FK Partizan [2013/14]

Da li ste zadovoljni pojacanjima do sad ?

Da
18
69%
Ne
8
31%

Укупно гласова: 26

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:
Status: Није на вези

Порука од markohn22 »

pazi da ce da dovedu 4 igraca, nece vise ni jednog. Desni bek i zadnji vezni nam ne trebaju, sta ce ti u ovoj raspaloj ligi iko bolji od Aksenta koji ce valjda malo da se vrati u formu i malog Živkovića, kao i Đembe i Markovica. Ali nam zato trebaju štoper i pogotovo špic i ako Mutavi stvarno dozvoli da igramo polusezonu sa jednim ipo špicem (Kojića brojim kao pola mada nema snage ni za pola tekme) onda ne znam šta više reći...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Поруке: 5167
Придружен: 24 Окт 2010, 15:53
Место: Leskovac
Klub koji vodite: FK Partizan
Formacija: 4-2-3-1 Wide
Has thanked: 25 times
Been thanked: 7 times
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

markohn22, pa kad ode Aksent na leto da duva tornado po desnoj strani ? Gledao sam Zivkovica sad protiv Rada GLAVA ME BOLI! Sasa Markovic nije igrac to je PANJ ko i onaj sto ode u grcke cigane, on ne sutira loptu, ona se odbija od njega, Sta ce ti napadac imamo Grbica on ce da menja raspalog Kojica i Fofanu, Centalni odbrambeni moz i Radisa Ilic da se reaktivira bice bolji od Ostojica kiksare i Stankovica pogubljenog!
Nas spas je da ispadnemo iz lige i da dripci odu u 3 lepe pi... materine... pi... li ih usta skrbava, pi.... smrdljiva usrana, seme im se zatrelo ono lopovsko!
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 02 Сеп 2013, 16:19, учитано 1 пут укупно.
▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒

Nikad ne prestaj, podigni glavu kao nekad, kreni hrabro sad za crno-belu slavu!
Корисников грб
Socivar
World Class Manager
Поруке: 4235
Придружен: 08 Јун 2012, 21:47
Место: Beograd

Порука од Socivar »

Слика
Trust me, i'm the Doctor
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

Ko nam je sada ostao u napadu Ivica Iliev?
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

Mislim da je on na free, mogao bi da se vrati. :xD:
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

:sfudbal:

Sabotaža u Partizanu!? Đurić odbio da dovede Delibašića, zbog pritiska iz vlasti!
September 2, 2013

Andrija Delibašić danas je postigao dogovor oko povratka u Partizan, ali je rukovodstvo šampiona brže bolje sprečilo transfer! Zvanično objašnjenje koje nam je preneo naš provereni izvor je da znaju da ne smeju biti prvaci i zato namerno nece da troše novac!?

Zanimljiva je činjenica da su Albert Nađ i Dragan Đurić pred meč sa Tunom prodali ključne igrače, a da od pojačanja nije bilo ništa. Mnogo su se imena spominjala, ali na kraju sve se brzo zaboravilo.

Odlaskom Marka Šćepovica Partizan je ostvario zaradu od 18 miliona evra od transfera ovoga leta, a ulozio samo 200 hiljada evra u pojačanja!
Crvena Zvezda je ostvarila prihod od 7 000 000 evra, a uložili su čak 1 500 000 evra u pojačanja i pored duga od 50 miliona!
Usput Zvezda ima za 5 miliona skuplji tim po transfermarketu (24 000 000), Partizan košta ( 19 000 000) .
Ovo je samo mala komparacija onoga što se dogadja u poslovanju naša dva najveća kluba, pritom treba napomenuti da Milijaš, Ninković i Mrdja imaju godišnju platu koliko pola tima Partizana! Partizanovi klinci igraju za stipendijske ugovore od hiljadu evra plus bonus za gol i premije.

Dakle, gledano na plate igrača sto predstavlja najveci trosak za neki klub, Partizan je jednim transferom Mitrovića mogao da obezbedi godišnje plate igračima!? Pitanje je gde je otišao novac od prodaje Markovića ,Ivanova, Šćepovica, Mange i Davidova?

