FM 2014 - diskusija

Sve o Football Manager-u 2014
Корисников грб
sergavra
Global Moderator
Поруке: 1012
Придружен: 22 Дец 2012, 05:14
Место: Berlin
Has thanked: 22 times
Been thanked: 51 time
Status: Није на вези

Порука од sergavra »

Kapiram da je beta i da ima dosta bagova ali me uopste ne raduje to sto su na fb strani objavili da su im danas u kancelariju stigli diskovi sa igrom. Kapiram da ce na official verziju da ide update ali se secam kao da je danas bilo kada je Valve to isto krenuo da radi sa Counter Strikom da se cela grupa raspala i da je trenutno 85% igraca na piratima...Ili mozda Mcrosoft koji na official izdanje Windowsa odma turi update pa na update jos jedan update i tako unedogled dok se ljudi ne smore i ne predu na pirate. I ja se pitam sta rade godinu dana a da su u poslednjem updejtu ubacili 600 ispravki. I ako neko hoce da da baci kintu da ce da se pojavi pirat na torentima 5 dana nakon official izdanja samo zato sto ce neko iz neke grupe koji je fan igre da popizdi i kaze "dobro bre, dokle vise sa sminkanjem i sa ovoliko para?" i da za par sati uradi lekić i da ga lansira? Mante me prica "Sega je uradila super posao sa zastitom igre". Uradio je RELOADED zato sto izgleda vole FM :)
Mislim, ako postoji lekić za Mayu koja kosta 4000Evra o cemu pricamo?

Jbga, malo sam popizdeo...drugi apdejt a skoro nista nije promenjeno. FK Dolina (WTF!) me odvaljuje u prvom kolu kupa sa 7:0 a igram sa najacim sastavom. Igraci su mi kao u stonom fudbalu dok FK Dolina kida. Napadacu najbolji att 8 ali je otkidao 5 komada odbrani koja zajedno vredi 2 miliona evra. Fenomenalno!! :P
Последње учитавање од sergavra дана 25 Окт 2013, 06:25, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time

Порука од Džajo5 »

Pljuj ti SI kolko hoces, ali mi Dolinu ne diraj!!!
Salu na stranu, donekle si u pravu, ali moze im se, posto nemaju konkurenciju. Da ima bar jos jedan slican menadzer bilo bi drugacije. ove sims menadzere ne racunam.
Корисников грб
delboy
Assistant Manager
Поруке: 658
Придружен: 14 Јан 2011, 16:18
Место: Srbija
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Порука од delboy »

I moj stric gleda celu utakmicu. Mislim da nije bas pravih 90min kako mi je on rekao.
By the way, ono sto mene nervira, ne samo kod ovog menadzera vec kod poslednja 3, to je sto svi isto izgledaju. Ima nekih stvarcica koje su ubacili, dodali, ali sve u svemu, izgled je isti. A vezano za ovaj, tri stvari mi strasno izbijaju oci. To je centarsut - balon, koji putuje jedno 20ak minuta i koji naravno pada u peterac a druga stvar i ujedno povezana sa ovom prvom, je sto taj centarsut od pola sata, sto pada u peterac, golman nemo posmatra. Naravno, nikad ne uhvati loptu niti je boksuje. A treca je ta, sto, ako stavim da golman dodaje desnom beku ili bilo kome iz odbrane, on doda, ali se svi ti igraci nalaze blizu sredine terena i ovaj kad ispuca nekome od njih uvek je tu protivnik da skace za loptu i naravno u vecini slucajeva i nadskoci moje igrace.
Jel neko prijavio ista od ovoga da znam dal ja prijavljujem?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

delboy пише:I moj stric gleda celu utakmicu. Mislim da nije bas pravih 90min kako mi je on rekao.
Može da bude 90min, kad bi držali svi na normal brzinu, ali pošto svi držimo malo brže logično je i da traje manje od 90min.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

stop working. :wtf: Gazim Arsenal na Emiratima, 2:0, oni nula šuteva imaju u 56. minutu i onda jebeni stop working :nasty:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Корисников грб
delboy
Assistant Manager

Порука од delboy »

zele пише:
delboy пише:I moj stric gleda celu utakmicu. Mislim da nije bas pravih 90min kako mi je on rekao.
Može da bude 90min, kad bi držali svi na normal brzinu, ali pošto svi držimo malo brže logično je i da traje manje od 90min.
Tacno. Bice da je to.
Корисников грб
Olja
World Class Manager
Поруке: 3197
Придружен: 28 Окт 2010, 23:21
Место: Obrenovac

Порука од Olja »

Ako zapretim igraču da ću ga staviti na transfer listu zbog lošeg ponašanja, posle to i uradim a n me pita što sam ga stavio na TL, zašto nemam opciju u odgovorima da sam ga zbog toga stavio na jebenu transfer listu? inače, 50 odsto slučajeva ja nemam opciju da odgovorim igraču ono što bi trebalo :nasty:
I used to go missing a lot... Miss Canada, Miss United Kingdom, Miss World...
Mauzeer
Youth Team Coach
Поруке: 151
Придружен: 04 Нов 2010, 16:09
Место: Stari Grad
Has thanked: 2 times

Порука од Mauzeer »

zele пише:
Pozdrav front-u, javlja se jos jedan menadzer koji igra cele utakmice (dobro ne bas sve, ali bar 70-80% utakmica u sezoni). To me naucio Nislija koji je pravio taktike na starom forumu i kad sam jednom poceo da igram tako, ne mogu drugacije.
Inace speed mi je podesen na +2 podeoka od sredine (sto je realno vreme) i utakmice mi traju od 50-60 minuta, u zavisnosti od stanja na terenu i potrebnog mikromenadzmenta.
Velika prednost je sto zaista retko gubim igrajuci tako, a mana sto u punom 'sjaju' vidim koliko idiotskih poteza prave (uglavnom moji) igraci.
Da ne odem skroz u off, realno 14-ica je korak unapred u odnosi na prosli (daleko najgori koji sam igrao u ovom serijalu), ali i dalje 5 koraka iza 2012-ce, po meni najbolje menadzerske simulacije fudbala za sada.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Svaka vam čast, majke mi, ja tekme pratim na extended ili comprehensive, ali ovo je prejako.

Jel te to naučio Counter Attack? Znaš li možda gde je on sad, čime se bavi? Dobro bi nam došao na forumu.
Mauzeer
Youth Team Coach
Поруке: 151
Придружен: 04 Нов 2010, 16:09
Место: Stari Grad

Порука од Mauzeer »

Gagi пише:Svaka vam čast, majke mi, ja tekme pratim na extended ili comprehensive, ali ovo je prejako.

Jel te to naučio Counter Attack? Znaš li možda gde je on sad, čime se bavi? Dobro bi nam došao na forumu.
Jeste, nikako nisam mogao da se setim njegovog nicka. Ne znam Gagi, poznavao sam ga samo sa foruma, bio je nestao odjednom i nije se vise pojavljivao.

edit: probaj Gagi jednu, dve utakmice, neces se pokajati. Ne moras da igras sve, ali najvaznije, derbije toplo preporucujem. Imaces mnogo bolje rezultate, jer ces uociti nedostatke u igri, koje ni na comprehensive ne mozes. S druge strane budi spreman na dodatno kidanje zivaca kad budes video ME kako blista u punom sjaju.
Последње учитавање од Mauzeer дана 25 Окт 2013, 16:14, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
delboy
Assistant Manager

Порука од delboy »

Haha. Mogu misliti kakav je u punom sjaju xD Ja ne bih mogao. I sad kad vidim da izadje sam 1-1 sa golmanom i sutne negde blizu auta, kenja mi se xD

P.s. Jos nesto da dodam na moju listu sta ne valja, a to su povrede. Video sam da se mnogi zale na to. Pa evo i ja. U 7 prvenstvenih utakmica, 16 povredjenih igraca..
Корисников грб
madness
Manager
Поруке: 1020
Придружен: 04 Феб 2011, 20:32
Место: Novi Sad

Порука од madness »

Vodim ove moje Islandjane ali imam problem. Mogu samo part time ugovore da potpisujem i zbog toga ni jedan stranac nece da dodje. Da li je neko igrao sa ovakvom ligom i dokle trebam da doguram da bi mogao full time da potpisujem?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

jel ima neki profesionalni klub u ligi? Mada to nije ni bitno toliko. Profesionalni klub postaješ kada finansijski ojačaš dovoljno. Mislim da možeš da tražiš to od uprave, tamo na talk to board, pa se dalje snadji.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
madness
Manager

Порука од madness »

Nema ni jedan profesionalni klub u ligi. Da li znas koliko novca treba odprilike?
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Nigde ne piše tačna cifra, ali uprava ti kaže da nešto u fazonu da ti treba dovoljno novca da možeš da izmiruješ sve finansijske obaveze koje ima običan profesionalan klub.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina

Порука од Džajo5 »

Hm, ja sam u Irsku dovodio strance na part-time. Doduse, trebalo mi je nekoliko sezona, najpre poneki afrikanac, posle juznoamerikanci a onda i igraci iz evrope, ali slabijih liga. verovatno moras poboljsati reputaciju i kluba i lige. samo polako i strpljivo.
Корисников грб
madness
Manager

Порука од madness »

Ukljucio sam skoro sve evropske lige, ukljucujuci i wels, severnu irsku i celu skandinaviju ali sve igrace koje nadjem na free i koji su mnogo losiji od mojih kazu da ne zele ako nije trajni ugovor. A opcija kod uprave da trazim profesionalni status je siva. Nista nastavicu dalje ovako pa dok ne skupim neke bolje pare, mozda se predomisle.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

moraš samo da budeš uporan i da imaš dobre rezultate, redovno igranje evrope, možda da udješ i u grupe, malo više para i biće i profesionalizacije.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
icko1610
First Team Coach
Поруке: 330
Придружен: 09 Нов 2010, 15:49
Место: Zaječar

Порука од icko1610 »

Je l´i kod vas Milijaš crnac?! :D
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:

Порука од Dule93 »

Jel moze nekad da trenirana pozicija igracu postane natural?
Пошаљи Одговор

Повратак на “Football Manager 2014”