Russia Lower League by FM-Players.net

Mesto za napravljene lige, klubove i druge korisne dodatke i pomagala.
Sloba
Global Moderator
Поруке: 11325
Придружен: 26 Окт 2010, 02:43
Место: Београд
Has thanked: 215 times
Been thanked: 58 times
Status: Није на вези

Russia Lower League by FM-Players.net

Порука од Sloba »

Слика
Naš tim Vam ovaj put donosi opet niže lige, ali sada ruske. Aktivirana je treća ruska liga koja sadrži pet podgrupa. Određenih bagova ima ali to ne utiče na kompletnu igrivost lige. Naime, trenutno je u Ruskoj drugoj ligi 19 ekipa, a 5 treba da uđe iz treće lige, dok iz druge četiri ispada da bi sledeće sezone bilo 20 ekipa. Ipak to nisam odradio jer zahteva advanced editor u kojem se ne snalazim baš najbolje pa je odrađeno da ruska druga liga ostane na 19 ekipa,a da pobednici trećih liga igraju plej of za drugu ligu. Pet pobednika trećih liga igraju međusobno mini ligu, a najboljih četiri će izboriti viši rang.
SS:
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Слика
Dodatak ubaciti na lokaciju: my documents/sports interactive/football manager 2014/editor data
Слика

Код: Изаберите све

http://www.multiupload.nl/4DR2N38X5O
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

SlobaGrobar пише:Naime, trenutno je u Ruskoj drugoj ligi 19 ekipa, a 5 treba da uđe iz treće lige, dok iz druge četiri ispada da bi sledeće sezone bilo 20 ekipa. Ipak to nisam odradio jer zahteva advanced editor u kojem se ne snalazim baš najbolje pa je odrađeno da ruska druga liga ostane na 19 ekipa,a da pobednici trećih liga igraju plej of za drugu ligu.

Zašto onda radite nešto ako ne umete da uradite kako treba. Nije poenta napraviti nešto samo da bi rekli da ste napravili nego se to mora napraviti kako treba. Nema dva za trud u stvarnom životu. Ili znaš ili ne znaš.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Biće UpDate. Kao i uvek ponudio se Krlenjuška da mi to odradi [i odradiće] pa postavljam večeras ili sutra. ;)

Rađeno je na zahtev zato sam radio, inače mi Rusija nije bila ni na pamet. Jedan drugar sa hrvatskog foruma mi je tražio da odradim pa sam ukoliko večeras izbacio, ali svakako da ćemo odraditi kao što je i realno. Večeras-sutra će biti update.

Hvala na razumevanju. :poz:
Последње учитавање од Sloba дана 10 Јан 2014, 22:06, учитано 3 пута укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

SlobaGrobar пише:Biće UpDate. Kao i uvek ponudio se Krlenjuška da mi to odradi [i odradiće] pa postavljam večeras ili sutra
E tako već može. :cheers: Ajde pa zameni ovde linkove onda.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
becokralje
Newgen
Поруке: 24
Придружен: 25 Дец 2013, 21:27
Место: kula

Порука од becokralje »

zele пише:
Zašto onda radite nešto ako ne umete da uradite kako treba. Nije poenta napraviti nešto samo da bi rekli da ste napravili nego se to mora napraviti kako treba. Nema dva za trud u stvarnom životu. Ili znaš ili ne znaš.
:slap:
da je tako niko sa ovog sajta ne bi objavio fajl bar sto se tice nizih liga raznih zemalja zato sto su sve uradjene pogresno. izmisljena pravila, nepravilna promocija/relegacija klubova... o mesanju klubova da ne pricam
Sloba
Global Moderator

Порука од Sloba »

Kod nas na forumu ima i nižih liga iz velikog broja drugih zemalja [danas ću postaviti još neke], Island [5. liga], Australija, Brazil...

Ako neko hoće poslaću mu na PM. Te lige nisam ja radio i niko sa mog foruma već momci sa prijateljskog foruma iz engleske koji su nam dali bez problema dozvole za svaki njihov dodatak [kao i brazilski prijateljski forum], ali smem samo kod nas da postavim to....

Elem, becokralje, oni misle da zezaju mene,al ih puštam, kad misle da sprdaju mene, ja sprdam njih.

Ljubomora je gadna stvar. :cheers:

Ipak, cenim svakakve komentare i odgovaram na njih [to je kultura, neki su je na raznim forumima izgubili]kao i osećaj i poštovanje za tuđi rad.

Već sam rekao ovo je rađeno po zahtevu jer sam prebukiran dnevno porukama, ljudi meni i ostalima iz tima svašta nešto traže svakodnevno i zaista imamo veliku popularnost kao tim jer je ono od našeg tima što se traži i što se skida zaista popularno i ovom prilikom veliko hvala svima koji su uz nas svih ovih meseci i VERUJU NAM [NAJBOLJI SMO ZBOG VAS]! i mi jednostavno izbacimo ponekad nešto za ljude koji su nam tražili da igraju to, ali ono što je naša prednost jeste da mi ako ima bag i konkretno ja uvek kažem, ako mi neko pomogne potpišem ga jer je to deo vaspitanja. :poz: Nemam nameru da es kitim nečim i tuđim perijem ako nešto ne znam.

Mi ćemo i dalje nastaviti svakodnevno da izbacujemo dodatke sve do aprila/maja!

Svako dobro :cheers:
Последње учитавање од Sloba дана 11 Јан 2014, 13:30, учитано 2 пута укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Jesam ja nešto rekao pogrešno? Liga nije uradjena kako treba, dečko se ne snalazi u advanced editoru, ok. Nadješ lika koji se snalazi, zamoliš ga, on ti to pomogne i okačiš dobru stvar. Logično je. I nije tako teško.

Bajka o Barnetu
Пошаљи Одговор

Повратак на “Editor fajlovi i razni dodaci '14/ Editor files and misc add-ons '14”