(FM14) Koga trenutno vodite?

Sve o Football Manager-u 2014
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од Tik'al »

Zavrsih cetvrtu sezonu sa Partizanom. Od sve cetiri sezone, ova je definitivno bila najbolja. Da pocnem sa Evropom, usli smo u grupe LS, preko KR iz Rejkjavika. Onda je usledila veoma teska grupa, Real Madrid, Mancester Junajted i Ajaks. Grupu zavrsavamo na trecem mestu. Zatim sledi nesto slicno poput sezone 15/16. Redom su padali rivali poput Porta, Torina, Mehengladbaha i Stutgarta. Usledilo je finale, ista meta isto odstojanje kao prosle sezone, ali ovoga puta za protivnika nemamo neke bolesnike. Cudesna Braga izbacila je Everton, iako je u prvom mecu izgubila 4:1, pobeda od 3:0 kod kuce omogucila joj je finale. Na kraju krajeva, iako sam mislio da ce biti tesko, do titule u LE dosli smo bez vecih muka. Usled zgusnutog rasporeda i cestog rotiranja igraca, poslednjih 5-6 meceva samo odigrali u 15 dana, pa je skor u ligi malo slabiji od ocekivanog, ali titula se nije dovela u pitanje. Kup kao po obicaju igran sa B timom, osim finala u kom smo bili bolji od Vojvodine rezultatom 4:0. Dupla kruna osvojena po prvi put, Liga Evrope osvojena, za mene odlicna sezona. Naredne sezone ocekujem prolazak grupa LS, nijednom nismo do sad prosli grupe, to mi stoji kao trn u oku. Mladi igraci su i dalje na snazi i trudicu se da ih sto vise forsiram, osim golmana i stoperskog tandema.

Transferi u sezoni 2015/2016 :
Слика

Vec po ustaljenom receptu, profit i samo profit. Finansije iz sezone u sezonu sve jace i jace. Balans je oko 50M, veoma sam zadovoljan sto se toga tice. Sponzorski ugovori iz godine u godinu sve jaci i veci.

Ovo je bila tabela Superlige na kraju sezone :
Слика

Evropu ce naredne sezone igrati Crvena Zvezda, Vojvodina i Spartak.

Mecevi u Evropi su izgledali ovako :
Слика

Gore sam vec naveo kako se razvijala situacija, ostaje mi samo da pokazem i finalni mec. Kao sto sam rekao, ocekivao sam tvrd i tezak mec, tako je i bilo, ali samo prvih 25 minuta. Braga je povela golom Edera iz munjevite kontre. Onda je usledio ples Partizana, dominacija na terenu i odlicna akcija kod izjednacujuceg gola, asistencija levog beka Cesara i gol Dragana Ilica, regena iz moje skole. Pritisak u drugom poluvremenu izrodio je gol Slobodana Rajkovica iz kornera, miran kraj i pehar LE u Beogradu!

Слика

Igraci koji su obelezili sezonu :

Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Fantasticna sezona. Tripl kruna osvojena. Liga i vise nego ubedljivo, prosto doveo sam klub do nivoa na kom i treba da bude sto znaci da ne sme niko u ligi da mi bude ravan. Jedan poraz i to vrlo ubedljiv od Rada (4-1). Odmarano je dosta prvotimaca a drugi sastav se mozda solidarisao sa ostalima no nema veze. Srpski fudbal je u usponu! Kup je takodje lako osvojen. OFK sam dobio 4:1. Ove sezone sam rotirao napadace Djurdjevica i Djordjevica tako da su podelili golove (22-16 u JSL i 10-10 u LS). U LS odrali sve redom. Jedina briga mi je bilo polufinale sa Sitijem. Posle lude utakmice u BG i 5:5 ukenj'o sam se da cu opet izvisiti ali onda beogradska furija prolazi kroz Englesku lagano i tu je vec bilo sve jasno. Sreca pa smo izbegli Salke gde ubija Mitar zajedno sa Bentekeom. Jedino mi je zao sto sam malo ugusio Andriju Lukovica jer je stigao sjajni vihor iz Holandije za DZ. Pokazao se kao sjajno pojacanje i od njega ocekujem ogromnu lovu. Sto se tice transfera mala potrosnja, enormno velika zarada. Trudim se da dovodim igrace za neki sitnis ili za dz a da ih posle prodam za novce. Pre par sezona sam prodao Lazica za 2 miliona a sad ga vracam za nula evrica i tako u krug. Videcu sta sad ima na trzistu pa da opet obrnem nesto. Moracu i prodavati par igraca. Neki su nezadovoljni a neki su prosto visak sto zbog godina, sto zbog konkurencije. Evo par slicica pre pocetka transfer perioda.

