Premier League Fantasy 2013/14
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
hahaha ladno sam uz Zeleta jedini koji ima sve 3 pobjede u h2h iako sam u klasicnoj ligi tek 16.
U jebeno svemu imam nenormalno srece sem tako gdje mi trenutno najvise treba (na faxu) xD
U jebeno svemu imam nenormalno srece sem tako gdje mi trenutno najvise treba (na faxu) xD
Последње учитавање од markohn22 дана 02 Сеп 2013, 02:20, учитано 2 пута укупно.
И душа и тело, све је црно бело...
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
mmladja пише:Чекај бре Зеле, што ти да користиш дивљу карту кад су први?
Pa da vam odmaknem još više.
Sad će Džeko i Aspas na klupu(Negredo dobija šansu u 11 i vraća se Suarez), Kutinjo je loš, Azar i Miraljas takodje, malo poena donose, mora da se menja nešto.
Ako hoćeš da ostaneš prvi moraš stalno da napreduješ, zar ne?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Sva pojačanja iz ovog prelaznog roka, biće dodata u fantazi do sutra u 14h.
Biće veselo, spremite se za transfere.
Biće veselo, spremite se za transfere.
Последње учитавање од zele дана 02 Сеп 2013, 17:53, учитано 1 пут укупно.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
najzad i od tebe neka pametna. Imam osećaj da će Lukaku sad da zaigra zajebano, a cena mu je pala na 7.5m, nije loša zamena za Džeka, koji verovatno pada u drugi plan.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
Igrace dosta povucenije nego prosle sezone u Evertonu. Samim tim ce imati manje poena nego prosle godinemmladja пише:Фелаини је и био 8,5. Е сад, питање за навијаче Манчестера: шта се ове године очекује од Фелаинија у Манчестеру? Имам га у екипи, па да знам да ли да мењам или да га оставим. Мислим да ми је он до сада највеће разочарење у екипи.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
4-3-3
Tako bi trebalo da izgleda. Ne potvrdjujem dok ne prodje pauza. Ziru ce davati golove hteo on to ili ne, Ozil ce da pakuje kao luuuud. Kad se Suarez vrati, ubacujem njega umesto Persija, i izbacujem Benta, da bih napravio mesta za Volkota i onda pikam 4-4-2.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ozilu će uskoro da skoči cena. Ako neko razmišlja da ga kupi, neka to učini uskoro, da mu kasnije ne zafali 0.1m. Nisam ga uzeo, a ni ne planiram, mnogo je 10.0 za igrača koji je tek stigao, mnogo je bolja varijanta sad uzeti Volkota(ko ga nije imao), jer će sad imati više prostora, a on zna da to iskoristi. Žiru je must have, ali cena mu skače nenormalno brzo(sutra-prekosutra očekujte 8.9m), srećom ja sam ga uzeo kada je vredeo 8.5m 
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ja još uvek ne mogu da prežalim 0.5m koje sam izgubio na Lukakuu i Azaru, jebeni Čelzi i Murinjo i rotacija i bogati Abramovič. Sad kad je Lukakuu pala cena na 7.4m i kad je prešao u Everton, sad opet konta da ga uzmem, mislim da će igrati više od Džeka, ali je pitanje da li može da ponovi učinak od prošle sezone.
Ps. Najveći bedak je što ima još 8 dana do sledećeg kola.
Ps. Najveći bedak je što ima još 8 dana do sledećeg kola.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ja sam potvrdio transfere odavno, skrstenih ruku cekam naredno kolo. Mesuta cu ubaciti sigurno, videcu samo umesto koga. Azara cu sigruno ostaviti, igra odlicno i samo je pitanje vremena kada ce poceti da donosi bodove. S druge strane, Tureom sam nezadovoljan i nekako ga je dosta sralo za bodove do sada, igra povucenije i cini i se da se od njega ne moze ocekivati puno tako da mi je on prvi na listi za odstrel. Sa napadacima ne znam sta cu, Suarez mi je siguran kad se vrati, ali onda necu drzati i Staridza. Dzeko ce ga ispusiti do 5-og kola, tako da cu i njega menjati. Volkota moram da ubacim, Kutinjo mi smrdi od prvog kola u timu, ne igra lose, ali nista od bodova za njega. Arsenal i Celzi igraju kuci u petom kolu, verovatno cu natrpati po trojicu njihovih u ekipu.
- zele
- SFM Hall Of Fame
Negde sam čitao da kada se vrati Suarez ide na aml, Kutinjo će na amc, a Staridž ostaje u napadu. Tako da će Kutinjo početi da donosi bodove tek tada. Ja ga imam u ekipi, a kontam da će jednom morati da proradi. Rodžers stalno potencira kako je njegova prava pozicija u sredini, pa čekam da vidim i to.Vladar пише:Kutinjo mi smrdi od prvog kola u timu, ne igra lose, ali nista od bodova za njega.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- zele
- SFM Hall Of Fame
Ne znam, čitao sam negde tako. Meni je logičnije da Staridž ode na aml, a Suarez u špic. Jedno je sigurno, Aspas ga je ispušio.
Последње учитавање од zele дана 06 Сеп 2013, 10:28, учитано 1 пут укупно.
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu