F.K. Crvena zvezda 15/16
- dusandodic
- First Team Coach
- Поруке: 241
- Придружен: 29 Окт 2010, 23:00
- Место: Trstenik
- Been thanked: 4 times
- Status: Није на вези
O kakvih 60 miliona duga ti pricas? Gde si ti to video? Zamolicu vas da ne iznosite neke lazi i gluposti bez potrebe,dok policija ne udje u Zvezdu i kaze taj i taj je dug onda cu da verujem. ali 60 miliona nije garant,da je takav dug garant bi platili igracima plate a ne da zive od premija i kuraca.
Последње учитавање од dusandodic дана 27 Нов 2015, 14:59, учитано 1 пут укупно.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Bez zaduživanja nikako nećete moći da vratite prethodne dugove tako da je to jedina opcija. Jedini način da vratite dug je ulazak u LŠ. Samo ima i ona druga... šta ako ne uđete? Evo... ispašće da branim i ovu upravu FKP a ne pada mi ne prethodnu da branim ali svi su oni halapljivi i za pare bi i sopstvene roditelje prodali... ali nisu hteli da ulože više od 30, 50k €... i da tako probaju da budu konkurentniji a jednom smo čak i sa takvim ulaganjima zaigrali LŠ. Ja uopšte ovu upravu ne krivim što nisu dali pare, nije ih davao ni Đurić. Krivim ih što nisu doveli bolje besplatne opcije pa da vidimo.. mogli su jednom da ulože a imali su.. i nisu hteli.. sa jednim ulaganjem mogli su tri godine da igraju LŠ. To je 45M € minimum... bili bi najmanje na nivou Olimpijakosa... ili Bazela ako ne i jači.. i to nakon što bi nas uprava pokrala (kao da već nisu dovoljno) ali nisu želeli da se zadužuju.
Bolje je bez ulaganja ući u elitu nego sa ulaganjima ne ući. Novac je biznis i vreme. Ali Terzić bi morao biti oprezniji iskreno... po cenu uspeha bankrotirati... ne znam... ja bih radije voleo Partizan na sredini tabele (što i jesmo trenutno) nego sa velikim dugovanjima. Sramota je i voditi ovu diskusiju jer ne može biti normalno kada duguješ silne pare.
Inače ne baš od Piksija... Zvezda je imala poprilično para 91/92... a svi znamo kako je finansirana vojska Srbije tada. E već od te godine je počeo raspad Zvezde. Nisu mogli da muzu pare iz Partizana jer smo mi klub svih država i svih religija pa su uzimali od Zvezde. Koliko ste se oporavili od toga dovoljno govori odnos titula nakon raspada Jugoslavije i tek vas sve stiže... da se razumemo... šampion ove sezone se zna. Zvezda je previše pobegla sa bodovima ali ok. Normalno je biti nekada i drugi, treći...
Bolje je bez ulaganja ući u elitu nego sa ulaganjima ne ući. Novac je biznis i vreme. Ali Terzić bi morao biti oprezniji iskreno... po cenu uspeha bankrotirati... ne znam... ja bih radije voleo Partizan na sredini tabele (što i jesmo trenutno) nego sa velikim dugovanjima. Sramota je i voditi ovu diskusiju jer ne može biti normalno kada duguješ silne pare.
Inače ne baš od Piksija... Zvezda je imala poprilično para 91/92... a svi znamo kako je finansirana vojska Srbije tada. E već od te godine je počeo raspad Zvezde. Nisu mogli da muzu pare iz Partizana jer smo mi klub svih država i svih religija pa su uzimali od Zvezde. Koliko ste se oporavili od toga dovoljno govori odnos titula nakon raspada Jugoslavije i tek vas sve stiže... da se razumemo... šampion ove sezone se zna. Zvezda je previše pobegla sa bodovima ali ok. Normalno je biti nekada i drugi, treći...
- sergavra
- Global Moderator
- Поруке: 1012
- Придружен: 22 Дец 2012, 05:14
- Место: Berlin
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 51 time
41 milion evra dugovanja + transferi posle toga (http://mondo.rs/a813309/Sport/Fudbal/Sk ... -2015.html) ili 60 sad je vec svejedno.
Ja se izvinjavam sto se pisem u ovom delu foruma ali mi ni Partizan ni Zvezda nikad nece biti jasni. Umesto da potenciraju da nam liga bude jaka, da igraju sa jakim timovima da bi bili konkurentniji u Evropi, sto bi svakako pozdravio sve se radi na tome (medijski i svakako drugacije) kao da samo ova dva kluba postoje. Btw, finansijska je npr upadala u Radnicki zbog duga od 1.2 miliona evra (od kojih je 70% para dugovanja menadzerima iiz prethodnih rukovodstava) i malo je falilo da nas zatvore ali su na vreme ukapirali da je pola ovog duga napravio tadasnji predsednik kluba, visoki rukovodioc vladajuce partije. Kad ste vec pomenuli Skotsku, nekad su Seltik i Rengersi harali Evropom zato sto im je liga bila jaka. Od kako postoje samo ova dva tima (a sad samo jedan) nema ih nigde. Dobro, ima ih ali ne bas na tom nivou.
