Žalbe na rad administratora i moderatora

Opšte informacije o forumu i mesto gde se možete predstaviti zajednici, informisati o nama , pohvaliti nas ili nas kritikovati.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево
Status: Није на вези

Порука од zele »

Sarma пише:zele pisao/la:
Sarma pisao/la:
Zele imaju šuljeve.

A voleo bih da se kaže i na kojem sam još forumu aktivan i da se stavi link do mog profila.

Kod:

Код: Изаберите све

http://www.gay-serbia.com/

baš da ne linkujem profil...

Nemoj sad se izvlačiš, priznaj ljudima da smo se tu upoznali. Onda si ti pobegao u Sloveniju sa Jožeom, a meni slomio srce. Nikada ti neću to oprostiti, a ni zaboraviti!
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Sarma
Youth Team Coach
Поруке: 165
Придружен: 18 Окт 2011, 21:32
Место: Ljubljana

Порука од Sarma »

Molim vas da banujete zeleta.
Danijel_CH

Порука од Danijel_CH »

A da vi drugi odrastete i ne obracate paznju sta prica jedno dete? Namerno kazem dete, jer Sloba detinjstvo nije imao kao i svi mi i zato decko malo kasni. Ko ima FB nek pogleda kakve je gluposti pisao pre 2-3 godine, nista bolje od Slobe, garantujem.

A sto se tice toga da ste jebavali Slobu oduvek, to je istina. Pravili ste FB stranice ismijavajuci ga, cuveni klip Misa Tumbas - Slobagrobar moj dobar drugar. Koliko vidim isti ti ljudi sada jebu Slobu.

Gledam lik 28 godina, glavna okupacija svadjanje sa Slobom, ALO EJ? Izadji iz stana, nadji devojku/decka, ozeni se. Nema veze sto si gej, danas je to okej.

Sto je najgore, uspe da napali ovu decurliju ovde, koja ga gledaju kao Boga.Nikad mi nije bilo jasno zasto, al ajd.

Ne jebite Slobu, nece ni on vas. Odrastite prvo vi malo, pa onda gledajte njega.
Последње учитавање од Danijel_CH дана 08 Феб 2014, 23:19, учитано 1 пут укупно.
Papučar
Assistant Manager
Поруке: 788
Придружен: 09 Мај 2011, 11:02
Место: ...

Порука од Papučar »

Danijel_CH пише: Gledam lik 28 godina, glavna okupacija svadjanje sa Slobom, ALO EJ? Izadji iz stana, nadji devojku/decka, ozeni se. Nema veze sto si gej, danas je to okej.
moja devojka zna za slobugrobara :(

a za glupe postove si skroz u pravu i fala bogu što je nestao fms, ali 5-6-7 godina, koliko sloba obitava fm forume, je dovoljno da skontaš da su forumi i ostala onlajn sranja fejk... osim kad nisu. markohn21 je sve lepo rekao u onoj temi

ustvari Klesa je to bio, ali i Marko je ubo poentu a i zele na kraju krajeva i ceo klan manipulatora
Последње учитавање од Papučar дана 08 Феб 2014, 23:26, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Drago mi je da ste se ispričali svi tako lepo i verovatno ste svi do jednoga sami sebi u pravu. Od bezazlene priče uvek na kraju ispada ovo što ispada pa se eto sad u raspravu ukljkučilo još nekoliko ljudi ne bi li stali na stranu jednog ili drugog.

Ono što je fakat jeste da svakog dana skoro udjem na forum ne bih li nešto odradio konkretno za ovu našu zajedničku priču i , sad već normalno, zateknem neku raspravu.

