1. Podrska Mojsilovicu. I treba napusiti sijalicu. Toliko sam ga pre gotivio sve do utakmice Zvezda-Vosa kad je rekao da "ovo ne bi ni Hickok izrezirao". A o ovom prolecu da ne pricam. Kenja o postenju Partizana i toboz kako se prvi put namesta kod nas. Sit sam postenjacina koji na taj fazon kupuju podrsku navijaca.
2. Rado cu saslusati opravdanja za 5 mesto sa onakvom Vojvodinom koja je bila nadomak LE i 2 mesto Partizana sa onim svim pojacanjima. Unapred hvala.
Tema JSL.
Zar ovo uopšte ne sadrži provokacije u sebi? Pogotovo drugi post ? A i prvi gde direktno otvara mogućnost za raspravu.
- Postavi neku vest u Partizanovu temu.
- Baš zato što mi banuješ postove i pričam /banovanje, brisanje.. isto je to/
Zar je moguće da pokušavaš da se "pereš" sada? Rečeno je već pre ovde posle više žalbi na tebe da se iznesu argumenti. Evo ih pa neka nadležni odgovore na to.
Ja sigurno nisam ovde da bih navijačima zvezde psovao mater ili zajebavao ko zna kako. Pogledaj malo sebe i ti i još neki pa se onda javljajte.
Prvi ti kažem da kada prekršim pravila foruma, nekoga opsujem.. i treba da budem kažnjen ali ovo brisanje/banovanje postova mi ide na živce. Ako sam prekršio pravila foruma, nekog uvredio BRE onda me kaznite.. i stojim iza toga. Ali na ovaj način da me moderatori maltretiraju i vrše diktaturu je sramno.
Banuješ samo ono što ti neodgovara. Sramota. Zašto nisi obrisao post onog iznad kada mi je rekao da "smaram"?
Nemam nameru da se svađam sa tobom. Mlad si, treba da učiš još, ali i da shvatiš koliko je za čoveka važno da ima dobru komunikaciju punu razumevanja i da smo svi ljudi a ti navijaj i za FK Donja Slatina ako hoćeš. Toliko