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика

Слика
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Kakvi su ti ovo stranci Paske, crni Paske :)
Корисников грб
markic
Assistant Manager
Поруке: 728
Придружен: 05 Нов 2010, 14:01
Место: Beograd
Has thanked: 14 times
Been thanked: 21 time

Порука од markic »

Lazic postao Ljubo Baranin sto se tice Long Throws :zelenko:
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Mando Planiram jos ovu sezonu da ih "trpim" posle toga neka traze hleb negde drugde. Planirao sam odbranu Lige Sampiona a onda projekat "Zvezdina deca do evropske titule". Imam par dobrih klinaca + stariji igraci koji su na pozajmicama tako da ce se tim sigurno skockati. Brine me sto nema nekih dobrih igraca (citaj regena) iz regiona. Jedini koji je valjao je bio kod mene i prodat je za 29m u Volfsburg. Ima par hrvata u Dinamu ali problem je klub koji ih ne pusta, bar za sada jer im na kraju ove nove sezone isticu ugovori tako da moze Maminjo da mi pljuga. Makedonija totalno aut al nadam se da ce se popraviti stanje. :)

Markic Lazic moze trojke da sutira, sto bi rekli Tikal i Toki. :zelenko:
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47

Порука од Socivar »

Igram sejv kao karijeru, najrealisticnije moguce, od dna krcim put ka vrhu, resio da probam tako jer me jedan klub relativno brzo smori pa rekoh bice zanimljivije. Prvi posao mi je bio u Danskoj. Zanimljiva liga, talentovani klinci a ja zapao u klub koji ima samo jednog, sina Brajana Laudrupa, Madsa. U pitanju je FK Helsingor. U prvoj sezoni smo bili favoriti za promociju koja je izborena lagano. I u drugoj ligi smo bili favoriti, ovaj put za ispadanje ali smo iznenadili sve i plasirali se u Superligu iza Gagijevog Midtjulanda (ili kako se vec zovu). Poslednje kolo je odlucivalo, mi smo usrali protiv Ljingbija, izgubili iako smo vodili 2 puta ali smo prosli dalje na gol razliku. Treca sezona, guramo sasvim fino. Nismo imali para za pojacanja, za plate, gazda je nevidjena skrtica pa nisam mogao da oformim krstenu ekipu. U prvom timu imam samo 15 igraca, nemam rezervnog golmana, ni treceg stopera, ni pravog rezervnog napadaca. Uprkos svim nevoljama, ide nam sasvim lepo. Finansije su se mnogo popravile (ali opet nista od para za transfere, mom gazdi k'o da je Djura Frizura neki rod), solidno se drzimo medju najjacima, 7. mesto posle polovine sampionata.
Слика
Слика
Слика
Ali sam dobio ponudu koja se ne odbija... Zimska pauza, nema utakmica jos 2 meseca, meni bilo dosadno i ja se bezveze javim na aplikaciju da vodim jedan klub iz Engleskog Cempionsipa. Kad ono, oni flattered. Pozovu me i na intervju. Gazda dodje, moli me da ostanem. Pitam ga hoce li biti para, on se nesto meskolji. Sacekam jos par dana, kad stize poziv...
Слика
Sta cu, mnogo bolja plata, mnogo bolji uslovi, mnogo bolja liga. Pokupih prnje i zapalih u Englesku, da letim sa Galebovima. Tamo su me docekali lepo, par menadzera je imalo da kaze lepe stvari o meni, ukljucujuci i Aleksa MekLisa.
Слика
U rezervama sam pronasao i jedno poznato lice. Naravno, odmah je prebacen u prvi tim.
Слика
A Brajton trenutno stoji ovako.
Слика
U minusu su oko pola miliona, trose na plate malo vise nego sto bi trebali. Sredicemo mi sve to! :D
Последње учитавање од Socivar дана 06 Јул 2014, 09:36, учитано 2 пута укупно.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Koliko puta mi je samo doneo pare, jako zanimljiv klub. Skive je isto kul. Samo rokaj Soci :fanman:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Sarma
Youth Team Coach
Поруке: 165
Придружен: 18 Окт 2011, 21:32
Место: Ljubljana

