I ako sam mislio da uopšte više ne pišem, moram..
Odakle da počnem? Nema ovde ni početka ni kraja.
Počevši od ljudi koji me optužuju da nemam stvaran život (i ako to nije tačno) pa do ljudi koji me vređaju, a onda traže kaznu za mene.
Mando podržavam tvoj post u potpunosti! I moram reći da se slažem sa Sarmom. Verovatno si najbolji admin koji je ikada bio na srpskim forumima!
Ovako ćemo od sada. Uvredom ću uzvratiti na uvredu. Neće to biti neko psovanje nego klasično postavljanje na mesto. Nešto kao Marku što sam uradio.
Ali.. onda kad moderatori vide takav post upućen ka meni neka odmah reaguju, SAVESNO kao što rade u temama "FK Crvena zvezda", "Odbojka". Iz istog razloga. Radi preventive da ne bi došlo do neželjenih odgovora. Tako se reaguje savezno i tako se odgovorno radi svoj posao (znam iz iskustva jer jelte i sam sam u vrhu jednog foruma). I ako je to off topic pravila postoje i tu (konkretno sada mislim na moju temu).
Verujem u dostojnost administracije i moderatora koje ste vi izabrali da će baš u budućnosti svoj posao obavljati vredno tako velikog zvanja na NAJVEĆEM FORUMU U REGIONU, bar kada su registrovani članovi u pitanju. Jako ste blizu starog fms (imao 26k) pa te pozicija valja i opravdati, a ne pravila da važe samo za mene. Odnosno da se samo čeka moja uvreda, a da se nevaspitanje ostalih toleriše. Da se meni viče da sam nepismen i da to radi član uže administracije i da nema reakcije. I tako slično.
Neke članove odavde ni da pominjem ne želim (Mando otkrio sam ono što sam te pito skoro na PM, al razumem da nisi želeo da mi odgovoriš jer je to poverljivo).
Ivan Zjak (Papučar) pravi nalog kod mene na forumu pod nazivom "Slobagovnar". Kulturno i vaspitano nema šta.
Tomiću hvala na onom postu. Ako se vratimo u prošlost: kreiranje fb stranica sa uvredama na moj račun, te klip Miša Tumbas - SlobaGrobar moj dobar drugar.
Ko je to radio?
SADAŠNJI ČLAN GLAVNE ADMINISTRACIJE - GAGI!
To sa FMS je se kasnije sve prebacilo na FMC evo sada i na SFM a najgore što to rade ljudi i iz vrha foruma.
Bilo je tu još uvreda.
Tipa skinu mi ban i posle dve nedelje otvore temu za glasanje da se ja banujem, one koji glasaju da me ne banuju takođe su vređali - mnogi nisu sada ovde uglavnom su po pes forumima, a ima i 5-6 ljudi odavde i na drugim forumima sa kojima komuniciram godinama a bili su na starom fms.
Nikad me nisu uvredili, a ni ja njih pa smo prijatelji. Matematika je prosta.
Što se tiče mog privatnog života, nemam ja šta da krijem. Sve to postavljam na FB, a kakav sam ja.. najbolji je dokaz sa mojim nastavnicima iz škole koje imam i na fb čak i ako pišem tamo recimo svašta. Imam veliku podršku i od njih.
Što bih nešto krio? A gledajte sad...
U NAREDNOM PERIODU ĆU JASNO OVDE NA FORUM POSTAVLJATI HUMANITARNE AKCIJE, SADRŽAJE I ONO ŠTO RADE U MOJOJ ŠKOLI OKO RAZNIH PROJEKTA I GDE SVE IDEM U OKVIRU TIH PROJEKATA !
POMAŽUĆI DRUGIMA POMAŽEMO SEBI. TREBA BITI HUMAN I ZNATE OSNOVNE KULTURE I PONAŠANJA KAKO U REAL LIFE, TAKO I NA INTERNETU!
A TO NEMAJU NI GAGI, NI ZELE NI ANDREJ, A NI NEKI DRUGI! KAD ONI SEBI U SVOJIH 20+ GODINA DOZVOLJAVAJU DA TAKO MALTRETIRAJU PSIHIČKI NEKOGA I DA SE PRAVE LUDI I SVAŠTA NEŠTO ŠTA ONDA REĆI.
O TEORIJI ZAVERE U PRAVU SAM I NE POVLAČIM TO JER JE ISTINA! Naravno da nisu baš budale da priznaju kako je to istina..
Mislim šta je potrebno reći o Gagiju koji ima toliko godina i toliko je po internetu a šta mi je sve radio godinama i kakva su to psihička maltretiranja.. isto i Andrej al on zaista dosta manje. Zeleta ne poznajem dovoljno kao njih, al opet mi govori u svakoj poruci, svakoj drugoj da sam nepismen.
I opet da kažem još.. hvala na komplimentu takođe Mando. Uvek se trudim da budem tu za sve fm igrače. Ja svoj život itekako imam i jako mi je ispunjen (to globalno govorim).
Da dodam još...
Koliko vi pojedinci imate godina? Gde su Vam deca, porodica..? Kakvo je to ponašanje i kako vas nije sramota? Ako jednog dana budete imali svoje dete znaćete nekad bar u dubini sebe da grešite i da ste grešili jer valjda kada dobijete svoje dete, kad se oženite ili šta već. Sazrevate.
Meni to ne treba da bih znao neke stvari. Godinama sam odrastao sa decom koja su imale svakakve probleme pa sam i preslab na njih. Nedao Bog nikome !
A ovde neki ostavljaju komentare koji se rugaju mojoj školi, meni.. očigledno je da emotivno želite da me povredite, da uživate u tome.. ali neka.
Shvatićete jednom, kada odrastete.. da ste grešili.
Svako dobro.