zele пише:delboy пише:I moj stric gleda celu utakmicu. Mislim da nije bas pravih 90min kako mi je on rekao.
Može da bude 90min, kad bi držali svi na normal brzinu, ali pošto svi držimo malo brže logično je i da traje manje od 90min.
Pozdrav front-u, javlja se jos jedan menadzer koji igra cele utakmice (dobro ne bas sve, ali bar 70-80% utakmica u sezoni). To me naucio Nislija koji je pravio taktike na starom forumu i kad sam jednom poceo da igram tako, ne mogu drugacije.
Inace speed mi je podesen na +2 podeoka od sredine (sto je realno vreme) i utakmice mi traju od 50-60 minuta, u zavisnosti od stanja na terenu i potrebnog mikromenadzmenta.
Velika prednost je sto zaista retko gubim igrajuci tako, a mana sto u punom 'sjaju' vidim koliko idiotskih poteza prave (uglavnom moji) igraci.
Da ne odem skroz u off, realno 14-ica je korak unapred u odnosi na prosli (daleko najgori koji sam igrao u ovom serijalu), ali i dalje 5 koraka iza 2012-ce, po meni najbolje menadzerske simulacije fudbala za sada.