Kao sto naslov kaze, imam taj problem.
Dodje mi ponuda jakog tima za mog najboljeg igraca, i tim prihvati zbog naseg loseg budzeta, sto nije tacno.
Budzet mi je ogroman u odnosu na rashode kluba i apsolutno nije potrebno prodavati igraca.
Jos veci je problem sto ja to ne mogu da sprecim. Uopste nemam opciju da odbijem ponudu. Klub vodi pregovore, iako sam ja cekirao da ja donosim odluke oko transfera, i to za svakog igraca posebno.
A i ta ponuda je i recima smesna za ono sto bih ja trazio za tog igraca koga smisljeno razvijam za prodaju, a i kakve su cene na trzistu za igrace tih kvaliteta. Presmesno.
To me bes izludjuje, vec sa dva tima mi odlaze najbolji igraci odlukom kluba, a da ja to ne mogu da sprecim. A uopste nije nuzda da se prodaju, cak sto vise.
Recite mi, molim vas, da li jos neko ima ovaj problem, i kako da ga resim.
Pogledao sam na guglu, nigde nisam nasao resenje.
Unapred se izvinjavam ako je ova tema vec obradjena, jer je pored dobre volje i truda nisam pronasao
Takodje se izvinjavam sto je moj prvi post u ovoj temi, samo dajte da resim ovaj problem, pa ce za ostalo biti vremena
Hvala svima koji mogu da pomognu
P.S.
Da dodam, ovo pise
"Due to the club's poor financial state, all offers are being negotiated by their receivers".
A to nije tacno. Para ima i dovoljno. I vise nego dovoljno.
Kako mogu da resim ovo, molim lepo za odgovor