Football Manager 2015 - Diskusija

Sve o FM15
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS
Status: Није на вези

Порука од Tokelara »

Koliko Spartak ima golova???
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

38 na 12
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Jeste, s obzirom da je na 15 meceva u stvarnosti palo 27 golova. Naravno igra je igra, stvarnost je stvarnost.
Последње учитавање од Tik'al дана 03 Феб 2015, 15:34, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
parnivaljak
First Team Coach
Поруке: 418
Придружен: 12 Дец 2014, 14:08
Место: Beograd

Порука од parnivaljak »

Bez obzira, taj sejv bi trebalo da se pošalje SI-u ako toliko golova pada, pošto je taj prosek daleko iznad JSL proseka.
Корисников грб
Ronin
Assistant Manager
Поруке: 692
Придружен: 15 Дец 2010, 14:30
Место: Šabac
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Порука од Ronin »

Juvenino86 пише:Ronin udario s mač u srž. Mada ja bi komotno mogao da budem neki fitnes trener ili JOŠ BOLJE, maser, al samo u ženskim klubovima. Znam ima gabora, al žensko je žensko, jebi ga... :xD:
Ok, prihvatam te usputne, "manje bitne" poslove :cheers:
daniloviccc
First Team Coach
Поруке: 234
Придружен: 22 Јул 2011, 14:56
Место: Nis

Порука од daniloviccc »

Tik'al пише:Zakljucujem iz postova sa prethodnih strana, posto si ti rekao, pisalo se na prethodnim stranama o golovima. Ti nisi pogledao moj ss na prethodnoj starni, ali evo i matematicki si dobio cinjenicu, ajde da je osporis. "Pocetak je sezone.", "Taktika nije uigrana.", "AI je isuvise slab jer si ukljucio jednu ligu." et cetera.

P.S. Da ne bude sada zabune, u JSL prosek golova na 9 meceva mi je 4,22, a u Evropi prosek mi je na 9 meceva 4,66. Jedino je kup sasvim okej prosek golova 0.
Kakve veze molim te ima tezina igre, sa brojem ucitanih liga?kom je uvek istog levela, zar ne?
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Broj aktivnih liga, tj. igrivih ima uticaja na tezinu igre, jer samim tim AI je jaci, jer aktivnije i bolje ucestvuje u igri, logika.
Jusqu'ici tout va bien…
daniloviccc
First Team Coach

Порука од daniloviccc »

Tik'al пише:Broj aktivnih liga, tj. igrivih ima uticaja na tezinu igre, jer samim tim AI je jaci, jer aktivnije i bolje ucestvuje u igri, logika.
Hoces da kazes da cu npr da teze osvajam jelen super ligu kad pored nje ucitam i npr tursku i madjarsku ligu nego kad je samo JSL ukljucena, sumnjam da je tacno, ako jeste, onda sam razocaran.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

Teze ces da igras u Evropi, JSL je kurton liga i totalno je nebitna kada vodis neki nas klub.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

daniloviccc пише:Hoces da kazes da cu npr da teze osvajam jelen super ligu kad pored nje ucitam i npr tursku i madjarsku ligu nego kad je samo JSL ukljucena, sumnjam da je tacno, ako jeste, onda sam razocaran.
Ne, to nema veze na taj način. Ali čim ti je protivnik u Evropi iz neke aktivne lige, bolje će ti se suprotstaviti i biće ti teže da ga pobjediš jer AI mnogo više pažnje posvećuje takvim klubovima.
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

više liga i igrača = teža igra, protivnici, manje sivih igrača, realniji transferi, veći izbor igrača, scouting klubova dolazi do izražaja...
daniloviccc
First Team Coach

Порука од daniloviccc »

Tik'al пише:Teze ces da igras u Evropi, JSL je kurton liga i totalno je nebitna kada vodis neki nas klub.
JSL sam naveo sam kao primer, neka bude Spanska primera...
daniloviccc
First Team Coach

Порука од daniloviccc »

Gagi пише:više liga i igrača = teža igra, protivnici, manje sivih igrača, realniji transferi, veći izbor igrača, scouting klubova dolazi do izražaja...
A kako je onda u tezini igre kada se vodi reprezentacija, ti koliko liga ucitavas uglavnom?
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Ne volim da igram sa repkama. 30-ak liga, 20-ak zemalja, large db, oko 74k igrača.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

daniloviccc пише:A kako je onda u tezini igre kada se vodi reprezentacija, ti koliko liga ucitavas uglavnom?

Ista stvar, više liga, više igrača, repke imaju veći izbor. Ja obično učitavam do deset nacija i to ispadne oko 20 liga, zavisi od sejva do sejva, ali obično to budu prva i druga liga svih "petica" + prve lige češke, rumunije, holandije, portugalije, srbije, hrvatske, poljske i ili brazila ili argentine, retko kad obe.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Reksonser
Newgen
Поруке: 7
Придружен: 12 Јул 2013, 14:31
Место: Sokolac

Порука од Reksonser »

Eh ovako.Ja sam novajlija,imam original preko Steam.E sad vidio sam da ima neke lige sto igramo zajedno ! E i ja bi se volio pridruziti pa eto,ako mi neko moze reci koji su uslovi,kako,nebitno sta,samo da kaze ono sto mi moze pomoci ~Hvala unaprijed !!! :fss:
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ovo je za sada jedino zvanično online takmičenje foruma. Linku dole možeš naći sve što bi trebalo da znaš o tom takmičenju i imaš i mesto za prijave.

Код: Изаберите све

https://serbian-fm.net/serbian-fm-league-online-vf79.htm
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager

Порука од Tik'al »

To postoji ove sezone? :D
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Postoji, pitaj Tokića kako je prošao protiv mene. :nasty:

Bajka o Barnetu
Пошаљи Одговор

Повратак на “Football Manager 2015”