vaznosti stanovnika Srbije koji navijaju za Zvezdu ne mogu da ti objasnjavam, vec sam ti napisao u postu koji si, mozda ironicno, naveo kao najjacim od kada postoji forum.

Sto se tice Acinog posta. Pitao bih te ja da li bi igrali i mirisali Evropu da ste ukanaljeni kao mi. Sad se zalite sa 15m duga i kako Uprava ne radi dobro a sta bi tek bilo da imate 50?
O spominjanju u negativnom kontestu velikog trenera i strucnjaka, priznatog u najvecem klubu na svetu, o spominjanju termina 'sikter u rupe', 'jel vas sramota?' itd, necu komentarisati posto je to uticaj raznih foruma na mozak gde se sigurno vise mrzi Zvezda nego sto se voli Partizan.
Корисников грб
dusandodic
First Team Coach
Поруке: 241
Придружен: 29 Окт 2010, 23:00
Место: Trstenik
Been thanked: 4 times

Порука од dusandodic »

Kao sto je pao vas vodja pasce i nas i ide sve u krug. Vucic vam dao 3 gola u derbiju. a vidi ga ovaj Danijel prica o usranim golovima u derbiju a nece da prizna usrane golove protiv az i auzburga gde ste ukupno imali 5 suteva a oni 30 ukupno. Vise mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan,sto se i vidi u ovim vasim postovima gde kaljate ekipu koja nema izgubljenu utakmicu,kakvi ste vi kraljevi :)
Последње учитавање од dusandodic дана 01 Дец 2015, 12:10, учитано 1 пут укупно.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Kao što rekoh... ironija je da ste vi najtrofejniji jugoslovenski klub, a mi srpski. :cheers:
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

dusandodic пише:Kao sto je pao vas vodja pasce i nas i ide sve u krug. Vucic vam dao 3 gola u derbiju. a vidi ga ovaj Danijel prica o usranim golovima u derbiju a nece da prizna usrane golove protiv az i auzburga gde ste ukupno imali 5 suteva a oni 30 ukupno. Vise mrzite Zvezdu nego sto volite Partizan,sto se i vidi u ovim vasim postovima gde kaljate ekipu koja nema izgubljenu utakmicu,kakvi ste vi kraljevi :)
Ajd napisi koliko zaista imas godina pa da nastavimo pricu.

Hoce utakmica da usere jednom, al nece tri puta.

Dzaba ti sutevi kad su bili sa 50m bez prave opasnosti.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Neko pominje AZ i Augzburg, a neko se lozi na Pazar i Borac u kupu Srbije. Aman dosta vise, igrali se Romi u sred FK Partizan teme. Ja razumem sprdnju i to sve, prvi to radim, ali ovo je preslo u meru F odelenja, smiri dozivljaj Grujaro. I samo vi rokajte vezanih 30 u ligi, zivi i pusti druge da zive, ziv bio deckonja. Cirs
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Tik'al, :aplause:
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
SoneKragujevac
Assistant Manager
Поруке: 577
Придружен: 22 Феб 2015, 01:25
Место: Kragujevac
Has thanked: 13 times
Been thanked: 9 times

Порука од SoneKragujevac »

Vraca se Knezevic kod vas,imate sad dobra krila,samo se pitam da l ce opet da bude preko brojan,a primer igraci kao Predrag Luka ce da igraju ;)..Tako je makar bilo u prethodnom mandatu
"Koliko sam samo puta u FM16 rekao na Pep Talku : Aggresive/Push Forward,tvrdim da me ovi igraci muceni dozive kao Limenog"
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Odlično što se vraćaju Knežević i Aškovski. Obojicu ih gotivim jako.
Osim njih dvojice, crno-beli bi iz Marka Jovanovića iz Voždovca mogli da dobiju još jednog štopera, Jevrema Kosnića, koji se nalazi na probi.
Kako je ovo moguće? Da li je Kosnić onda na FM imao pogrešnu poziciju ili kako? Bio sam ubeđen da je levo krilo ili sam ga pomešao sa nekim drugim.. ali dobro. Ako dođe bilo bi super pa šta god da igra. Mada je daleko to od ozbiljnog pojačanja.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Kosnic je stoper na fm.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Neda on kobas moj, osvojicemo titulu jedino ako ovi uvide da nece moci igrati LS i odluce da probaju LE, pa nas puste da osvojimo titulu.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Danijel_CH, ma znam brate ne misliš valjda ozbiljno da se slažem sa njim? :D Kakva titula... jedino na način na koji si ti opisao a drugačije NIKAKO! Nego ipak samo kada bi bila razlika pred plej-of nekih 14-15 bodova pa da se prepolovi... svakako je mnogo ovo i bode u oči ali dobro (zadovoljan sam i ako bi samo kup uzeli). Sutra ima prenos na Areni. Jedva čekam utakmicu. :winner:
dule90
Youth Team Coach
Поруке: 93
Придружен: 08 Мај 2015, 20:00
Место: Beograd

Порука од dule90 »

Ma drugi deo sezone ce biti skroz druga prica u odnosu na ovaj deo, samo da ostane Andrija i bice sve mnogo bolje. Jos ce krenuti da igra moj komsija Neca, koji je dosao iz Rada ali nisu hteli ovi sa banjice da daju papire da igra sezonu od pocetka. Jako dobar, brz igrac i tehnicar.

Drugo mesto ne sme dolaziti u pitanje. :D

Pozz grobarcine
Samo jedan je Partizan, on je ponos grada mog !
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Ma da bude razlika 3 boda pre plej ofa, Partizan nece osvojiti titulu ako Zvezda ne zeli da mu prepusti.
Корисников грб
dusandodic
First Team Coach
Поруке: 241
Придружен: 29 Окт 2010, 23:00
Место: Trstenik
Been thanked: 4 times

Порука од dusandodic »

hahahahahaha
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Nikom nije kao tebi opet
Jusqu'ici tout va bien…
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

Lamin Dijara vise golova dao Zvezdi nego sto je Boja dao ukupno u karijeri :xD:
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Oni ce opet da popasu disciplinsku zato i nije vazno sa koliko ce da osvoje titulu eto im je ionako im je vaznije da ih ne prestignemo po broju titula nego da gledaju da saniraju svoj dug. Zato ce da bude po prsticima pa 3 godine zabrana izlaska. Evo jos malo ostalo 15 dana do odluke...
Kosnic kazu nije los bolji od Fabricia ali ima problem sto ne igra takmicarske tekme, za Knezevica ne znam luda glava ko Ninkovic ako se smirio moze. Ljudi ne zavaravajte se Andrija ce produziti ugovor i prodace ga istog momenta da uzmu pare. Mi imamo dug od 12 miliona i to mora da se resi do kraja 2016 godine. Inace izgleda da menjamo predsednika na pauzi. Pominju se 3-4 imena a ono najzvucnije Sava Milosevic.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”