Da počnem od ljudi sa kojima Sloba ima problem. Znate za ignore? Ako ne znate pitajte. I tu sam završio taj deo priče što se tiče da vam smetaju njegovi postovi i njegovo pisanje. Ono što mene fascinira jeste činjenica da vas prosto vuče da komunicirate sa njim. Razlog je verovatno isti kao i kod mene - zanimljiv vam je. Ako je tako, a po svemu potvrdjujete da jeste tako, onda se nemojte žaliti na njegovo pisanje i njegovo ponašanje. On nije takav jedan dan, dva...on je takav od kada ga poznajete ovako kako ga poznajtete. Nisam video da je neko napisao dečku kada napiše nešto smešno da je duhovit, zanimljiv, drugačiji ali sam video da mu svaki put odgovorite kada se dotakne nečega što vama upadne u oko kao nešto što ''ne valja''. Na kraju kad dobijete odgovor koji je manje više ''očekivan'', onda pišete da vas vredja. Čitao sam postove u njegovoj temi i vidim gde Marko traži reakciju moderatora jer ga Sloba vredja. Pa Marko, evo ja ti kažem. Čačkaš, čačkaš, čačkaš i kad dobiješ jbga, baci pivo i nastavi dalje. Odbrusio ti je i to je to. Da ga kaznimo...ok, kaznićemo ga. Uvredio te je? Da jeste. A onda ajde da se vratimo na temu pa da budemo svesni da zarad tuce postova u njegovoj temi pola foruma treba da bude kažnjeno, upozoreno, banovano. Ljudi, ma dajte bre. Ložite se, volite i uzivate da čitate Slobu. Koliko god vi pričali da vas boli k***c kakav je čiji zivot, zanima vas, sve ste pročitali što postoji u njegovoj temi. I volite da ga čačkate. Pa judima je u krvi da vole da polemišu o tudjim zivotima. Zato psotoje Farme, Veliki brat, kurci i palci. Zato postoji televizija, zato postoji internet. I sve je to ok , samo nemojte da znate da zadate udarac a kad ga primate onda padate na prvu. Nije muški, nije uredno.

I sad sve ovo što napisah za narod koji prati Slobu je mizerno prema onome što ti Slobo radiš sam sebi. Vidiš Slobo, ti si svoj skoro kompletan život stavio na izvolite. I lepo je neko napisao gore, kada to uradiš ne možeš da očekuješ da će ljudi uvek biti korektni prema tebi. Naravno da neće. Uvek kad njima to odgovara upotrebiće nešto da bi te pogodili. I to nisu ljudi krivi nego ti sam. To si hteo i to i dobijaš. Upadaš u podjebavanje svesno i onda kada to podjebavanje udje u proces koji tebi počinje opasno da smeta, ti odbrusiš jakom uvredom. Onda težina tvoje rečenice izazove reakciju moderatora na koju se ti žališ. E ne može ni to tako kako si zamislio. Uz sve to, nekad počneš da pišeš o teroijama zavere. Kao sad ovde, napisao si nešto da postoji zavera klana, ekipe, protiv Hrvata, CIA, Vatikan , Nasa i sl. Da li stvarno misliš da ljudi koje sam lično ja izabrao da budu na mestima na kojima su razmišljaju o tome i u tom pravcu? Prosto neke stvari dozivaljavas na pogrešan način a sve zato jer privlačiš svesno mnogo pažnje sa kojom ni ti sam ponekad ne možeš da se izboriš. Ti moraš da razmisliš šta želiš. Nekad se ponašaš kao Stanija koja se celog života snimala i slikala gola, koja se jebe ispred kamera i kada se poajve slike na internetu kako puši kitu, ona postane andjeo i pita - Pa odakle ove slike, ja sam nevina?! Vidiš, kada rešiš da imaš kontakta sa narodom i da sve to stavipš na net, onda moraš da budeš spreman i da će biti onih koji će ti reći - Stanija kurvo. Ako to ne mozes da prihvatis onda si debelo pogresio sam. I takodje kao i za ostale vazi - nije muski to sto radis.

Ja sam iskreno pre neki dan prvi put video tvoju temu. Nisam je procitao ali sam iz poslednjih psotova video da si stavio dupe na izvolite. To ne znači da mogu ljudi da te jebu ali ako ti prodje neki šamar preko zadnjice, pa jbga...naravno da mozes to da ocekujes.

