Kod nas na forumu ima i nižih liga iz velikog broja drugih zemalja [danas ću postaviti još neke], Island [5. liga], Australija, Brazil...
Ako neko hoće poslaću mu na PM. Te lige nisam ja radio i niko sa mog foruma već momci sa prijateljskog foruma iz engleske koji su nam dali bez problema dozvole za svaki njihov dodatak [kao i brazilski prijateljski forum], ali smem samo kod nas da postavim to....
Elem,
becokralje, oni misle da zezaju mene,al ih puštam, kad misle da sprdaju mene, ja sprdam njih.
Ljubomora je gadna stvar.
Ipak, cenim svakakve komentare i odgovaram na njih [to je kultura, neki su je na raznim forumima izgubili]kao i osećaj i poštovanje za tuđi rad.
Već sam rekao ovo je rađeno po zahtevu jer sam prebukiran dnevno porukama, ljudi meni i ostalima iz tima svašta nešto traže svakodnevno i zaista imamo veliku popularnost kao tim jer je ono od našeg tima što se traži i što se skida zaista popularno i ovom prilikom veliko hvala svima koji su uz nas svih ovih meseci i VERUJU NAM [NAJBOLJI SMO ZBOG VAS]! i mi jednostavno izbacimo ponekad nešto za ljude koji su nam tražili da igraju to, ali ono što je naša prednost jeste da mi ako ima bag i konkretno ja uvek kažem, ako mi neko pomogne potpišem ga jer je to deo vaspitanja.

Nemam nameru da es kitim nečim i tuđim perijem ako nešto ne znam.
Mi ćemo i dalje nastaviti svakodnevno da izbacujemo dodatke sve do aprila/maja!
Svako dobro