zele пише:Apsolutni debilizam. I onaj private chat što su izbacili, sad ispada da ti ne možeš da pričaš s tvojim igračem, pa mamu mu J***m trenira lik svaki dan u klubu, treba da imam opciju da mogu da razgovaram s njim, pa ma koliko bio nesrećan ili ljut.
DS_RS пише:A svaku novu opciju testiraju kad ubace i ja bi bas volio da vidim dal im je ijednom radilo ovog gore sto sam naveo
Ovo je FM deo, takva pitanja se ne postavljaju ovde.
Код: Изаберите све
https://serbian-fm.net/mali-problemi-i-pitanja-vt4142,260.htmTo mi ne zvuči kao problem. Man Utd duguje skoro milijardu eura, pa posluju bez ikakvih problema. Skoro pa ne postoji klub koji ne duguje i svake god je sve veće ludilo na transfer pijaci. Možeš ti da duguješ 100m, ali ti te pare vraćaš u ratama, uglavnom na xx godina, plus igraš Seriju A gde je dobra lova od TV prava i sponzora. Kada legnu te pare, tebi i balans bude dobar. Zdrav balans - dobar budžet. Da vodiš velški TNS i da duguješ 2 miliona, bez sponzora i keša od TV prava tvoj balans bi otišao u penis, sa njim i transfer revenue i ostao bi bez budžeta sve dok ne staneš na noge posle neke vrhunske prodaje ili plasmana u LŠ. Ovako, kada đuskaš u Italiji, sve je lakše i ne treba da čudi toliki budžet.Tomas пише:Na ovom menadzeru dug kluba uopste ne utice na finansije, odigrao sam sa Parmom jednu sezonu, zavrsio na 12. mestu, klub duguje 90 i nesto miliona, a meni budzet na pocetku druge sezone 22 miliona, valjda ce na sledecem menadzeru ovo malo srediti. Sada razmisljam da li da uopste nastavim sa igrom.
Али без обзира, привлачи ме за сада само играње са Партизаном и домаћа лига. За почетак имам два питања: