Football Manager 2015 - Diskusija
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
- Status: Није на вези
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nmh02P0OkP8[/youtube]
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Jeste, s obzirom da je na 15 meceva u stvarnosti palo 27 golova. Naravno igra je igra, stvarnost je stvarnost.
Последње учитавање од Tik'al дана 03 Феб 2015, 15:34, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
- parnivaljak
- First Team Coach
- Поруке: 418
- Придружен: 12 Дец 2014, 14:08
- Место: Beograd
-
daniloviccc
- First Team Coach
- Поруке: 234
- Придружен: 22 Јул 2011, 14:56
- Место: Nis
- Been thanked: 3 times
Kakve veze molim te ima tezina igre, sa brojem ucitanih liga?kom je uvek istog levela, zar ne?Tik'al пише:Zakljucujem iz postova sa prethodnih strana, posto si ti rekao, pisalo se na prethodnim stranama o golovima. Ti nisi pogledao moj ss na prethodnoj starni, ali evo i matematicki si dobio cinjenicu, ajde da je osporis. "Pocetak je sezone.", "Taktika nije uigrana.", "AI je isuvise slab jer si ukljucio jednu ligu." et cetera.
P.S. Da ne bude sada zabune, u JSL prosek golova na 9 meceva mi je 4,22, a u Evropi prosek mi je na 9 meceva 4,66. Jedino je kup sasvim okej prosek golova 0.
-
daniloviccc
- First Team Coach
Hoces da kazes da cu npr da teze osvajam jelen super ligu kad pored nje ucitam i npr tursku i madjarsku ligu nego kad je samo JSL ukljucena, sumnjam da je tacno, ako jeste, onda sam razocaran.Tik'al пише:Broj aktivnih liga, tj. igrivih ima uticaja na tezinu igre, jer samim tim AI je jaci, jer aktivnije i bolje ucestvuje u igri, logika.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Ne, to nema veze na taj način. Ali čim ti je protivnik u Evropi iz neke aktivne lige, bolje će ti se suprotstaviti i biće ti teže da ga pobjediš jer AI mnogo više pažnje posvećuje takvim klubovima.daniloviccc пише:Hoces da kazes da cu npr da teze osvajam jelen super ligu kad pored nje ucitam i npr tursku i madjarsku ligu nego kad je samo JSL ukljucena, sumnjam da je tacno, ako jeste, onda sam razocaran.
И душа и тело, све је црно бело...
-
daniloviccc
- First Team Coach
-
daniloviccc
- First Team Coach
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
daniloviccc пише:A kako je onda u tezini igre kada se vodi reprezentacija, ti koliko liga ucitavas uglavnom?
Ista stvar, više liga, više igrača, repke imaju veći izbor. Ja obično učitavam do deset nacija i to ispadne oko 20 liga, zavisi od sejva do sejva, ali obično to budu prva i druga liga svih "petica" + prve lige češke, rumunije, holandije, portugalije, srbije, hrvatske, poljske i ili brazila ili argentine, retko kad obe.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ovo je za sada jedino zvanično online takmičenje foruma. Linku dole možeš naći sve što bi trebalo da znaš o tom takmičenju i imaš i mesto za prijave.
Код: Изаберите све
https://serbian-fm.net/serbian-fm-league-online-vf79.htmMilo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Postoji, pitaj Tokića kako je prošao protiv mene. 
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu