F.K. Crvena zvezda 15/16

Корисников грб
dusandodic
First Team Coach
Поруке: 241
Придружен: 29 Окт 2010, 23:00
Место: Trstenik
Been thanked: 4 times
Status: Није на вези

Порука од dusandodic »

O kakvih 60 miliona duga ti pricas? Gde si ti to video? Zamolicu vas da ne iznosite neke lazi i gluposti bez potrebe,dok policija ne udje u Zvezdu i kaze taj i taj je dug onda cu da verujem. ali 60 miliona nije garant,da je takav dug garant bi platili igracima plate a ne da zive od premija i kuraca.
Последње учитавање од dusandodic дана 27 Нов 2015, 14:59, учитано 1 пут укупно.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Bez zaduživanja nikako nećete moći da vratite prethodne dugove tako da je to jedina opcija. Jedini način da vratite dug je ulazak u LŠ. Samo ima i ona druga... šta ako ne uđete? Evo... ispašće da branim i ovu upravu FKP a ne pada mi ne prethodnu da branim ali svi su oni halapljivi i za pare bi i sopstvene roditelje prodali... ali nisu hteli da ulože više od 30, 50k €... i da tako probaju da budu konkurentniji a jednom smo čak i sa takvim ulaganjima zaigrali LŠ. Ja uopšte ovu upravu ne krivim što nisu dali pare, nije ih davao ni Đurić. Krivim ih što nisu doveli bolje besplatne opcije pa da vidimo.. mogli su jednom da ulože a imali su.. i nisu hteli.. sa jednim ulaganjem mogli su tri godine da igraju LŠ. To je 45M € minimum... bili bi najmanje na nivou Olimpijakosa... ili Bazela ako ne i jači.. i to nakon što bi nas uprava pokrala (kao da već nisu dovoljno) ali nisu želeli da se zadužuju.

Bolje je bez ulaganja ući u elitu nego sa ulaganjima ne ući. Novac je biznis i vreme. Ali Terzić bi morao biti oprezniji iskreno... po cenu uspeha bankrotirati... ne znam... ja bih radije voleo Partizan na sredini tabele (što i jesmo trenutno) nego sa velikim dugovanjima. Sramota je i voditi ovu diskusiju jer ne može biti normalno kada duguješ silne pare.

Inače ne baš od Piksija... Zvezda je imala poprilično para 91/92... a svi znamo kako je finansirana vojska Srbije tada. E već od te godine je počeo raspad Zvezde. Nisu mogli da muzu pare iz Partizana jer smo mi klub svih država i svih religija pa su uzimali od Zvezde. Koliko ste se oporavili od toga dovoljno govori odnos titula nakon raspada Jugoslavije i tek vas sve stiže... da se razumemo... šampion ove sezone se zna. Zvezda je previše pobegla sa bodovima ali ok. Normalno je biti nekada i drugi, treći...
Корисников грб
sergavra
Global Moderator
Поруке: 1012
Придружен: 22 Дец 2012, 05:14
Место: Berlin
Has thanked: 22 times
Been thanked: 51 time

Порука од sergavra »

41 milion evra dugovanja + transferi posle toga (http://mondo.rs/a813309/Sport/Fudbal/Sk ... -2015.html) ili 60 sad je vec svejedno.

Ja se izvinjavam sto se pisem u ovom delu foruma ali mi ni Partizan ni Zvezda nikad nece biti jasni. Umesto da potenciraju da nam liga bude jaka, da igraju sa jakim timovima da bi bili konkurentniji u Evropi, sto bi svakako pozdravio sve se radi na tome (medijski i svakako drugacije) kao da samo ova dva kluba postoje. Btw, finansijska je npr upadala u Radnicki zbog duga od 1.2 miliona evra (od kojih je 70% para dugovanja menadzerima iiz prethodnih rukovodstava) i malo je falilo da nas zatvore ali su na vreme ukapirali da je pola ovog duga napravio tadasnji predsednik kluba, visoki rukovodioc vladajuce partije. Kad ste vec pomenuli Skotsku, nekad su Seltik i Rengersi harali Evropom zato sto im je liga bila jaka. Od kako postoje samo ova dva tima (a sad samo jedan) nema ih nigde. Dobro, ima ih ali ne bas na tom nivou.
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

sergavra пише:41 milion evra dugovanja + transferi posle toga (http://mondo.rs/a813309/Sport/Fudbal/Sk ... -2015.html) ili 60 sad je vec svejedno.

Ja se izvinjavam sto se pisem u ovom delu foruma ali mi ni Partizan ni Zvezda nikad nece biti jasni. Umesto da potenciraju da nam liga bude jaka, da igraju sa jakim timovima da bi bili konkurentniji u Evropi, sto bi svakako pozdravio sve se radi na tome (medijski i svakako drugacije) kao da samo ova dva kluba postoje. Btw, finansijska je npr upadala u Radnicki zbog duga od 1.2 miliona evra (od kojih je 70% para dugovanja menadzerima iiz prethodnih rukovodstava) i malo je falilo da nas zatvore ali su na vreme ukapirali da je pola ovog duga napravio tadasnji predsednik kluba, visoki rukovodioc vladajuce partije. Kad ste vec pomenuli Skotsku, nekad su Seltik i Rengersi harali Evropom zato sto im je liga bila jaka. Od kako postoje samo ova dva tima (a sad samo jedan) nema ih nigde. Dobro, ima ih ali ne bas na tom nivou.
A kako mislis da je se smanjio dug za 15miliona za godinu dana? Prodajom igraca? Nisu nikog prodali...Ucesce u evropi? Nisu ucestvovali...

Podignut je kredit od 15miliona i uplacen je dug, ali je i napravljen novi.

Pitajte nekog bliskog UO CZ kako je smanjen.

On je samo imaginarno smanjen, u stvari je se povecao.
Корисников грб
sergavra
Global Moderator
Поруке: 1012
Придружен: 22 Дец 2012, 05:14
Место: Berlin
Has thanked: 22 times
Been thanked: 51 time

Порука од sergavra »

Necu da komentarisem Danijele, da ne pomisle ljudi da provociram :) Nemam nameru. U stvari je moja poenta bila na drugom delu teksta o dva "jaka" kluba i ostalim slabim. Nikome to ne odgovora ali dok ima para i interesa bice tako. Na zalost svih, ukljucuci i Partizan i Zvezdu.
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Bez Kataija tesko. Koliko decko od prosle godine do ove dobio uticaj na Zvezdinu igru. A i ovaj Vozdovac bunkerisao se. Ne volim kad dodje ekipa parkirana bez normalnog udarca na gol.
Корисников грб
dusandodic
First Team Coach

Порука од dusandodic »

Fino su odigrali sa obzirom da nije igrao Katai,Grujic me odusevio opet driblinzima i killer ballsima :D
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Orthodox, bez Kataia i Ibanjeza Zvezda bude oslabljena za 70%. Ni jedan igrač ne može nešto puno da odigra kada njih dvojica nisu tu. Od njih sve polazi.

Dobro drugo poluvreme.
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Место: Beograd
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Smrzoh se na Marakani danas!
Samo 4k ljudi je ispratilo današnju utakmicu! Mnogo malo i sramno za "Beogradsku decu".
Jeste da je termin bio 13h, ali opet.. malo.

Katai pravi 'stub' u ovom timu C.Zvezde.

Veliko poštovanje navijačima Voždovca (Invalidi) koji su istakli transparent "Jagoda Živiš"

p.s. neki put kad čitam komentare u F.K. Crvena Zvezda 15/16 temi, oči me baš peku!
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

4k? Mozzart ili ko vec objavili 2..
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

To je bilo prije pocetka utakmice koliko se sjecam
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

Nije to ista ekipa bez Kataia, da se nije povredio verovatno bi resili ranije.
Корисников грб
JasminPetkovic
Assistant Manager
Поруке: 655
Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
Место: Surdulica
Has thanked: 1 time

Порука од JasminPetkovic »

Koliko je ozbiljna povreda kataia,zna li neko?
Слика
Корисников грб
SoneKragujevac
Assistant Manager
Поруке: 577
Придружен: 22 Феб 2015, 01:25
Место: Kragujevac
Has thanked: 13 times
Been thanked: 9 times

Порука од SoneKragujevac »

Код: Изаберите све

http://www.telegraf.rs/sport/1880333-telegraf-u-kafani-sa-sportskim-direktorom-zvezde-upoznajte-coveka-zbog-kog-je-grof-ostao-na-marakani-a-crveno-beli-dominiraju-na-terenu
GOSPODIN BOZA!!!
"Koliko sam samo puta u FM16 rekao na Pep Talku : Aggresive/Push Forward,tvrdim da me ovi igraci muceni dozive kao Limenog"
Корисников грб
dusandodic
First Team Coach

Порука од dusandodic »

gdin
Корисников грб
dusandodic
First Team Coach

Порука од dusandodic »

Из Црвене звезде поручују да је рано за прогнозу колико дана паузе чека најбољег стрелца екипе Александра Катаија, али постоји оптимизам да ће бити на располагању тренеру Миодрагу Божовићу за дерби наредног викенда против Чукаричког.

Катаи је осетио бол у пределу препона већ на старту утакмице против Вождовца, покушао је да се врати у игру, али брзо уступио место Предрагу Сикимићу.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

To se sanira sa zaledjenom vodom u flasi u roku od 2 dana. Cemu toliko cimanja :noway:
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Катаи није озбиљније повређен, али пропушта Борац

Александар Катаи није теже повређен, али неће бити у комбинацији за утакмицу у осмини финала Купа Србије против чачанског Борца у среду

Слика

Из Црвене звезде поручују да је рано за прогнозу колико дана паузе чека најбољег стрелца екипе Александра Катаија, али постоји оптимизам да ће бити на располагању тренеру Миодрагу Божовићу за дерби наредног викенда против Чукаричког.

Катаи је осетио бол у пределу препона већ на старту утакмице против Вождовца, покушао је да се врати у игру, али брзо уступио место Предрагу Сикимићу.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Ovaj Katai da je normalan u glavi mogao je da igra sad vec u nekom ozbiljnom klubu. Steta sto je budala.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

hehe

Код: Изаберите све

http://www.mozzartsport.com/vesti/grof-bozovic-u-klincu-sa-navijacem-partizana-sine-jel-ti-hladno/121950
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”