Порука од Sarma »

Update AFC Telford:

Posla jedva preživljene prošle sezone, svoju treću (ukupno četvrtu) sezonu u Skrill premier igram iznenađujuće dobro. Promenio sam taktiku na 4-4-2 (u principu i ranije je bila neka 442 451..), zadržao timske instrukcije (counter, rigid, short, higher tempo...) i evo me drugi sam u ligi. Zadržao sam tim od prošle godine, pošutirao sve loše transfere..izgubio onaj mučeni milion koji sam zaradio, ali sam se sad vratio na oko pola miliona.
Ne mogu da je osvojim...bojim se plejofa pošto su jake ekipe tu, ali videćemo, za sada je bitno da uopšte uđem u plej of.

Zanimljiva tabela, snimite eastleigh.

Слика

UPDATE:

Bod...je**ni BOD!

Слика

srećno nam bilo u plejofu

UPDATE:
Ubio Salisbury u plejofu i onda izgubio od kidderminstera u finalu...moj lični moral je u crnom.
Последње учитавање од Sarma дана 09 Јул 2014, 11:03, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Gotova sezona, najzad!
Слика

Слика

Слика

Слика
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47

Порука од Socivar »

Opa, krenuo i Barnet... Fino, fino. Tipicno za Skrill lige, acc i pace preko 15, finishing preko 10 i igrac je bog! :D Samo greota sta nacinise od Eslija, bas sam ga zgotivio prethodnih par godina, valjda ce se razviti da lici na nesto. Moras dovesti i Vebstera, to je taj tandem iz Portsmuta koji ce da hara Engleskom. :fanman:
Edit: Nisam provalio da je na pozajmici. :zelenko: Nema veze, sustizes Portsmut, pa ih otkupljuj! :D
Последње учитавање од Socivar дана 09 Јул 2014, 18:12, учитано 1 пут укупно.
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Vebster je na loan-u negde, Alderšot valjda, čekam ga. :zelenko: Ove godine sam opičio jedan sejv sa Portsmutom, odlično su se pokazali. Pikiram i Fahada iz te ekipe, on se lepo razvija, valjda će biti nekih para.

Edit:

Слика
Последње учитавање од zele дана 10 Јул 2014, 08:17, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Sarma
Youth Team Coach

Порука од Sarma »

Iskreno, drago mi je da sam ostao u skrill premier još jednu sezonu. Pojačao sam jako lepo stručni štab, doveo 4,5 pojačanja gde sam bio tanak i sada dominiram...

Слика

Doveo sam Fagana u špicu i Saterlenda (hvala Zele), malo doterao odbranu (falio mi štoper) i vrh mladog defanzivnog veznog. Potpisao sam i golmana koji je 2 sezone bio kod mene na loan, sada je moj (Crocombe - Oxford)

Слика
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ostali su i Džejms i Boa Morte, a sad im se pridružio Smit. Planirao sam i Darijusa Vasela, ali ima jak ugovor u Oldamu.

Слика
Слика
Последње учитавање од zele дана 10 Јул 2014, 12:32, учитано 1 пут укупно.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vanja2106
Newgen
Поруке: 31
Придружен: 10 Јул 2012, 21:22
Место: B. Topola

Порука од Vanja2106 »

TSV Munchen 1860.

