Premier League Fantasy 2013/14

Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka
Status: Није на вези

Порука од TSG »

Takođe sam morao da iskoristim, nije bilo druge.

Слика
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

hahaha ladno sam uz Zeleta jedini koji ima sve 3 pobjede u h2h iako sam u klasicnoj ligi tek 16. :D

U jebeno svemu imam nenormalno srece sem tako gdje mi trenutno najvise treba (na faxu) xD
Последње учитавање од markohn22 дана 02 Сеп 2013, 02:20, учитано 2 пута укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

mmladja пише:Чекај бре Зеле, што ти да користиш дивљу карту кад су први?

Pa da vam odmaknem još više. :rugalica:

Sad će Džeko i Aspas na klupu(Negredo dobija šansu u 11 i vraća se Suarez), Kutinjo je loš, Azar i Miraljas takodje, malo poena donose, mora da se menja nešto.

Ako hoćeš da ostaneš prvi moraš stalno da napreduješ, zar ne?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

50 bodova ovo kolo
Последње учитавање од foloW дана 02 Сеп 2013, 17:10, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Sva pojačanja iz ovog prelaznog roka, biće dodata u fantazi do sutra u 14h.

Biće veselo, spremite se za transfere. :zelenko:
Последње учитавање од zele дана 02 Сеп 2013, 17:53, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
neme93
World Class Manager
Поруке: 11002
Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
Место: Valjevo/Beograd

Порука од neme93 »

Zato sam ja odlozio koriscenje vajld karte. Glupo mi bilo da je iskoristim pre kraja prelaznog roka.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Ja znam kako Simic izgleda.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

najzad i od tebe neka pametna. Imam osećaj da će Lukaku sad da zaigra zajebano, a cena mu je pala na 7.5m, nije loša zamena za Džeka, koji verovatno pada u drugi plan.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
uros
Manager
Поруке: 1783
Придружен: 28 Окт 2012, 22:45
Место: Novi Sad

Порука од uros »

Ozil 10m, Fellaini 8.5m. :)
Последње учитавање од uros дана 05 Сеп 2013, 20:35, учитано 1 пут укупно.
We'll keep the Red flag flyin' high!
Корисников грб
mmladja
World Class Manager
Поруке: 6483
Придружен: 26 Окт 2010, 00:36
Место: Ваљево
Has thanked: 1 time
Been thanked: 11 times

Порука од mmladja »

Фелаини је и био 8,5. Е сад, питање за навијаче Манчестера: шта се ове године очекује од Фелаинија у Манчестеру? Имам га у екипи, па да знам да ли да мењам или да га оставим. Мислим да ми је он до сада највеће разочарење у екипи.
Корисников грб
Gagi
SFM Hall Of Fame
Поруке: 12107
Придружен: 12 Апр 2011, 10:09
Место: Heimaey
Has thanked: 4 times
Been thanked: 29 times

Порука од Gagi »

Ja sam ga izbacio. Prošle nedelje ništa nisam menjao, imao sam samo 7 igrača, sacam napravio zajeban tim.
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

mmladja пише:Фелаини је и био 8,5. Е сад, питање за навијаче Манчестера: шта се ове године очекује од Фелаинија у Манчестеру? Имам га у екипи, па да знам да ли да мењам или да га оставим. Мислим да ми је он до сада највеће разочарење у екипи.
Igrace dosta povucenije nego prosle sezone u Evertonu. Samim tim ce imati manje poena nego prosle godine :yesko:
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.

Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Слика

4-3-3

Tako bi trebalo da izgleda. Ne potvrdjujem dok ne prodje pauza. Ziru ce davati golove hteo on to ili ne, Ozil ce da pakuje kao luuuud. Kad se Suarez vrati, ubacujem njega umesto Persija, i izbacujem Benta, da bih napravio mesta za Volkota i onda pikam 4-4-2.

Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ozilu će uskoro da skoči cena. Ako neko razmišlja da ga kupi, neka to učini uskoro, da mu kasnije ne zafali 0.1m. Nisam ga uzeo, a ni ne planiram, mnogo je 10.0 za igrača koji je tek stigao, mnogo je bolja varijanta sad uzeti Volkota(ko ga nije imao), jer će sad imati više prostora, a on zna da to iskoristi. Žiru je must have, ali cena mu skače nenormalno brzo(sutra-prekosutra očekujte 8.9m), srećom ja sam ga uzeo kada je vredeo 8.5m :zelenko:

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Ja kacam metno Zirua i kazo da ce davati,vikali ste jok,sad ga placajte po vecoj ceni,ili uvek mozete imati Berbatova ihihihihi
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ja još uvek ne mogu da prežalim 0.5m koje sam izgubio na Lukakuu i Azaru, jebeni Čelzi i Murinjo i rotacija i bogati Abramovič. Sad kad je Lukakuu pala cena na 7.4m i kad je prešao u Everton, sad opet konta da ga uzmem, mislim da će igrati više od Džeka, ali je pitanje da li može da ponovi učinak od prošle sezone.

Ps. Najveći bedak je što ima još 8 dana do sledećeg kola.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
neme93
World Class Manager

Порука од neme93 »

Za Ozila sam prilicno siguran da ce odmah da krene da dominira, majstor je to. A ja izgubih ceo milion.

Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Ja sam potvrdio transfere odavno, skrstenih ruku cekam naredno kolo. Mesuta cu ubaciti sigurno, videcu samo umesto koga. Azara cu sigruno ostaviti, igra odlicno i samo je pitanje vremena kada ce poceti da donosi bodove. S druge strane, Tureom sam nezadovoljan i nekako ga je dosta sralo za bodove do sada, igra povucenije i cini i se da se od njega ne moze ocekivati puno tako da mi je on prvi na listi za odstrel. Sa napadacima ne znam sta cu, Suarez mi je siguran kad se vrati, ali onda necu drzati i Staridza. Dzeko ce ga ispusiti do 5-og kola, tako da cu i njega menjati. Volkota moram da ubacim, Kutinjo mi smrdi od prvog kola u timu, ne igra lose, ali nista od bodova za njega. Arsenal i Celzi igraju kuci u petom kolu, verovatno cu natrpati po trojicu njihovih u ekipu.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Vladar пише:Kutinjo mi smrdi od prvog kola u timu, ne igra lose, ali nista od bodova za njega.
Negde sam čitao da kada se vrati Suarez ide na aml, Kutinjo će na amc, a Staridž ostaje u napadu. Tako da će Kutinjo početi da donosi bodove tek tada. Ja ga imam u ekipi, a kontam da će jednom morati da proradi. Rodžers stalno potencira kako je njegova prava pozicija u sredini, pa čekam da vidim i to.

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Zajebi to, Suarez mora napred. Cak i po cenu da Staridz bude van igre, jednostavno njavise moze da pruzi u napadu, jebes krilo. Nije lud valjda, Staridz je u formi, to je u redu, ali Suarez je Suarez.
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame

Порука од zele »

Ne znam, čitao sam negde tako. Meni je logičnije da Staridž ode na aml, a Suarez u špic. Jedno je sigurno, Aspas ga je ispušio.
Последње учитавање од zele дана 06 Сеп 2013, 10:28, учитано 1 пут укупно.

Bajka o Barnetu
Пошаљи Одговор

Повратак на “Igre”