Žalbe na rad administratora i moderatora

Opšte informacije o forumu i mesto gde se možete predstaviti zajednici, informisati o nama , pohvaliti nas ili nas kritikovati.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Порука од Sloba »

Postovi by Paske (na koje niko nije reagovao sada a inače niko ne reaguje, taj je gori od mene jer on baš cilja da provocira, ja više iz zezanja i ne vređam nikoga..)

1. Podrska Mojsilovicu. I treba napusiti sijalicu. Toliko sam ga pre gotivio sve do utakmice Zvezda-Vosa kad je rekao da "ovo ne bi ni Hickok izrezirao". A o ovom prolecu da ne pricam. Kenja o postenju Partizana i toboz kako se prvi put namesta kod nas. Sit sam postenjacina koji na taj fazon kupuju podrsku navijaca.

2. Rado cu saslusati opravdanja za 5 mesto sa onakvom Vojvodinom koja je bila nadomak LE i 2 mesto Partizana sa onim svim pojacanjima. Unapred hvala.

Tema JSL.

Zar ovo uopšte ne sadrži provokacije u sebi? Pogotovo drugi post ? A i prvi gde direktno otvara mogućnost za raspravu.

- Postavi neku vest u Partizanovu temu.
- Baš zato što mi banuješ postove i pričam /banovanje, brisanje.. isto je to/

Zar je moguće da pokušavaš da se "pereš" sada? Rečeno je već pre ovde posle više žalbi na tebe da se iznesu argumenti. Evo ih pa neka nadležni odgovore na to.

Ja sigurno nisam ovde da bih navijačima zvezde psovao mater ili zajebavao ko zna kako. Pogledaj malo sebe i ti i još neki pa se onda javljajte.

Prvi ti kažem da kada prekršim pravila foruma, nekoga opsujem.. i treba da budem kažnjen ali ovo brisanje/banovanje postova mi ide na živce. Ako sam prekršio pravila foruma, nekog uvredio BRE onda me kaznite.. i stojim iza toga. Ali na ovaj način da me moderatori maltretiraju i vrše diktaturu je sramno.

Banuješ samo ono što ti neodgovara. Sramota. Zašto nisi obrisao post onog iznad kada mi je rekao da "smaram"?

Nemam nameru da se svađam sa tobom. Mlad si, treba da učiš još, ali i da shvatiš koliko je za čoveka važno da ima dobru komunikaciju punu razumevanja i da smo svi ljudi a ti navijaj i za FK Donja Slatina ako hoćeš. Toliko :poz:
Корисников грб
луди
Manager
Поруке: 2604
Придружен: 25 Мај 2011, 23:30
Место: Filmski Grad

Порука од луди »

SlobaGrobar пише:Žalba, apel.. sugestija.. kako god.

Image

Bahatosti od strane moderatora koji je zadužen za taj deo foruma nema kraja. Igor je bio zlatan za njega. Mogao sam da napišem uvredljiv post, dobio bih kaznu, možda.. al mi post ne bi bio brisan.

Post koji sam napisao je bio test da vidim hoće li mi opet obrisati i JESTE..

I to sam namerno takav napisao. Daleko normalnije postove mi briše.. ne sme ništa da se kaže. Bezobrazan je, bahat i nevaspitan u svakom pogledu.

Ima daleko gorih postova pa se ne brišu. Pojedinci prozivaju Partizan pa nikom ništa a ja pišem u granicama normale. Od mene nećete pročitati uvredu na forumu ka navijačima SD Crvena zvezda.

Ako nešto ne podnosim onda je to arogancija i nepravda.

Eto. Izneo sam argumente ako nije zabranjeno i to od njega sobzirom da u konverzaciji sa mnom dotični je jako neprijatan i pokazuje veliku dozu nevaspitanja ka sagovornicima. Govorim generalno.

Stvarno nema smisla.
Ti inače nisi arogantan i bahat.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Nisam. Ako je neko dobar prema meni.. i ja sam prema njemu. Znaju to neki sa foruma, i ovog i drugih i da kada god mi se jave uvek ću razumno pričati sa njima.