Prva sezona lepo krenula, ogroman broj datih golova, prvo mesto na tabeli pre zimske pauze. Niz od 9 pobeda za redom. A onda... Fijasko.... Prvo kolo nastavka poraz od poslednjeplasirane ekipe, pa poraz kod kuće od trećeplasirane ekipe, padanje sa prvog na drugo pa treće mesto i na kraju sezone peto. Totalna demotivacija igrača koji su u drugom delu sezonu bili samo bleda senka onog tima iz prvog dela sezone.

Rezultati u prvenstvu prva sezona:

Слика

Pogledajte samo koliko poraza u poslednjih 10 kola. A nije niko bio od ključnih igrača povređen.

Trenutni sastav:

Слика

Transferi prva...

Слика

i tekuća sezona

Слика

Najbolji igrač ekipe i kapiten, od strane navijača proglašen za naj igrača prošle sezone

Слика

Najbolji strelac prošle sezone

Слика

Uprava je htela da mi da otkaz, međutim na moje insistiranje da mi se da još vremena i obećanje da će ekipa ove sezone izboriti promociju ostao sam.

Komentari i predlozi dobro došli! :)
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad

Порука од луди »

Срамота је то што радиш.

Свако ко доведе странца у неки Немачки клуб, треба му забранити играње са истим.
Корисников грб
Vanja2106
Newgen
Поруке: 31
Придружен: 10 Јул 2012, 21:22
Место: B. Topola

Порука од Vanja2106 »

луди пише:Срамота је то што радиш.

Свако ко доведе странца у неки Немачки клуб, треба му забранити играње са истим.
Zašto?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ludi sere, igrao sam ja 11 sezona sa njima, prvih osam-devet forsirao samo Nemce i Austrijance, ali jebiga trebalo je malo stranaca da bi se uzela lš.

1. Gde ti je Yuya Osako?
2. Što se već dva puta odričeš Vigla? Dobar je mali, možeš da od njega da napraviš šta hoćeš.
3. Što si se odrakao Stompelkampa?
4. Hertner i Švabl su odlični bekovi za Cvajtu, Švabl može i u Bundesligu da igra. Malo si dobio za njih.
5. Mike Ott je potencijal, ja ga nisam forsira, prodao sam ga za 1m, ali se posle fino razvio, forsiraj i njega, Vigla i Vanenveča.
6. Dovedi Kvašnera (Nils Quaschner), dobar, talentovan napadač.
7. Kai Bulov može ladno da ti igra pre onog retardiranog Poljaka, bolji je.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad

Порука од луди »

Пази га што му препоручује мог Нилса.

Нилс мој играч, не причај људима да постоји.
Корисников грб
DS_RS
World Class Manager
Поруке: 5579
Придружен: 20 Јан 2011, 11:34
Место: BL
Контакт:

Порука од DS_RS »

Malo su ti bekovi preofanzivni rekao bih... :yesko:
Корисников грб
Sarma
Youth Team Coach

Порука од Sarma »

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Слика

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

WHOS THE BITCH NOW?! mater vam...4 godine trulim u ovom skrilu, kradete me, lažete..onaj sudija, one tri pi**etine...ima da ih gepekujem! EVO VAM GA!

Ubijam ligu, ali ubijam.

U FA kupu ispao od Svonsija, jbg, u FA trofeju naravno ispadnem od zadnjeplasirane ekipe u ligi...jebeni FM naravno, mada su me iskreno ubili, nejasno kako ali dobro.

Važno je samo da ćemo da odemo gore (barem za sada tako izgleda).

Finansije variraju...Meč sa svonsijem je doneo 200 i kusur hiljada, pa sam opet na 400k...nadam se da će biti nekog novca u L2, ne planiram da dovodim nikoga u principu, sa ovom ekipom opstajem bez problema.

EDIT: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Последње учитавање од Sarma дана 10 Јул 2014, 22:46, учитано 1 пут укупно.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Football Manager 2014”