Autor - Goran Marković

E sad bih kao covek lepo zamolio odredjene ljude da vise nikada ne pomenu ime ovog smrada! Jer vise i necu da odgovaram za svoje postupke! PRODANE DUSE MOGU DA...
UPRAVA NAPOLJE!!! :banned:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 03 Сеп 2013, 00:20, учитано 1 пут укупно.

Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Al realno kad se pogleda u pravu je Sloba,ipak je on nama obezbedio titule.Nije on ni toliko los koliko se cini. DRAGAN DJURIC!!! :shy:
Корисников грб
Velja93
Manager
Поруке: 2692
Придружен: 08 Нов 2010, 14:30
Been thanked: 2 times

Порука од Velja93 »

Obezbedio titule,ali je zato i obezbedio sebe i svoje potomke novcano do kraja zivota,i to sve preko Partizana. :cheers:
Um caruje, snaga dobro dodje.
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Jbg ako se realno pogleda ovo je moralo da se desi. Sve ono sto je bilo kod nas sad prelazi kod vas. :noway:
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Код: Изаберите све

http://www.butasport.rs/2013/09/secanje-pre-28-godina-dragan-mance-je.html
Slava mu!
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Otiso si Dragane, ostala je tuga... UVEK CE TE VOLETI GROBARI SA JUGA!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JcXGJZ4e87U[/youtube]

SLAVA TI MAJSTORE!!!

Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

nađoh ovaj tekst na nekoj grupi na fb, samo što ne zaplakah...