Ako me neko provocira, vređa i slično.. isto ću i ja odgovoriti. :cheers:
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Ja iskreno nisam video da neko sa svojih 22 godine moze ovoliko da se tuzaka i smara za svaku sitnicu. Uzivaj na forumu i ako ti neko obrise post kontam da neces umreti, bar ja nisam jos cuo da je neko umro ako mu je obrisan ili banovan post.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Slobodanu se precesto banuju postovi, koji uopste nisu za banovanje.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Ma to ti dodje kao ban samo eto pustimo koji post da prodje. Fake ban. Kompenzacija da moze da bleji ali ne i puno da pise.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

salel пише:Ja iskreno nisam video da neko sa svojih 22 godine moze ovoliko da se tuzaka i smara za svaku sitnicu. Uzivaj na forumu i ako ti neko obrise post kontam da neces umreti, bar ja nisam jos cuo da je neko umro ako mu je obrisan ili banovan post.
Tokelara sve objasnio.

Dotični moderator uopšte nije ravnopravan prema meni i ostalima i ajde to.. nego što me na ovakav način direktno odvaja od drugih i slično.

Nek se banuje/izbriše post kada jeste za to.. ali on to radi i kada treba i kada ne treba (a uglavnom ne treba).

Dal je zabranjeno žaliti se na njega?
Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina

Порука од Rossobianco »

SlobaGrobar пише:Postovi by Paske (na koje niko nije reagovao sada a inače niko ne reaguje, taj je gori od mene jer on baš cilja da provocira, ja više iz zezanja i ne vređam nikoga..)

1. Podrska Mojsilovicu. I treba napusiti sijalicu. Toliko sam ga pre gotivio sve do utakmice Zvezda-Vosa kad je rekao da "ovo ne bi ni Hickok izrezirao". A o ovom prolecu da ne pricam. Kenja o postenju Partizana i toboz kako se prvi put namesta kod nas. Sit sam postenjacina koji na taj fazon kupuju podrsku navijaca.

2. Rado cu saslusati opravdanja za 5 mesto sa onakvom Vojvodinom koja je bila nadomak LE i 2 mesto Partizana sa onim svim pojacanjima. Unapred hvala.

Tema JSL.

Zar ovo uopšte ne sadrži provokacije u sebi? Pogotovo drugi post ? A i prvi gde direktno otvara mogućnost za raspravu.

- Postavi neku vest u Partizanovu temu.
- Baš zato što mi banuješ postove i pričam /banovanje, brisanje.. isto je to/

Zar je moguće da pokušavaš da se "pereš" sada? Rečeno je već pre ovde posle više žalbi na tebe da se iznesu argumenti. Evo ih pa neka nadležni odgovore na to.

Ja sigurno nisam ovde da bih navijačima zvezde psovao mater ili zajebavao ko zna kako. Pogledaj malo sebe i ti i još neki pa se onda javljajte.

Prvi ti kažem da kada prekršim pravila foruma, nekoga opsujem.. i treba da budem kažnjen ali ovo brisanje/banovanje postova mi ide na živce. Ako sam prekršio pravila foruma, nekog uvredio BRE onda me kaznite.. i stojim iza toga. Ali na ovaj način da me moderatori maltretiraju i vrše diktaturu je sramno.

Banuješ samo ono što ti neodgovara. Sramota. Zašto nisi obrisao post onog iznad kada mi je rekao da "smaram"?

Nemam nameru da se svađam sa tobom. Mlad si, treba da učiš još, ali i da shvatiš koliko je za čoveka važno da ima dobru komunikaciju punu razumevanja i da smo svi ljudi a ti navijaj i za FK Donja Slatina ako hoćeš. Toliko :poz:

Hahahhahahaha, nauci me molim te.Kao sto rekoh to je JSL tema, da je FK Partizan tema pa bi se banovalo.Uzgred takav slican post je napisao i Mandic pa se na njega ne zalis.
Sta je ovde problem ?
Iznesi postove na koje imas primedbu ?
Slobodanu se precesto banuju postovi, koji uopste nisu za banovanje.
Zato sto Slobodan pise takve postove koji su za brisanje.Opet napominjem da to ne radim jedino ja, u zadnjih 2-3 meseca sam mu banovao 2 posta.

