Skole i Fakulteti

Корисников грб
skalush995
Youth Team Coach
Поруке: 186
Придружен: 06 Јан 2012, 11:19
Место: Kladovo
Status: Није на вези

Порука од skalush995 »

Nesto najgore je kada neko misli da zna nesto a u stvari ne zna pa namece to svoje (ne)znanje drugima,a u ovom slucaju ti prodajes fazone iz vrtica o mudrosti.Hvala ti sto si se ukljucio u ovu temu ali brt,drzi se bolje sejvova sa partizanom :D
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Ma pusti ga Mladene, vidis da ni ne zna sta znaci rec dinar. A filozofija i psihilogija bi mu bas isle od ruke. :zelenko:

Kad budes glava porodice i kada privredjujes u istoj i drzis je na okupu, javi mi se, to tada rokaj buckom po Dunavu, mozda dignes nekog rodjaka sa dna. Bok stari :poz:
Последње учитавање од Tik'al дана 23 Дец 2013, 15:35, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
skalush995
Youth Team Coach

Порука од skalush995 »

Djomla,u pravu si...rekao sam to i Tukiju....videcemo sta ce biti,javicu vam se ja to je sigurno :D
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Bez vređanja.
Корисников грб
skalush995
Youth Team Coach

Порука од skalush995 »

Izvinjavam se : :baloon:
vuknovakovic
First Team Coach
Поруке: 214
Придружен: 09 Феб 2012, 09:20
Место: Feketić

Порука од vuknovakovic »

Neka preporuka za faks? U NS
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Ljudi žive u snovima, ne shvataju da je ovo Srbija... A onda se otrijezne kad završe fax i zaglave na birou ili dobiju posao sa kojim ne mogu ni sebe da izdržavaju, a ne porodicu. E onda im je država kriva, pa i jeste kriva, ali to im ništa neće pomoći, a bili su uglavnom upozoreni...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

vuknovakovic пише:Neka preporuka za faks? U NS
moras reci bar neke oblasti koje te zanimaju, ne moze neko da ti preporuci tek tako fax, nije to odluka sta bi mogao da rucas danas, da ti kazu dobar restoran :lol:
Последње учитавање од markohn22 дана 23 Дец 2013, 16:53, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Nijedan posao nije idalan, marko je pravnik, njih ima k'o mrava, konkurencija užas, ali uvek može čovek da otvori svoju kancelariju, Tikal je kvantni fizičar, super brate, ali gde radiš? U CERN-u? Što blejiš u ovoj Srbiji, idi čoveče, kvantne fizičare traže u razvijenim zapadnoevropskim zemljama. Mladja ti je opet pravnik, konkurencija Marku, ali opet ista priča. Neme nas je sve zajebao, programer čovek. Zašto? Imam orataka iz srednje, programer čovek radi za soma eura, početna plata, verovatno će da pali preko negde, ko zna koja ga para tamo čeka, oni to vole da rade, znaju, ide im. Čovek je počeo da zaradjuje pre nego što je završio faks i to ne preko zadruge, kao mi ostali paćenici. A ja, ja sam profesor srpske kniževnosti i jezika, nisam loše izabrao, ali nije ni dobro. Imam široku primenu, ali opet mogu da ostanem bez posla, ali isto tako mogu da radim svašta. Pritom i pišem. Možda jednog dana bude neki dinar i od toga. Poenta, šta god da upišeš, zapni da budeš što bolji, da upoznaš što više ljudi koji ti jednog dana mogu pomoći i što pre tokom studiranja počeš da razmišljaš o poslu u struci, to bolje. Nema idealne škole, kao završiš i lova samo pada, mora da se zapne, svugde mora da se radi.
Последње учитавање од zele дана 23 Дец 2013, 17:36, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Контакт:

Порука од markohn22 »

Zele je totalno u pravu, Neme od svih ovdje ima najsigurniji posao, ja koga god znam da se bavi programerstvom, cak i sa srednjom skolom ljudi imaju odlicne plate. Nije lako izabrati posao, npr. kao moj fax, sa njim mozes zaraditi dosta love, ali opet ima mnogo ljudi, veca je ponuda od potraznje, tesko je dobiti posao. Srecom, mene ceka posao kad ga zavrsim, inace ne znam ni da li bih ga upisivao to :)
vuknovakovic
First Team Coach
Поруке: 214
Придружен: 09 Феб 2012, 09:20
Место: Feketić

Порука од vuknovakovic »

pa nzm najvise interesovanja imam prema hemiji,biologiji i takvim naukama.Mada mi se svidja i ovo programerstvo ali bi mi tu jebala fizika i matematika.Pogotovo Fizika.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Fizika i informacione tehnologije nemaju apsolutno nikakve dodirne tacke.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
skalush995
Youth Team Coach

Порука од skalush995 »

Код: Изаберите све

http://www.novimagazin.rs/ekonomija/top-18-najtrazenijih-zanimanja-u-2013-godini
ovo je jako zanimljivo....
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

vuknovakovic пише:pa nzm najvise interesovanja imam prema hemiji,biologiji i takvim naukama.
Upiši ekologiju onda, daće bog da uđemo u EU pa će biti posla i za nas. :zelenko:
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Jebeni hemicari, ceo faks nam smrdi najuzasnije zbog onih njihovih laboratorija.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

neme93, 99% уписујем матф, информатику, тако да ћу те цимати за пар дана да те смарам мало са питањима :D
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager
Поруке: 2159
Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
Место: Београд

Порука од TheBigOneFCB »

Јел неко ишао у математичку гимназију?Ако јесте, нек ми каже шта да очекујем ако је упишем.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

bubi.ue пише:neme93, 99% уписујем матф, информатику, тако да ћу те цимати за пар дана да те смарам мало са питањима :D
Ou koleeeega :zelenko:

Корисников грб
skalush995
Youth Team Coach

Порука од skalush995 »

TheBigOneFCB, ako si uporan i imas volje i sigurno ides na fax,onda samo napred :D
Последње учитавање од skalush995 дана 24 Дец 2013, 14:08, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Gotovo prvo polugodiste, prosek 4,0
Jebao sam mu kevu, do poslednje nedelje sam bio odlican, a onda su me unakazili,da nisam slomio ruku bilo bi bolje,al' dobro, ovaj prosek je mnogo veci realno, mnogo profesora mi je zao ocene izmedju, dalo manje,ali u fazonu, vise ce ti trebati na kraju godine nego sad, tako da :cheers:
Пошаљи Одговор

Повратак на “Obrazovanje - Kultura - Umetnost”