Ti si vredan deo ove zajednice, ne mogu da kazem drugacije jer je to cinjenica. Motivises ljude da pisu makar se i svadjali sa tobom i ja kao vlasnik ovog sajta imam potrebu da te sačuvam jer to je eksploatacija uzajamna. Ovde svi imamo neke koristi, makar se ta korist sastojala iz toga da ubijam dosadu samo u spam zoni. Mogao sam da te banujem sto puta ali niko nista nece imati od toga realno. Ono sto ja zelim da ti kazem jeste da uvek imas u vidu da ne smes da preteras jer onda cu reagovati. To vazi za tebe , vazi i za sve ostale. Ne mogu da izigravam zandara niti hocu. Ne mogu da se odricem ni clanova tima zarad tebe, ni to necu. Nemoj ni da stavljas ljude iz tima u poziciju da me pitaju da izaberem tebe ili njih, uvek cu izabrati njih, valjda je to normalno. Necu ni tebe banovati odavde jer vidim da ti je zadovoljstvo da budes ovde, inače ne bi ni bio pretpostavljam. Zato ljudima i tebi savetujem da procitate jos jednom ono sto sam napisao i da ukapirate svi zajedno da ovo nikad i niko ne moze da spreci jer takav je internet zivot ali da izbegavate stvari koje dovode do ovoga. Izbegavajte stvari zbog kojih bi upadali u kolo upozorenja i banova. Ikmajte granicu kakvu takvu.

Najore je sto svakom ovde sa svoje strane ispada ispravno ono sto pisete jedni drugima i svako je u pravu iz svog ugla, medjutim da li je uopste i bitno ko je u pravu. Da li ce vam to sutra kupiti hleb za doručak, promeniti zivot ili sta slicno.....nece sigurno. Zarad toga, uradite ovde ono sto ce biti dobro za sve. Napravite i raspravu ali opet sa granicom. Nikome nista nece doneti sto ce ispickarati onog drugog ili mu reci da je navspitan ili retardiran ili da nadje zivot jer na kraju krajeva niko nikoga nece poslusati i sve to ne vodi nikud. Sutra ces i dalje misliti isto sto i danas, ovi drugi ce mislite drugacije od tebe i to ej to.

Jos jednom svima, razmislite o opciji ignore i resite svoje probleme ako ih uopste i imate ove, a nemate jer sv tacno dobijate ono sto trazite od prvog do poslednjeg coveka.

Jedno je sigurno - ja vise nemam zivaca za ove gluposti jer i sad sam se raspricao previse, a ni sam ne znam razlog zbog cega. Neka bude da cu trenirati strogocu ali posao ce mi na dalje biti lagan za ovakve stvari.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Stanija nije kurva. Mi se volimo. Izvinite za off ali ne mogu to da trpim.
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

SLOBA DO GROBA!!!
Корисников грб
Sarma
Youth Team Coach

Порука од Sarma »

Hehe, Sloba puši kitu. Iskusno si ga odvalio, jako lepo upakovana suština u jedan veliki post.
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

Kvarna vam rabota. :nasty:
Корисников грб
kLeSa
World Class Manager
Поруке: 3305
Придружен: 13 Нов 2010, 14:08
Место: Srbija - Beograd
Контакт:

Порука од kLeSa »

Posto se opet vodi polemika oko gluposti,Sobo procitaj jos jednom ovaj moj citat,upucen tebi pre neki dan... Citaj ga svaki dan...
Dragi moj Slobodane,
imas 21 godinu (valjda),dolazi lepse vreme,nece padati sneg nadam se,obuci se,obuj patike,izadji napolje,prosetaj do kalemegdana,rasiri ruke i udahni vazduh i pogledaj kako izgleda svet u kome zivimo. Videces kako zivot moze biti lep iako je tesko vreme,iako su ljudi nervozni. Sedi na klupu,gledaj penzose kako igraju sah,upoznaj ljude,ostavi se interneta,foruma,fejsa i svih sranja koji ti zatupljuju mozak. Virtuelni svet NE POSTOJI!!! U njemu je sve lazno! Ljudi su lepi i kad nisu,srecni i kad nisu,imaju para i kad nemaju,pevaju i sta ne pevaju,slusaju i sta ne slusaju,prosto ljudi su ono sto nisu. Zato,upoznaj ljude i sudi o njima uzivo,a ne preko neta. Ne deli svoje privatne stvari po internetu,jer je to zlo! Ok,lepo je reci sta radis i to,ali ljubavne stvari,zivot,porodicu i takve stvari,ne ubacuj u ovo kolo i opet kazem,izadji,prosetaj i shvatices kako je zivot lep.

