Pohvalite se
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Pretpostavljam, iz druge grupe si znao sve zadatke?TheBigOneFCB пише:Благо теби Синке, ја на почетку 7. забио двицу.Припрему сам урадио без грешке, на часу све знам.Вероватно сам се усро(не буквално) па сам побрљавио.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- TheBigOneFCB
- Manager
- Поруке: 2159
- Придружен: 02 Мар 2012, 20:16
- Место: Београд
- Sinke
- World Class Manager
- Поруке: 4357
- Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
- Место: Zemun
E moj Bigi,meni su u osnovnoj pisali 5 u dnevnik pre kontrolnog,pa mi ga onda daju da radim
Djomla,nisam keca nikad dobio,al' dva puta sam dobio 2 u osnovnoj,jednom tipa neka gramatika iz sprskog,koju me mrzelo da ucim,i ona me izvede,ja nesto izvucem na logiku i dobijem 2,a drugi put iz Muzickog,jer me isto mrzelo da ucim teroriju,al imao sam 5 na kraju,osnovna
Inace postoji realna opcija da zabodem keca iz Nemackog,jer je nastavnica u osnovnoj bila retard,i veze nemam,tj. vec sam dobio keca na kontrolnom koji ne ide u dnevnik,u petak imam ponovo slican,sad sam nesto naucio,valjda 1 nece biti
Djomla,nisam keca nikad dobio,al' dva puta sam dobio 2 u osnovnoj,jednom tipa neka gramatika iz sprskog,koju me mrzelo da ucim,i ona me izvede,ja nesto izvucem na logiku i dobijem 2,a drugi put iz Muzickog,jer me isto mrzelo da ucim teroriju,al imao sam 5 na kraju,osnovna
Inace postoji realna opcija da zabodem keca iz Nemackog,jer je nastavnica u osnovnoj bila retard,i veze nemam,tj. vec sam dobio keca na kontrolnom koji ne ide u dnevnik,u petak imam ponovo slican,sad sam nesto naucio,valjda 1 nece biti
- mmladja
- World Class Manager
- Поруке: 6483
- Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
- Место: Ваљево
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 11 times
Исто се и мени десило кад сам први пут јебао (покушао да јебем). Све ја лепо навежбао кући, одгледао 100 порнића, мислио да ћу да покидам. Кад дођох тамо, дуже трајало скидање него сесTheBigOneFCB пише:Благо теби Синке, ја на почетку 7. забио двицу.Припрему сам урадио без грешке, на часу све знам.Вероватно сам се усро(не буквално) па сам побрљавио.
- TheBigOneFCB
- Manager
Тако и код мене, али добро, мора једном да се киксне, још ме смарају у школи због тога, што још више нервира.Кад смо већ код школе, добио сам 5 из геоса данас да нисам пипнуо књигуSinke пише:E moj Bigi,meni su u osnovnoj pisali 5 u dnevnik pre kontrolnog,pa mi ga onda daju da radim![]()
- TheBigOneFCB
- Manager
Покушао сам, а онда сам схватио да се џабе трудим, јер су све иоле лепе девојке у школи невиђени кретени.
Последње учитавање од TheBigOneFCB дана 02 Окт 2013, 20:51, учитано 1 пут укупно.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Cuti, bar se ses nije zavrsio dok je skidanje bilo u toku.mmladja пише:Исто се и мени десило кад сам први пут јебао (покушао да јебем). Све ја лепо навежбао кући, одгледао 100 порнића, мислио да ћу да покидам. Кад дођох тамо, дуже трајало скидање него сесTheBigOneFCB пише:Благо теби Синке, ја на почетку 7. забио двицу.Припрему сам урадио без грешке, на часу све знам.Вероватно сам се усро(не буквално) па сам побрљавио.Не знам где ћу руке, како да га ставим, презнојих се, хаос.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- TheBigOneFCB
- Manager
- TheBigOneFCB
- Manager
- TheBigOneFCB
- Manager
- kLeSa
- World Class Manager
- Поруке: 3305
- Придружен: 13 Нов 2010, 14:08
- Место: Srbija - Beograd
- Контакт:
Valjda ti je sad jasno,zbog cega nisi jebo!Sinke пише:E moj Bigi,meni su u osnovnoj pisali 5 u dnevnik pre kontrolnog,pa mi ga onda daju da radim![]()
Na odlicnom si putu da postanes SinkeTheBigOneFCB пише:Покушао сам, а онда сам схватио да се џабе трудим, јер су све иоле лепе девојке у школи невиђени кретени.
A ja sad odo sa foruma,jer ove teme nisu za moj uzrast