Pohvalite se

Mesto za neobavezna ćaskanja
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS
Status: Није на вези

Порука од Tokelara »

Bio u skoli posle 2 dana pauze i skontao da nisam trebao ni danas da odem.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

TheBigOneFCB пише:Благо теби Синке, ја на почетку 7. забио двицу.Припрему сам урадио без грешке, на часу све знам.Вероватно сам се усро(не буквално) па сам побрљавио.
Pretpostavljam, iz druge grupe si znao sve zadatke?
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager
Поруке: 2159
Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
Место: Београд

Порука од TheBigOneFCB »

Не знам који су задаци били у 2. групи.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

E moj Bigi,meni su u osnovnoj pisali 5 u dnevnik pre kontrolnog,pa mi ga onda daju da radim :zelenko:
Djomla,nisam keca nikad dobio,al' dva puta sam dobio 2 u osnovnoj,jednom tipa neka gramatika iz sprskog,koju me mrzelo da ucim,i ona me izvede,ja nesto izvucem na logiku i dobijem 2,a drugi put iz Muzickog,jer me isto mrzelo da ucim teroriju,al imao sam 5 na kraju,osnovna :D
Inace postoji realna opcija da zabodem keca iz Nemackog,jer je nastavnica u osnovnoj bila retard,i veze nemam,tj. vec sam dobio keca na kontrolnom koji ne ide u dnevnik,u petak imam ponovo slican,sad sam nesto naucio,valjda 1 nece biti :slap:
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

TheBigOneFCB пише:Благо теби Синке, ја на почетку 7. забио двицу.Припрему сам урадио без грешке, на часу све знам.Вероватно сам се усро(не буквално) па сам побрљавио.
Исто се и мени десило кад сам први пут јебао (покушао да јебем). Све ја лепо навежбао кући, одгледао 100 порнића, мислио да ћу да покидам. Кад дођох тамо, дуже трајало скидање него сес :) Не знам где ћу руке, како да га ставим, презнојих се, хаос.
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager

Порука од TheBigOneFCB »

Sinke пише:E moj Bigi,meni su u osnovnoj pisali 5 u dnevnik pre kontrolnog,pa mi ga onda daju da radim :zelenko:
Djomla,nisam keca nikad dobio,al' dva puta sam dobio 2 u osnovnoj,jednom tipa neka gramatika iz sprskog,koju me mrzelo da ucim,i ona me izvede,ja nesto izvucem na logiku i dobijem 2,a drugi put iz Muzickog,jer me isto mrzelo da ucim teroriju,al imao sam 5 na kraju,osnovna :D
Inace postoji realna opcija da zabodem keca iz Nemackog,jer je nastavnica u osnovnoj bila retard,i veze nemam,tj. vec sam dobio keca na kontrolnom koji ne ide u dnevnik,u petak imam ponovo slican,sad sam nesto naucio,valjda 1 nece biti :slap:
Тако и код мене, али добро, мора једном да се киксне, још ме смарају у школи због тога, што још више нервира.Кад смо већ код школе, добио сам 5 из геоса данас да нисам пипнуо књигу
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Bigi legedno, jesi poceo da pricas sa devojcicama?
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager

Порука од TheBigOneFCB »

Покушао сам, а онда сам схватио да се џабе трудим, јер су све иоле лепе девојке у школи невиђени кретени.
Последње учитавање од TheBigOneFCB дана 02 Окт 2013, 20:51, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

mmladja пише:
Исто се и мени десило кад сам први пут јебао (покушао да јебем). Све ја лепо навежбао кући, одгледао 100 порнића, мислио да ћу да покидам. Кад дођох тамо, дуже трајало скидање него сес :) Не знам где ћу руке, како да га ставим, презнојих се, хаос.
Cuti, bar se ses nije zavrsio dok je skidanje bilo u toku.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

TheBigOneFCB пише:Покушао сам, а онда сам схватио да се џабе трудим, јер су све иоле пристојне девојке у школи невиђени кретени.
Па јесу ли пристојне или су кретени?
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager

Порука од TheBigOneFCB »

mmladja пише:
TheBigOneFCB пише:Покушао сам, а онда сам схватио да се џабе трудим, јер су све иоле пристојне девојке у школи невиђени кретени.
Па јесу ли пристојне или су кретени?
Хтео сам да напишем:Све пристојне девојке ружне и смарачи, а кретени су лепе.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Kakav si ti lik, ja ne verujem.

Слика
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager

Порука од TheBigOneFCB »

Не мораш.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Auu Bigi,moraces na privatne casove kod majstora,jel si isao/ides na ekskurziju,to je ubedljivo najjaca stvar u mojoj osnovnoj bila? :zelenko:
Корисников грб
TheBigOneFCB
Manager

Порука од TheBigOneFCB »

Шансе су 50% да неће бити екскурзије за моје годиште.
Корисников грб
kLeSa
World Class Manager
Поруке: 3305
Придружен: 13 Нов 2010, 14:08
Место: Srbija - Beograd
Контакт:

Порука од kLeSa »

Sinke пише:E moj Bigi,meni su u osnovnoj pisali 5 u dnevnik pre kontrolnog,pa mi ga onda daju da radim :zelenko:
Valjda ti je sad jasno,zbog cega nisi jebo!

TheBigOneFCB пише:Покушао сам, а онда сам схватио да се џабе трудим, јер су све иоле лепе девојке у школи невиђени кретени.
Na odlicnom si putu da postanes Sinke :D

A ja sad odo sa foruma,jer ove teme nisu za moj uzrast :D
Корисников грб
Sinke
World Class Manager

Порука од Sinke »

Klesimire,mani se ti Sinketa :zelenko:
Bigi,ako ti ne budete imali ekskurziju,uskratice te za uglavnom jednu od najjacih stvari,nasa ekskurzija u osmom je bas sjajna bila,cak se Sinke i zaljubio i idalje je zaljubljen :shy:
Корисников грб
kLeSa
World Class Manager
Поруке: 3305
Придружен: 13 Нов 2010, 14:08
Место: Srbija - Beograd
Контакт:

Порука од kLeSa »

Ali nesrecnoooooo :xD:
Корисников грб
Džajo5
SFM Hall Of Fame
Поруке: 4111
Придружен: 15 Мар 2012, 13:37
Место: Žilina/Padina
Been thanked: 1 time

Порука од Džajo5 »

Ujedno i savet: Kupujte devojkama/ženama ona sranja Fifty shades of grey.

Слика
Корисников грб
Pepe
Newgen
Поруке: 46
Придружен: 07 Мај 2011, 17:46
Место: U kuci

Порука од Pepe »

Desi Dzajo kacemo na Gobline
Пошаљи Одговор

Повратак на “FM Kafana/FM Caffe”