kompletan tekst odakle je izvucen ovaj tekst mozete pronaci u njegovoj temi,na strani 9 (http://serbian-fm.net/romantini-smara-vt11214,160.htm)
Последње учитавање од kLeSa дана 09 Феб 2014, 15:48, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Sarma
Youth Team Coach

Порука од Sarma »

Orthodox пише:Kvarna vam rabota. :nasty:
Na osnovu svog dugogodišnjeg forumisanja i drkanja ljudi, mogu ti reći da si verovatno i najbolji administrator, sve na osnovu jednog posta. Svaka čast. Vrlo zrelo.

Uzgred post koji sam ti spammovao je potpuno na mestu. I ranije sam rekao, neki global ignore button bi samo pomogao, obzirom da im je dečak toliko interesantan da oni ne mogu bez njega, sanjaju ga. S druge strane i njemu prija ta pažnja. Win Win situacija i za jedne i druge, samo što toga nisu ni svesni.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times

Порука од Sloba »

I ako sam mislio da uopšte više ne pišem, moram..

Odakle da počnem? Nema ovde ni početka ni kraja.

Počevši od ljudi koji me optužuju da nemam stvaran život (i ako to nije tačno) pa do ljudi koji me vređaju, a onda traže kaznu za mene.

Mando podržavam tvoj post u potpunosti! I moram reći da se slažem sa Sarmom. Verovatno si najbolji admin koji je ikada bio na srpskim forumima!

Ovako ćemo od sada. Uvredom ću uzvratiti na uvredu. Neće to biti neko psovanje nego klasično postavljanje na mesto. Nešto kao Marku što sam uradio.

Ali.. onda kad moderatori vide takav post upućen ka meni neka odmah reaguju, SAVESNO kao što rade u temama "FK Crvena zvezda", "Odbojka". Iz istog razloga. Radi preventive da ne bi došlo do neželjenih odgovora. Tako se reaguje savezno i tako se odgovorno radi svoj posao (znam iz iskustva jer jelte i sam sam u vrhu jednog foruma). I ako je to off topic pravila postoje i tu (konkretno sada mislim na moju temu). ;)

Verujem u dostojnost administracije i moderatora koje ste vi izabrali da će baš u budućnosti svoj posao obavljati vredno tako velikog zvanja na NAJVEĆEM FORUMU U REGIONU, bar kada su registrovani članovi u pitanju. Jako ste blizu starog fms (imao 26k) pa te pozicija valja i opravdati, a ne pravila da važe samo za mene. Odnosno da se samo čeka moja uvreda, a da se nevaspitanje ostalih toleriše. Da se meni viče da sam nepismen i da to radi član uže administracije i da nema reakcije. I tako slično.

Neke članove odavde ni da pominjem ne želim (Mando otkrio sam ono što sam te pito skoro na PM, al razumem da nisi želeo da mi odgovoriš jer je to poverljivo).

Ivan Zjak (Papučar) pravi nalog kod mene na forumu pod nazivom "Slobagovnar". Kulturno i vaspitano nema šta.

Tomiću hvala na onom postu. Ako se vratimo u prošlost: kreiranje fb stranica sa uvredama na moj račun, te klip Miša Tumbas - SlobaGrobar moj dobar drugar.

Ko je to radio?

SADAŠNJI ČLAN GLAVNE ADMINISTRACIJE - GAGI!

To sa FMS je se kasnije sve prebacilo na FMC evo sada i na SFM a najgore što to rade ljudi i iz vrha foruma.

Bilo je tu još uvreda.

Tipa skinu mi ban i posle dve nedelje otvore temu za glasanje da se ja banujem, one koji glasaju da me ne banuju takođe su vređali - mnogi nisu sada ovde uglavnom su po pes forumima, a ima i 5-6 ljudi odavde i na drugim forumima sa kojima komuniciram godinama a bili su na starom fms.

Nikad me nisu uvredili, a ni ja njih pa smo prijatelji. Matematika je prosta.