Ja se izvinjavam sto se pisem u ovom delu foruma ali mi ni Partizan ni Zvezda nikad nece biti jasni. Umesto da potenciraju da nam liga bude jaka, da igraju sa jakim timovima da bi bili konkurentniji u Evropi, sto bi svakako pozdravio sve se radi na tome (medijski i svakako drugacije) kao da samo ova dva kluba postoje. Btw, finansijska je npr upadala u Radnicki zbog duga od 1.2 miliona evra (od kojih je 70% para dugovanja menadzerima iiz prethodnih rukovodstava) i malo je falilo da nas zatvore ali su na vreme ukapirali da je pola ovog duga napravio tadasnji predsednik kluba, visoki rukovodioc vladajuce partije. Kad ste vec pomenuli Skotsku, nekad su Seltik i Rengersi harali Evropom zato sto im je liga bila jaka. Od kako postoje samo ova dva tima (a sad samo jedan) nema ih nigde. Dobro, ima ih ali ne bas na tom nivou.
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
-
Danijel_CH
A kako mislis da je se smanjio dug za 15miliona za godinu dana? Prodajom igraca? Nisu nikog prodali...Ucesce u evropi? Nisu ucestvovali...sergavra пише:41 milion evra dugovanja + transferi posle toga (http://mondo.rs/a813309/Sport/Fudbal/Sk ... -2015.html) ili 60 sad je vec svejedno.
Podignut je kredit od 15miliona i uplacen je dug, ali je i napravljen novi.
Pitajte nekog bliskog UO CZ kako je smanjen.
On je samo imaginarno smanjen, u stvari je se povecao.
- sergavra
- Global Moderator
- Поруке: 1012
- Придружен: 22 Дец 2012, 05:14
- Место: Berlin
- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 51 time
Necu da komentarisem Danijele, da ne pomisle ljudi da provociram
Nemam nameru. U stvari je moja poenta bila na drugom delu teksta o dva "jaka" kluba i ostalim slabim. Nikome to ne odgovora ali dok ima para i interesa bice tako. Na zalost svih, ukljucuci i Partizan i Zvezdu.
Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti
- dusandodic
- First Team Coach
- dramit
- Manager
- Поруке: 1483
- Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
- Место: Beograd
- Been thanked: 3 times
Smrzoh se na Marakani danas!
Samo 4k ljudi je ispratilo današnju utakmicu! Mnogo malo i sramno za "Beogradsku decu".
Jeste da je termin bio 13h, ali opet.. malo.
Katai pravi 'stub' u ovom timu C.Zvezde.
Veliko poštovanje navijačima Voždovca (Invalidi) koji su istakli transparent "Jagoda Živiš"
p.s. neki put kad čitam komentare u F.K. Crvena Zvezda 15/16 temi, oči me baš peku!
Samo 4k ljudi je ispratilo današnju utakmicu! Mnogo malo i sramno za "Beogradsku decu".
Jeste da je termin bio 13h, ali opet.. malo.
Katai pravi 'stub' u ovom timu C.Zvezde.
Veliko poštovanje navijačima Voždovca (Invalidi) koji su istakli transparent "Jagoda Živiš"
p.s. neki put kad čitam komentare u F.K. Crvena Zvezda 15/16 temi, oči me baš peku!
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
- Has thanked: 1 time
- SoneKragujevac
- Assistant Manager
- Поруке: 577
- Придружен: 22 Феб 2015, 01:25
- Место: Kragujevac
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 9 times
Код: Изаберите све
http://www.telegraf.rs/sport/1880333-telegraf-u-kafani-sa-sportskim-direktorom-zvezde-upoznajte-coveka-zbog-kog-je-grof-ostao-na-marakani-a-crveno-beli-dominiraju-na-terenu"Koliko sam samo puta u FM16 rekao na Pep Talku : Aggresive/Push Forward,tvrdim da me ovi igraci muceni dozive kao Limenog"
- dusandodic
- First Team Coach
- dusandodic
- First Team Coach
Из Црвене звезде поручују да је рано за прогнозу колико дана паузе чека најбољег стрелца екипе Александра Катаија, али постоји оптимизам да ће бити на располагању тренеру Миодрагу Божовићу за дерби наредног викенда против Чукаричког.
Катаи је осетио бол у пределу препона већ на старту утакмице против Вождовца, покушао је да се врати у игру, али брзо уступио место Предрагу Сикимићу.
Катаи је осетио бол у пределу препона већ на старту утакмице против Вождовца, покушао је да се врати у игру, али брзо уступио место Предрагу Сикимићу.
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Катаи није озбиљније повређен, али пропушта Борац
Александар Катаи није теже повређен, али неће бити у комбинацији за утакмицу у осмини финала Купа Србије против чачанског Борца у среду
Из Црвене звезде поручују да је рано за прогнозу колико дана паузе чека најбољег стрелца екипе Александра Катаија, али постоји оптимизам да ће бити на располагању тренеру Миодрагу Божовићу за дерби наредног викенда против Чукаричког.
Александар Катаи није теже повређен, али неће бити у комбинацији за утакмицу у осмини финала Купа Србије против чачанског Борца у среду
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
hehe
Код: Изаберите све
http://www.mozzartsport.com/vesti/grof-bozovic-u-klincu-sa-navijacem-partizana-sine-jel-ti-hladno/121950Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu