Skole i Fakulteti
- skalush995
- Youth Team Coach
- Поруке: 186
- Придружен: 06 Јан 2012, 11:19
- Место: Kladovo
- Status: Није на вези
- Tik'al
- World Class Manager
- Поруке: 13282
- Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
- Место: Petén
- Been thanked: 5 times
Ma pusti ga Mladene, vidis da ni ne zna sta znaci rec dinar. A filozofija i psihilogija bi mu bas isle od ruke. 
Kad budes glava porodice i kada privredjujes u istoj i drzis je na okupu, javi mi se, to tada rokaj buckom po Dunavu, mozda dignes nekog rodjaka sa dna. Bok stari
Kad budes glava porodice i kada privredjujes u istoj i drzis je na okupu, javi mi se, to tada rokaj buckom po Dunavu, mozda dignes nekog rodjaka sa dna. Bok stari
Последње учитавање од Tik'al дана 23 Дец 2013, 15:35, учитано 1 пут укупно.
Jusqu'ici tout va bien…
- skalush995
- Youth Team Coach
- skalush995
- Youth Team Coach
-
vuknovakovic
- First Team Coach
- Поруке: 214
- Придружен: 09 Феб 2012, 09:20
- Место: Feketić
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
Ljudi žive u snovima, ne shvataju da je ovo Srbija... A onda se otrijezne kad završe fax i zaglave na birou ili dobiju posao sa kojim ne mogu ni sebe da izdržavaju, a ne porodicu. E onda im je država kriva, pa i jeste kriva, ali to im ništa neće pomoći, a bili su uglavnom upozoreni...
И душа и тело, све је црно бело...
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
moras reci bar neke oblasti koje te zanimaju, ne moze neko da ti preporuci tek tako fax, nije to odluka sta bi mogao da rucas danas, da ti kazu dobar restoranvuknovakovic пише:Neka preporuka za faks? U NS
Последње учитавање од markohn22 дана 23 Дец 2013, 16:53, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Nijedan posao nije idalan, marko je pravnik, njih ima k'o mrava, konkurencija užas, ali uvek može čovek da otvori svoju kancelariju, Tikal je kvantni fizičar, super brate, ali gde radiš? U CERN-u? Što blejiš u ovoj Srbiji, idi čoveče, kvantne fizičare traže u razvijenim zapadnoevropskim zemljama. Mladja ti je opet pravnik, konkurencija Marku, ali opet ista priča. Neme nas je sve zajebao, programer čovek. Zašto? Imam orataka iz srednje, programer čovek radi za soma eura, početna plata, verovatno će da pali preko negde, ko zna koja ga para tamo čeka, oni to vole da rade, znaju, ide im. Čovek je počeo da zaradjuje pre nego što je završio faks i to ne preko zadruge, kao mi ostali paćenici. A ja, ja sam profesor srpske kniževnosti i jezika, nisam loše izabrao, ali nije ni dobro. Imam široku primenu, ali opet mogu da ostanem bez posla, ali isto tako mogu da radim svašta. Pritom i pišem. Možda jednog dana bude neki dinar i od toga. Poenta, šta god da upišeš, zapni da budeš što bolji, da upoznaš što više ljudi koji ti jednog dana mogu pomoći i što pre tokom studiranja počeš da razmišljaš o poslu u struci, to bolje. Nema idealne škole, kao završiš i lova samo pada, mora da se zapne, svugde mora da se radi.
Последње учитавање од zele дана 23 Дец 2013, 17:36, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- markohn22
- World Class Manager
- Контакт:
Zele je totalno u pravu, Neme od svih ovdje ima najsigurniji posao, ja koga god znam da se bavi programerstvom, cak i sa srednjom skolom ljudi imaju odlicne plate. Nije lako izabrati posao, npr. kao moj fax, sa njim mozes zaraditi dosta love, ali opet ima mnogo ljudi, veca je ponuda od potraznje, tesko je dobiti posao. Srecom, mene ceka posao kad ga zavrsim, inace ne znam ni da li bih ga upisivao to 
-
vuknovakovic
- First Team Coach
- Поруке: 214
- Придружен: 09 Феб 2012, 09:20
- Место: Feketić
- skalush995
- Youth Team Coach
Код: Изаберите све
http://www.novimagazin.rs/ekonomija/top-18-najtrazenijih-zanimanja-u-2013-godini- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- skalush995
- Youth Team Coach
TheBigOneFCB, ako si uporan i imas volje i sigurno ides na fax,onda samo napred 
Последње учитавање од skalush995 дана 24 Дец 2013, 14:08, учитано 1 пут укупно.
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
Gotovo prvo polugodiste, prosek 4,0
Jebao sam mu kevu, do poslednje nedelje sam bio odlican, a onda su me unakazili,da nisam slomio ruku bilo bi bolje,al' dobro, ovaj prosek je mnogo veci realno, mnogo profesora mi je zao ocene izmedju, dalo manje,ali u fazonu, vise ce ti trebati na kraju godine nego sad, tako da
Jebao sam mu kevu, do poslednje nedelje sam bio odlican, a onda su me unakazili,da nisam slomio ruku bilo bi bolje,al' dobro, ovaj prosek je mnogo veci realno, mnogo profesora mi je zao ocene izmedju, dalo manje,ali u fazonu, vise ce ti trebati na kraju godine nego sad, tako da