Što se tiče mog privatnog života, nemam ja šta da krijem. Sve to postavljam na FB, a kakav sam ja.. najbolji je dokaz sa mojim nastavnicima iz škole koje imam i na fb čak i ako pišem tamo recimo svašta. Imam veliku podršku i od njih.

Što bih nešto krio? A gledajte sad...

U NAREDNOM PERIODU ĆU JASNO OVDE NA FORUM POSTAVLJATI HUMANITARNE AKCIJE, SADRŽAJE I ONO ŠTO RADE U MOJOJ ŠKOLI OKO RAZNIH PROJEKTA I GDE SVE IDEM U OKVIRU TIH PROJEKATA !

POMAŽUĆI DRUGIMA POMAŽEMO SEBI. TREBA BITI HUMAN I ZNATE OSNOVNE KULTURE I PONAŠANJA KAKO U REAL LIFE, TAKO I NA INTERNETU!

A TO NEMAJU NI GAGI, NI ZELE NI ANDREJ, A NI NEKI DRUGI! KAD ONI SEBI U SVOJIH 20+ GODINA DOZVOLJAVAJU DA TAKO MALTRETIRAJU PSIHIČKI NEKOGA I DA SE PRAVE LUDI I SVAŠTA NEŠTO ŠTA ONDA REĆI.

O TEORIJI ZAVERE U PRAVU SAM I NE POVLAČIM TO JER JE ISTINA! Naravno da nisu baš budale da priznaju kako je to istina.. ;)

Mislim šta je potrebno reći o Gagiju koji ima toliko godina i toliko je po internetu a šta mi je sve radio godinama i kakva su to psihička maltretiranja.. isto i Andrej al on zaista dosta manje. Zeleta ne poznajem dovoljno kao njih, al opet mi govori u svakoj poruci, svakoj drugoj da sam nepismen.

I opet da kažem još.. hvala na komplimentu takođe Mando. Uvek se trudim da budem tu za sve fm igrače. Ja svoj život itekako imam i jako mi je ispunjen (to globalno govorim).

Da dodam još...

Koliko vi pojedinci imate godina? Gde su Vam deca, porodica..? Kakvo je to ponašanje i kako vas nije sramota? Ako jednog dana budete imali svoje dete znaćete nekad bar u dubini sebe da grešite i da ste grešili jer valjda kada dobijete svoje dete, kad se oženite ili šta već. Sazrevate.

Meni to ne treba da bih znao neke stvari. Godinama sam odrastao sa decom koja su imale svakakve probleme pa sam i preslab na njih. Nedao Bog nikome !

A ovde neki ostavljaju komentare koji se rugaju mojoj školi, meni.. očigledno je da emotivno želite da me povredite, da uživate u tome.. ali neka.

Shvatićete jednom, kada odrastete.. da ste grešili.

Svako dobro. :cheers: :poz:
Корисников грб
Andrej
SFM Hall Of Fame
Поруке: 8212
Придружен: 10 Јун 2011, 20:49
Место: Kotor , Crna Gora

Порука од Andrej »

A TO NEMAJU NI GAGI, NI ZELE NI ANDREJ, A NI NEKI DRUGI! KAD ONI SEBI U SVOJIH 20+ GODINA DOZVOLJAVAJU DA TAKO MALTRETIRAJU PSIHIČKI NEKOGA I DA SE PRAVE LUDI I SVAŠTA NEŠTO ŠTA ONDA REĆI.
Druze, cemu spominjanje mene? Otkud ti pravo na to? Kad sam te ja vredjao napadao ili bilo sta? Otkud ti za pravo da pricas o meni i tome dal ja nekom pomazem? Imas saznanja mozda da ne pomazem ljudima i ne ucestvujem u akcijama po CG i sire? E pa da ti kazem Slobo, svakodnevno pomazem ugrozene. Zajedno sa navijackom grupom Grobari Kotor sam u skorije vreme pomagao deci u domu u Bijeloj, licno sam donirao sredstva za jos par ustanova. Molim te da me ne uzimas na ovaj nacin u usta. Ja te maltretirao nisam ni u jednom trenutku. Niti sam imao neku konverzaciju sa tobom do sada. Uglavnom kuliram ljude koji provociraju i zapadaju u probleme, a tebi sam ovde samo odgovorio na jednu tvoju zalbu. Zato te molim da ne iznosis lazne optuzbe prema meni jer nisam bas tako dobar sa zivcima kao druga dvojica koje prozivas i necu te trpeti, vec cu ti odma udariti trajni ban. Ako imas neke dokaze da te ja napadam, zlostavljam ili bilo sta drugo ti ih iznesi, a u suprotnom predji na nekoga ko je raspolozen da se bakce sa tobom.
Hvala
Корисников грб
kLeSa
World Class Manager
Поруке: 3305
Придружен: 13 Нов 2010, 14:08
Место: Srbija - Beograd
Контакт:

