KK Partizan 2015/16

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

Može Bartomeu da ga dućka, Ćoki je i od njega jači. Lepo te pitam, prvi si preneo vest da su vas pozvali, pa reko' aj da te pitam opet. Koja je Hrvatska tema?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

Nemoj Aco tako! Telekomovci su iznad BERTOMEUA, ARBITRAŽNOG SUDA U LOZANI I ISLAMSKE DRŽAVE! ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA! :shy:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ne znam čemu to "telekomovci"? Kako se sad klub zove, šta vam nije jasno? Pišamo, sprdamo se.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Pa dobro. Sve je u redu. Mi uvek podržavamo samo Partizan jer Partizan je uvek jedan. :)
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Fin vam taj vas Partizan, Dule priznade da je drzao vrata dok je Danilovic samarao sudije, i da je moguce da klub daje Alkatrazu sezonske za dzabe pa ih oni prodaju upola cene.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ne zanima me Alkatraz, zaista. Ne oni već i ostale grupe koji su na tribini među glavnima. Zgadili su mi se ti Kimijevi predvodnici od onog trenutka kada je Marku skinuta traka.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Al te zanima valjda Partizan, koji deli sezonske tim grupama i ne dobija ništa od njih, umesto da ima pristojne prihode od toga, al kaze Dule da ti navijaci mnogo znace klubu pa im se klub mora nekako oduziti.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Ti zaista misliš da vođe i istaknuti članovi Partizanovih, Zvezdinih navijačkih grupa ali i u dosta drugih klubova plaćaju te karte?

Srbija je smejurija pa je i samim tim sve drugo smejurija u ovoj državi.

Naravno da me zanima Partizan i u toku sam sa svim. Ali drugi sport a da nije Partizan u pitanju čak i stvari van terena ne pratim više toliko. Smučilo mi je se sve.

Ako je istina za šamaranje sudija i jedan i drugi neka napuste klub. To nije sportski ni u skladu sa fer plejom. To je odlika primitivaca i seljaka. Isto se ponaša i Lalatović koji je napao trenera OFK pre par dana a ima i još primera. Ja to lično ne volim pa mogu da budu i "moji" Partizanovci.

Nikada mi nije krivo kada Partizan izgubi ako je to na pošten način. Isto tako, pobeda mi je draga samo ako se na legitiman način ostvari na svaki mogući fer plej način.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Naravno da znam da ne placaju, i to je sramota, ali deliti njima sezonske karte pa da ih oni prodaju za upola cene ostalim navijacima i opravdavati to time da oni mnogo znace klubu, to je apsurdno..
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

bubi.ue, jedno je samarati sudije, a drugo krasti pare od ljudi sa Kosova, ja sam pre za ovo prvo, tj manji je zlocin :zelenko: zele, Odbili su neki klubovi da udju u tu ligu, pa se sad veca sta ce dalje.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Koji klubovi? Neki ozbiljni ili neki nebitni?

Bajka o Barnetu
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Dobro je kad vasa legenda Covic nikada nije tukao sudije, sigurno se i Ljuca slaze sa tim :zelenko:
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Svaka čast Coa, kakvo opravdanje. :argh: Što Ljuca?
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Verovatno se mladji ne secaju kad se pojavio u modricama i plakao da ga je Covic tukao, samo sto naravno Covic je i tada bio blizak sa vlastima, pa je pojeo vuk magarca...
Корисников грб
hostile_bg
Manager

Порука од hostile_bg »

Morao sam dupli post :xD:

Слика
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

bubi.ue, u Zelezniku ga je tukao kad su igrali sa Hemofarmom to zna cela Srbija.
Zele ponudjeni su Armani, Fener, Barca, Real, Galata i jos jedan talijanski i 2 francuska kluba i ne znam ko jos ima o tome je pisano negde juce ili prekjuce uglavnom oni imaju udeo u ULEBU i do kraja godine ne bi da izlaze iz Evrolige, mislim da je Bodiroga pricao onaj dan na SOS-u o tome da ce mozda ta liga krenuti od naredne godine, ma da nista nije sigurno inace davani su signali i doslo je pismo u Partizan sa napomenom da bi Partizan dobio A licencu posto je predhodnog puta bio uz FIBA do kraja, dok ga nisu saterali u cosak i primorali na ULEB zato nikad i nismo dobili A licencu a zasluzili smo je vise od Zelen gore ili Krila Sovjetov i ko je sve dobijao.

Danilo Andjusic izgleda prvo pojacanje vise ce se znati ponedeljak utorak.

Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Параноја је да је Вучићу битнија евролигашка утакмица свог вољеног клуба него ли државнички посао. Параноја је да упада у поноћ да смењује и поставља нову управу. Параноја је да је Матијевић имао проблема са законом и као се извукао и после 2 дана постане спонзор КК ЦЗТ. Параноја је да је Андреј Вучић купио Еуросалон и WinWin и да после мање од месец дана те две фирме постану спонзор ФКЦЗ. Параноја је да генерал војске Србије, градоначелник Београда, премијер Србије и мафијашка пудлица буду у ложи у финалу Суперлиге против страног тела у Србији, КК Партизан. Параноја је да скоро у сваком интервјуу помене како се био због Звезде на Максимиру. Параноја је да премијеру Француске дају дрес Звезде. Параноја је да немачком писцу дају дрес Звезде. Све је то параноја злих Гробара и Вујошевића који нарушавају мир и стабилност државе Србије. Аха... #заДулета :yesko:

Корисников грб
Jovan
Assistant Manager
Поруке: 637
Придружен: 09 Апр 2011, 13:47
Been thanked: 3 times

Порука од Jovan »

Jel potpisao Andjusic?
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Aco, i ja sam na twitteru podržao ali u blažem obliku. :D

"Dule jer nikoga nisu mrzeli k'o njega. Dule jer imamo samo jedan Partizan. #ZaDuleta"
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Cemu ta akcija? O cemu se radi?
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”