Slobodane druze ti si banovan na vise od 50% fm foruma za stalno, ili sam ja tako barem cuo.Nemoguce da na svakom forumu ima po jedan Maree.
Последње учитавање од Rossobianco дана 04 Мај 2014, 20:40, учитано 2 пута укупно.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Onda ko to radi da prestane. Nisam ja jedini problem i da se samo meni brišu postovi. Nemojte to da radite i gotovo. Ako sam prekršio pravilo foruma.. BAN! Zna se.. i kao što je Toki rekao.. sitne provokacije su uvek bile dozvoljene.. drugima se dozvoljava itd.. ja nikoga ne vređam.

Hvala.
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Токи колико кинте узмеш по посту? :zelenko:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Ne prodajem se za pare. Samo sam realan.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

SlobaGrobar пише:Onda ko to radi da prestane. Nisam ja jedini problem i da se samo meni brišu postovi. Nemojte to da radite i gotovo. Ako sam prekršio pravilo foruma.. BAN! Zna se.. i kao što je Toki rekao.. sitne provokacije su uvek bile dozvoljene.. drugima se dozvoljava itd.. ja nikoga ne vređam.

Hvala.
Opet kazem, navedi mi te druge, pa cu ja da pogledam ? Koliko sam ja shvatio ti bi radije ban nego obrisan post ? A kao sto rekoh druze, tebe su banovali na vecini foruma na kojima si bio registrovan ( sa slicnom tematikom) i opet mislis da je to do drugih ljudi a ne do tebe.
Последње учитавање од Rossobianco дана 04 Мај 2014, 21:10, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

SlobaGrobar пише:Onda ko to radi da prestane. Nisam ja jedini problem i da se samo meni brišu postovi. Nemojte to da radite i gotovo. Ako sam prekršio pravilo foruma.. BAN! Zna se.. i kao što je Toki rekao.. sitne provokacije su uvek bile dozvoljene.. drugima se dozvoljava itd.. ja nikoga ne vređam.

Hvala.
Kad ćeš ti da shvatiš da iritiraš 90% ljudi na forumu? Ostalih 10% te podnosi zato što si im smešan... Ti u principu nisi jedini ali si najveći problem ovog foruma. Iritiraš ljude i u većini problema si ti umešan, dal kao krivac ili kao žrtva... I ja ne razumem šta ti uopšte više radiš na ovom forumu? Ja kad shvatim da sam negde nepoželjan, pokupim se i odem...
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Ne znam zasto sve nervira Sloba. Iskulirajte, sta vas boli k***c sta on pise ako vam je toliko nebitan.

Слика
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Maree пише:

Hvala.
Opet kazem, navedi mi te druge, pa cu ja da pogledam ? Koliko sam ja shvatio ti bi radije ban nego obrisan post ? A kao sto rekoh druze, tebe su banovali na vecini foruma na kojima si bio registrovan ( sa slicnom tematikom) i opet mislis da je to do drugih ljudi a ne do tebe.

Gde sam to banovan ? :D

Ovde nisam, na CM nisam, na FMB nisam.. na Balkanu da, jesam.. međutim.. kao i 80% onih koji su prešli na novoformirani forum.

Tako da..

Ako nekoga nerviram nek me ignoriše. Mislim, ako sam toliko nebitan i ostalo.. čemu odgovaranje na moje postove i ostalo. Ali hvala što sam toliko "nebitan". :poz:
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Mare, care, sad ga startuj.
Jusqu'ici tout va bien…
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Rado bi ga ja iskulirao, ali ja uredjujem taj deo foruma.Uz to on se i zali na mene.Ja se trudim da budem ravnopravan.Na primer Aci i marku22 od vatrenijih Partizanovaca nikad ne brisem postove, tako da navijacke opredeljenost ne gledam.Protiv Slobodana nemam nista, cak sam i napisao da sam mu banovao samo 2 posta u poslednjih mesec-dva.Brisem provokacije kad smatram da jesu.Opet kazes da nisi jedini problem, a neces da navedes koji su to drugi ?
Последње учитавање од Rossobianco дана 04 Мај 2014, 21:30, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Ehhh, kad sam ja bio moderator za sport, to su bili dani...

Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Ti si bio moderator :lol:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Od tada je forum krenuo nizbrdo :xD:

Слика
Пошаљи Одговор

Повратак на “Kancelarija / Office”