Jedan tim, jedan grad, jedno ime - Beograd

Romanticar
Newgen
Поруке: 5
Придружен: 29 Нов 2014, 13:18
Место: Beograd
Status: Није на вези

Jedan tim, jedan grad, jedno ime - Beograd

Порука од Romanticar »

Pričamo Terza i ja u prostorijama OFKe, pričamo o trenerskom poslu. Ipak znam znanje. Volimo OFK obojica, pričam kako možemo do Evrope. Oće i on al ne ide nešto. Kaže nemamo pare, Tole je kriv. Plačemo od smeha Terza i ja, suza suzu stiže. Obećao mi je redovnu platu, kaže biće i bonusa. Ipak smo igrali fudbal u petlićima OFKe zajedno.
Слика
Došao sutra da se dogovorimo oko detalja, sledilo je potpisivanje ugovora, predstavljanje, slikanje... kao da nekoga uopšte i zanima. Gledam stadion, nekako mi deluje kao da je sve manje i manje stolica.

Ukoro :fanman:
Последње учитавање од Romanticar дана 30 Нов 2014, 22:45, учитано 2 пута укупно.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jkgMgVsaLWk[/youtube]

Nek ti je srećno!
Корисников грб
tanke14
Manager
Поруке: 1436
Придружен: 01 Нов 2012, 17:43

Порука од tanke14 »

Romanticar, Terza voli samo pare. I da namesta utakmice...

Prati se bratska OFK-a!
Sé un hombre
dushancg123
Newgen
Поруке: 32
Придружен: 15 Мај 2012, 01:15
Место: montenegro

Порука од dushancg123 »

Ovo se prati samo tako, posto sam i ja htio da pocnem prvi sejv na fm15 sa OFK, medjutim odlucio sam da pocnem sa CZV i da im pokradem sve :lol:

Napravi nesto od Belica, kad ja u Zvezdi nisam mogao :nasty:
Romanticar
Newgen

Порука од Romanticar »

Prosle pripreme, bili u Crnoj Gori na kampu jurili ribe, prijateljske odigrali vrhunski, menadzeri pokusavali da uvale neke polu igrace. Obecava ova sezona. Terza zadovoljan, i dalje krade, al ostavlja malo, nije lose. Dobra je ekipa, mlada, rade sta im se kaze. Izlazimo na splavove zajedno, opustena prica, zato i vlada dobra atmosfera u svlacionici.

Niko nije prodat, niko nije kupljen. Transfer politika klubova u Srbiji. Doveli neka 4 igraca, jaka tim sad do jaja, mozemo da puknemo Radnicki 1923 u gostima.
Слика
Taktika 4-2-3-1, video kako drugi tako i mi.
Слика
Uskoro ce prvenstvo, Terzara vec pregovara sa sudijama.
Последње учитавање од Romanticar дана 04 Дец 2014, 01:14, учитано 1 пут укупно.
Romanticar
Newgen

Порука од Romanticar »

Ne znam da li je OFKa imala bolji start od kad se igra naša srednje žalosna Superliga. Tiketi su mi prolazili, OFK pobedjivao, svi zadovoljni.
Слика
Prva utakmica kod kuće protiv Novog Pazara. Terza rekao dobijamo 100%, sve sredjeno. 4:0, ćao zdravo. Jovanović 2 gola, Gajić i Dražić po 1. Prvih 7 kola bez poraza. Niko ne veruje. Pala je i Crvena zvezda na Staroj Karaburmi.

Pun stadion, svako proziva nekoga. Bacam oko levo desno, samo Delije, nigde Plave Unije. Bila je to takticka jeba*ina izmedju mene i Lalata. Prvo poluvreme 0:0, tvrda igra sa obe strane, valjaju se i jedni i drugi. Terziću nije svejedno, ne zna za koga da navija. Početak drugog dela igre, gledam Lalata već sprema psovke. Pukla kontra, 1:0 - Jovanović! Slavim gol kao Paolo di Kanio u Sanderlendu. Minut kasnije fino ga munuo Paločević - 2:0. Usro sam se od srece. Reko momci svi u bunker, ko izleti izleteće mu koleno. Jajarski al jbg, pobeda je pobeda.
Слика
Ivica Jovanović najbolji strelac i asistent prvenstva.
Слика
Nakon Zvezde, igrači su se izmorili, mnogo je povreda bilo. Na Karaburmi smo ostali neporaženi, u gostima samo jedna pobeda to nas je i kostalo top 4. Završili smo na visokom 5. mestu, što niko nije mogao ni da zamisli pre sezone.
Cilj mi je osvajanje Kupa, Terza rekao da se najlakše namešta. U polufinalu igramo dvomeč sa Zvezdom, prvu utakmicu na Omladinskom stadionu.
Слика
Слика
Iza Dražića i Gajića odlična polusezona, pored nedodirljivog Jovanovića, iako je Dražić bio povredjen vratio se het trikom protiv Napretka u Kupu. Moram da pohvalim i Mićića, Paločevića, Obradovića. Ceo tim je korektno izneo polusezonu. Potpisao sam novi ugovor, svi me vole, postao sam idol navijača.

Počela zima, kreće slavlje. :cheers:
Последње учитавање од Romanticar дана 07 Дец 2014, 23:01, учитано 5 пута укупно.
dushancg123
Newgen
Поруке: 32
Придружен: 15 Мај 2012, 01:15
Место: montenegro

Порука од dushancg123 »

Nadam se da nisi odustao od sejva :poz:
Пошаљи Одговор

Повратак на “Menadzerska soba '15 /Managers Room '15”