Порука од kLeSa »

Ja mislim da ste SVI (bez Mande,on je ipak ozenjen covek) KOMPLETNI DEBILI.
Ovo je jedini forum na koji dolazim,ali batalicu i njega,da ne gledam gluposti.

Slobodane,dosadan si u picku materinu! Seres danima o tome kako te prozivaju,omlaovazavaju,vredjaju itd,seres o nekim nepravdama,kurcima,palcima...Ako ti se ne svidja,pici na drugi forum,na ovaj se ne vracaj. Ako te vredjaju,nemoj se oglasavati. Prosto zaboravi na sve i cuti. Prosto receno smaras do jaja! Ne samo ti,nego svi koji polemisu sa tobom (pa i ja,zbog polemike od pre neki dan)

Bolje se fokusirajte malo na FM,predlazite igrace,kacite SS,dajte savete,pricajte price,nego sto serete ovde o Slobodanu,a i Slobodan o vama...

Pozdrav i MARS U k***c!

Moze sad i ban,hvala.
Последње учитавање од kLeSa дана 09 Феб 2014, 19:26, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Vidim da se dugo nije umocilo....
Jusqu'ici tout va bien…
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Manda, Aca i mnogi još drugi + oni koji nemaju problem sa mnom su ok, ali oni uglavnom ne postuju puno po forumu ovde.

Odgovorio si na žalbu Andrej, ali kako? I ti si bio pre na fms sa njima. To zaboravljaš? ;) Rekao sam da nisi kao Gagi.

Humanitarne akcije uvek podržavam.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

Slobo a kako bi ti reagovao, posto vidim da ti brisanje tog posta jako smeta, da je bilo koji navijac Crvene zvezde napisao u KK Partizan sledecu sintaksu - KK Cibona :shy: . U slicnom vremenskom periodu se desilo to sa postom u odbojci. Niko ne bi prekrsio ni jedno pravilo tim postom, pa bi se opet izbrisalo jer ce nastati haos.

Inace ja ne znam sta stavljas Andreja u usta kada covek nije imao nikakvu konverzaciju sa tobom.

Nikoga ne interesuju akcije na koje ti ides niti da li ih podrzavas to nema veze sa ovom temom.
Последње учитавање од salel дана 09 Феб 2014, 19:31, учитано 1 пут укупно.
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Govorim uopšteno i postoji tema na forumu u off delu u koju ću sve postavljati. Da nikog ne zanima ne bi ovoliko ni odgovarao.

Ponovo primer: Marko kaže ko pisne govno stisne kod mene u temi pa se javi xD

Ne smeta mi šala i slično, ali neumesne šale i uvrede su bez veze. Kose se sa ljudskim vrednostima i svačime još.

MRZIM kad mi neko briše postove. To me iritira i to jako!

Nek napiše ko god hoće i šta hoće.. i KK Cedevita i KK Cibona. Ja ne branim nikome ništa. Niti mi smeta. Pa ja prvi navijam bukvalno protiv svih koji igraju protiv zvezde, pa onda nemam prava da kažem nikome ništa i kada je obrnuta situacija. ;) Kada zvezdaši ne podnose Partizan kao ja zvezdu.
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

SlobaGrobar пише:MRZIM kad mi neko briše postove. To me iritira i to jako!
Ne otkrivaj slabe tacke...
Jusqu'ici tout va bien…
Пошаљи Одговор

Повратак на “Kancelarija / Office”