KK Partizan 2015/16
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
- Status: Није на вези
Može Bartomeu da ga dućka, Ćoki je i od njega jači. Lepo te pitam, prvi si preneo vest da su vas pozvali, pa reko' aj da te pitam opet. Koja je Hrvatska tema?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne znam čemu to "telekomovci"? Kako se sad klub zove, šta vam nije jasno? Pišamo, sprdamo se.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
-
Sloba
- Global Moderator
- Поруке: 11325
- Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
- Место: Београд
- Has thanked: 215 times
- Been thanked: 58 times
Ti zaista misliš da vođe i istaknuti članovi Partizanovih, Zvezdinih navijačkih grupa ali i u dosta drugih klubova plaćaju te karte?
Srbija je smejurija pa je i samim tim sve drugo smejurija u ovoj državi.
Naravno da me zanima Partizan i u toku sam sa svim. Ali drugi sport a da nije Partizan u pitanju čak i stvari van terena ne pratim više toliko. Smučilo mi je se sve.
Ako je istina za šamaranje sudija i jedan i drugi neka napuste klub. To nije sportski ni u skladu sa fer plejom. To je odlika primitivaca i seljaka. Isto se ponaša i Lalatović koji je napao trenera OFK pre par dana a ima i još primera. Ja to lično ne volim pa mogu da budu i "moji" Partizanovci.
Nikada mi nije krivo kada Partizan izgubi ako je to na pošten način. Isto tako, pobeda mi je draga samo ako se na legitiman način ostvari na svaki mogući fer plej način.
Srbija je smejurija pa je i samim tim sve drugo smejurija u ovoj državi.
Naravno da me zanima Partizan i u toku sam sa svim. Ali drugi sport a da nije Partizan u pitanju čak i stvari van terena ne pratim više toliko. Smučilo mi je se sve.
Ako je istina za šamaranje sudija i jedan i drugi neka napuste klub. To nije sportski ni u skladu sa fer plejom. To je odlika primitivaca i seljaka. Isto se ponaša i Lalatović koji je napao trenera OFK pre par dana a ima i još primera. Ja to lično ne volim pa mogu da budu i "moji" Partizanovci.
Nikada mi nije krivo kada Partizan izgubi ako je to na pošten način. Isto tako, pobeda mi je draga samo ako se na legitiman način ostvari na svaki mogući fer plej način.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Поруке: 5167
- Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
- Место: Leskovac
- Klub koji vodite: FK Partizan
- Formacija: 4-2-3-1 Wide
- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 7 times
- Контакт:
bubi.ue, jedno je samarati sudije, a drugo krasti pare od ljudi sa Kosova, ja sam pre za ovo prvo, tj manji je zlocin
zele, Odbili su neki klubovi da udju u tu ligu, pa se sad veca sta ce dalje.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
- zele
- SFM Hall Of Fame
Koji klubovi? Neki ozbiljni ili neki nebitni?
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
- hostile_bg
- Manager
- hostile_bg
- Manager
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
bubi.ue, u Zelezniku ga je tukao kad su igrali sa Hemofarmom to zna cela Srbija.
Zele ponudjeni su Armani, Fener, Barca, Real, Galata i jos jedan talijanski i 2 francuska kluba i ne znam ko jos ima o tome je pisano negde juce ili prekjuce uglavnom oni imaju udeo u ULEBU i do kraja godine ne bi da izlaze iz Evrolige, mislim da je Bodiroga pricao onaj dan na SOS-u o tome da ce mozda ta liga krenuti od naredne godine, ma da nista nije sigurno inace davani su signali i doslo je pismo u Partizan sa napomenom da bi Partizan dobio A licencu posto je predhodnog puta bio uz FIBA do kraja, dok ga nisu saterali u cosak i primorali na ULEB zato nikad i nismo dobili A licencu a zasluzili smo je vise od Zelen gore ili Krila Sovjetov i ko je sve dobijao.
Danilo Andjusic izgleda prvo pojacanje vise ce se znati ponedeljak utorak.
Zele ponudjeni su Armani, Fener, Barca, Real, Galata i jos jedan talijanski i 2 francuska kluba i ne znam ko jos ima o tome je pisano negde juce ili prekjuce uglavnom oni imaju udeo u ULEBU i do kraja godine ne bi da izlaze iz Evrolige, mislim da je Bodiroga pricao onaj dan na SOS-u o tome da ce mozda ta liga krenuti od naredne godine, ma da nista nije sigurno inace davani su signali i doslo je pismo u Partizan sa napomenom da bi Partizan dobio A licencu posto je predhodnog puta bio uz FIBA do kraja, dok ga nisu saterali u cosak i primorali na ULEB zato nikad i nismo dobili A licencu a zasluzili smo je vise od Zelen gore ili Krila Sovjetov i ko je sve dobijao.
Danilo Andjusic izgleda prvo pojacanje vise ce se znati ponedeljak utorak.
- Alexandar_81
- World Class Manager
- Контакт:
Параноја је да је Вучићу битнија евролигашка утакмица свог вољеног клуба него ли државнички посао. Параноја је да упада у поноћ да смењује и поставља нову управу. Параноја је да је Матијевић имао проблема са законом и као се извукао и после 2 дана постане спонзор КК ЦЗТ. Параноја је да је Андреј Вучић купио Еуросалон и WinWin и да после мање од месец дана те две фирме постану спонзор ФКЦЗ. Параноја је да генерал војске Србије, градоначелник Београда, премијер Србије и мафијашка пудлица буду у ложи у финалу Суперлиге против страног тела у Србији, КК Партизан. Параноја је да скоро у сваком интервјуу помене како се био због Звезде на Максимиру. Параноја је да премијеру Француске дају дрес Звезде. Параноја је да немачком писцу дају дрес Звезде. Све је то параноја злих Гробара и Вујошевића који нарушавају мир и стабилност државе Србије. Аха... #заДулета