Tim mi prodaje igraca a ja to ne mogu da sprecim

Novi ste u FM-u?Ovde otvarajte teme i postavljajte sva pitanja vezana FM i problemima koje vas muče
Закључано
Vojnik
Newgen
Поруке: 3
Придружен: 12 Јан 2015, 20:43
Место: Beograd
Status: Није на вези

Tim mi prodaje igraca a ja to ne mogu da sprecim

Порука од Vojnik »

Pozdrav svima :)

Kao sto naslov kaze, imam taj problem.
Dodje mi ponuda jakog tima za mog najboljeg igraca, i tim prihvati zbog naseg loseg budzeta, sto nije tacno.
Budzet mi je ogroman u odnosu na rashode kluba i apsolutno nije potrebno prodavati igraca.

Jos veci je problem sto ja to ne mogu da sprecim. Uopste nemam opciju da odbijem ponudu. Klub vodi pregovore, iako sam ja cekirao da ja donosim odluke oko transfera, i to za svakog igraca posebno.

A i ta ponuda je i recima smesna za ono sto bih ja trazio za tog igraca koga smisljeno razvijam za prodaju, a i kakve su cene na trzistu za igrace tih kvaliteta. Presmesno.

To me bes izludjuje, vec sa dva tima mi odlaze najbolji igraci odlukom kluba, a da ja to ne mogu da sprecim. A uopste nije nuzda da se prodaju, cak sto vise.

Recite mi, molim vas, da li jos neko ima ovaj problem, i kako da ga resim.
Pogledao sam na guglu, nigde nisam nasao resenje.

Unapred se izvinjavam ako je ova tema vec obradjena, jer je pored dobre volje i truda nisam pronasao :)

Takodje se izvinjavam sto je moj prvi post u ovoj temi, samo dajte da resim ovaj problem, pa ce za ostalo biti vremena :)

Hvala svima koji mogu da pomognu :)

P.S.
Da dodam, ovo pise
"Due to the club's poor financial state, all offers are being negotiated by their receivers".

A to nije tacno. Para ima i dovoljno. I vise nego dovoljno.
Kako mogu da resim ovo, molim lepo za odgovor :)
Последње учитавање од Vojnik дана 12 Јан 2015, 21:07, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
parnivaljak
First Team Coach
Поруке: 418
Придружен: 12 Дец 2014, 14:08

Порука од parnivaljak »

Nisi nam naveo o kom klubu se radi?

Takođe ne bi bilo loše da navedeš kolike su ponude u pitanju i kakvo je tačno finansijsko stanje u klubu.
Vojnik
Newgen

Порука од Vojnik »

Sad trenutno je tvoj klub u pitanju, Partizan :)

Para ima barem 35-40 miliona, ne znam tacno.
Ponude su oko 1,5 do 3 miliona za igraca od 19 godina. Koga spremam za zvezdu tima, i nemam nameru uopste da ga prodajem. Tek kad nekog novog napravim. A tada da ga prodam za velike pare.

Znaci, poenta je da jednostavno ne zelim da ga prodam, hocu da uzivam u njemu kao produktu njegovog treniranja od 16-te godine.

Ali ne mogu uopste da uticem na tu odluku kluba.

Gore sam dodao u prvom postu ako nisi video, pise sledece:
"Due to the club's poor financial state, all offers are being negotiated by their receivers".

A kao sto vidis, finansijska situacija u klubu je 200 svetlosnih godina daleko od loseg.
Partizan nije ovako poslovao nikada :D

Hvala na odgovoru :)
Последње учитавање од Vojnik дана 12 Јан 2015, 21:12, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
parnivaljak
First Team Coach
Поруке: 418
Придружен: 12 Дец 2014, 14:08

Порука од parnivaljak »

Hm, zanimljivo. Nisam igrao Partizan u ovogodišnjem FM-u, ali koliko vidim tamo u "oficijelnoj" Partizanovoj temi, kolege Grobari nemaju problem da zadrže igrače za koje su ponuđene i značajno veće sume.

Jel igraš najnoviju verziju igre?

Najbolje postavi pitanje tamo kakva su njihova iskustva sa čuvanjem mladih igrača.
Vojnik
Newgen

Порука од Vojnik »

V 15.1.3
Hvala na odgovoru :)

Mislio sam da ce ovde vise ljudi imati na uvid ovaj problem, ali ok, postavicu ovo pitanje i tamo.
Hvala jos jednom i svako dobro druze ;)
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Ovaj problem postoji na 15.1.3 peču, ispravljen je sa 15.2.0, da imaš original sad ne bi imao tu muku.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Закључано

Повратак на “Pomoć i Pitanja/ Help & Questions”