Četvrti najbolji u uzrastu U19...tadicweb пише:Mislim da je i to previše.
Kapiram da će biti najbolji U20 golman na igrici.
O drugim golmanima i igračima posle još par kola.![]()
OK, još par kola, samo ne predugo, jer ćemo da zakasnimo za FM2015...
To je generalno nepredvidiva stvar - zavisi od tržišta i trenutka, kao i od uprave i procene... U bazi mogu da se podese neke okvirne cifre ali samo za transfere unutar lige, ne i za spoljašnje transfere...tadicweb пише:
Kada krene testiranje, moraće posebna pažnja da se obrati na cene igrača i vrednost koju naši klubovi traže u pregovorima.
Mani molim te ironiju sada, od brojeva ne znam gde mi je glava, sada još treba da procenjujem skrivena značenja.Tik'al пише:Ovo je bila ironija, mislim da je vise apsurdno kometarisati dizanje ocena, makar to bili i nasi talenti(u ovom slucaju doticni je branio 3 meca za prve timove svojih klubova za 2 godine). Ja bih malo i o drugim klubovima, kao i igracima. Sto se tice golmana Boris Radunovic iz Rada je jako perspektivan momak, Vladan Djogatovic je vrlo pristojan golman koji brani u Metalcu, takodje Marko Lazarevic je mladi golman koji ima prostora da napreduje, brani u FK Sindjelicu i tako, mislim moram da udjem u editor da bih gledao ocene i predlozio neke promene, ovo je onako samo iz glave. Inace ima mnogo zanimljivih igraca pogtovo u Prvoj ligi Srbije.
To bi moralo da se unormali - ako se dešava, prijavljuj ti, prijaviću i ja...tadicweb пише:Bar još 2 kola, samo neka konstanta da se uhvati.
Shvatam ja to.
Ali da Vojvodina za Radoju, Milinković-Savića i Poletanovića traži po 10-15 miliona evra, kao na ovom FM-u, a u RL ih zajedno proda za 2 miliona, to bi trebalo da može da se unormali.
Pošalji mi imejl adresu na PM, ne mogu javno da kačim skrinove iz baze...Tachini пише:Dusane jel bi mogao da stavis skrin kako trenutno izgleda Zoran Marusic sto je presao iz Sloge u Vozdovac? Pisao sam vec jednom o njemu, ne znam da li si video. Gledao sam ga uzivo par puta i mogu slobodno reci da me je decko odusevio, pa me interesuje kako trenutno izgleda.
vule82 пише:Upisah se u istoriju i postah besmrtan!
Rivalitet OFK-e prema Zvezdi i Partizanu je 8/20, pa ne može da ima takav multiplifikatorski uticaj na transfere. Mislim da je najviše zbog potencijala, a manje zbog rivaliteta...mrek пише:O toj prodaji unutar Srbije sam dosta razmišljao i krajnje je nezahvalno nešto preterano tu dirati.
U stvarnosti se većina transfera odradjuje za maksimalno par stotina hiljada evra, sve se više završava putem procenata zbog totalne besparice.
Medjutim, što se tiče Vojvodine, a zatim i OFK-e i sličnih, tu dosta uticaja na novac koji se traži ima potencijal tih igrača koji se traže, a možda mnogo više samo rivalstvo tih klubova.
Pošto pretpostavljam da tih 10-15 miliona traže Zvezdi i Partizanu, a ne tipa Radničkom iz Niša ili Spartak Subotici...
vule82 пише:Upisah se u istoriju i postah besmrtan!
Evo ja trenutno igram bas sa Radnickim iz Nisa,svi nasi klubovi traze nenormalne sume za igrace,konkretan primer-ja sam Vojvodini u sezoni 2017-2018 ponudio 2.5 miliona u kesu za Vanju Milinkovic Savica(lik im je rezervni golman,vrednost 100k),Vojvodina mi je za njega trazila 10 miliona u kesu i bonuse sa kojima bi transfer bio 15 miliona,a vidis da su ga prodali Junajtedu u stvarnosti za 1.75 miliona,tako da nije do toga.mrek пише: Medjutim, što se tiče Vojvodine, a zatim i OFK-e i sličnih, tu dosta uticaja na novac koji se traži ima potencijal tih igrača koji se traže, a možda mnogo više samo rivalstvo tih klubova.
Pošto pretpostavljam da tih 10-15 miliona traže Zvezdi i Partizanu, a ne tipa Radničkom iz Niša ili Spartak Subotici...
Код: Изаберите све
http://mondo.rs/a718930/Sport/Fudbal/Katpoint-arena-umesto-Suvace.html