"На прву утакмицу самостално сам отишао у летњој паузи 1974. године, била је то
припремна утакмица са Стандардом из Лијежа, 3:0 за нас. Имам и карту, као и гомиле
карата, годишњих пропусница и цео један албум са сликама и извештајима од 1976.
год. и освојене титуле (моје прве, о среће тадашње непоновљиве) у фудбалу и
кошарци, па све до извештаја са сахране мог спортског идола Драгана Манцеа. Тада
сам затворио албум и никада га нисам отворио, док мој син није напунио 10 година. Данас, са његових 19 бих "убио за њега", а ето и кроз ту причу о нашим успесима кроз
слике и новинске исечке, момак који се родио седам година после његове погибије
сматра Манцеа својим идолом. Био је септембарски дан сличан данашњем. Време
друго у односу на данашњу омладину. На телевизији само два програма, трећи у
повоју, радио станице Београд 202 и Студио Б. На том Студију Б на сваких сат времена
емитовале су се вести. Они су први јавили. Кажу изгледа излетело дете, циганче, из околних уџерица. Кажу, никада није закаснио на тренинг. Кажу, имао је озбиљну везу,
спортискиња, спремала се свадба. Кажу, само је претио тадашњој управи (нашој
вечитој рак рани) са Динамом, јер су отезали са новим уговором, а не би никада
отишао, ни за какве паре. Кажу частио је све редом навијаче на сваким припремама
на Тари. Кажу... А шта ја кажем... Ћутим, седим сам у соби и плачем. Суза сузу стиже. Слушам те што их интервјуишу и
све то што кажу за њега. Али их не чујем. Чујем само хук са трибина. Чујем комшије
који арлаучу кад је дао гол КПР-у у Лондону. Чујем себе како из свег гласа, колико ме
грло носи певам ДРАГАААН МАНЦЕ, ДРАГАААН МАНЦЕ, уз оно наше препознатљиво
љуљање лево - десно. Чујем покојног Владанка Стојаковића како, док преноси
утакмице понавља да Партизан од Јусуфија није имао оваквог борца. Чујем оца кад уђе у собу: "Побогу сине престани више, то је живот, шта да се ради, полудећеш ту
сам", чујем мајку која тули у кухињи: "И мене сте расплакали, иди дете у бестрага, а
кад се сетим колико сте због његових голова скакали по кући". Чујем телефон. Фиксни
наравно, тада није постојало ни 10% садашње технике. Стојке, мој комшија и брат са
Југа, девојка, брат један, други, другови цигани, друг из војске Задранин, торцидаш... И
свима исти одговор: "Не може ти сад он сине да прича, ено га у соби, држи оне слике и само плаче, к'о не дај Боже да сам ја умрла.." Пала је ноћ, онда више ништа нисам чуо.
Али сам почео да видим. Видим онај први гол за Партизан против Звезде у рупи на
тадашњем мислим "Београдском турниру" или тако некако. Прва утакмица, па цигани,
па рупа, па гол, па победа од 3:0 и освојен турнир. Па јел могао да буде нешто друго
него будућа легенда? Видим голове, ређају се као на траци. И титулу. И последњи гол
од недеље, тек је почео да улази у форму после летње паузе. Видим године пре њега. Играчи, играчине. Голови циганима, усташама... И све стрелце како скачу један другом
у загрљај, трче према западу. Било је и оних који потрче према Југу, ал` до линије
шенсаестерца и скоче у ваздух са стиснутом песницом. Док није дошао он. Југ је био
дужи ка истоку, до тунела. И коп је био управо ту, уз исток, а навијање се водило
стајањем на зидићу изнад последњег улаза на Југу ка истоку. (тај је улаз сада на
источној страни). И са њиме је почело, трк према Југу, бацање на колена, руке високо у ваздуху, све до корнер заставице. А ми? Умирали смо у лепоти, били смо свесни да
настаје неко чудо, осећало се то у ваздуху, колико смо га само волели, јер се појавио
неко ко нам је најзад показао поштовање што живимо за клуб. КПР? То је неисцрпна тема свих Гробара старијих од 40 година. Шили смо заставу за ту
утакмицу (чувам је и данас smile ), нисмо могли да дочекамо да почне. Ал` само због
њега. Он је дао најлепши гол у историји Партизана у Лондону. Али у каквом тренутку.
Када смо били зрели за страшан суд на терену пренуо је цео тим, без обзира на пораз.
Давао је потом данима ритам наде целој Гробарској фамилији, и на крају, 55.000 људи,
никад (да ја памтим) пунији ЈНА, после 2:6 у Лондону. Треба нам 4:0, а на стадиону нема где игла да падне, али дословце. Навијање као у трансу, али сви који су дошли,
нису заборавили да је он креирао атмосферу победе. И ко даје гол? И ко игра као да
му је задње у животу, јури од једне до друге аут линије, пресинг на голмана, као два
срца да има. И ко љуби њиховог голмана кад је направио пенал!? Па кад сте то у
животу чули? Ко скаче "груди на груди" са Жилетом када улази у другом
полувремену да га ослободи притиска и мотивише, само што је из војске стигао, Жиле запечаћује голом пролаз даље, ко слави са Гробарима на крају као да је део њих, као
никад нико пре њега... Е тако се улази у легенду... Таман да није искомлексирао ове из
рупе за све те године, таман да није ни један гол дао, таман да се никад на колена није
бацио... то вече и ти дани су били довољни да тај стадион не памти већу љубав
између једног играча и навијача. Никад пре и никад после, уз сво поштовање свих
наших играчких легенди. О сахрани нећу, нећу да буде овај данашњи дан још тужнији. О томе како сам ударио "пеглицом" у зид кад сам се паркирао код Вука сав
изгубљен, јер већ даље од људи се није могло. О целом југу и о целом истоку и о
целом западу испред капела на Новом гробљу. О прво потмулој, а затим најгласнијој
песми која се тамо икада чула из десетине хиљада уплаканих грла. О врисци када су га
изнели саиграчи из капеле. О поштовању звездаша. О месецима свакодневног свежег
цвећа на гробу. О насловној страни циганског Темпа после сахране: "Плакао је и Бора семенкар". О оном очају 50.000 људи следеће недеље на ЈНА против Приштине. О
ђубради шиптарској, који су играли као да им од те текме живот зависи. О голу Љубе
Радановића у 89-ом минуту и трку и бацању на колена ка западу и породици Манце. О
сузама, о неутешним сузама. О хуку после тог гола ДРАГАААН МАНЦЕЕ, а онда из свих
грла ПАРТИЗАН, ПАРТИЗАН.. Ето тако је још тада свима било јасно, Драган Манце и
Партизан биће једно док је света и века. И живеће у нама, а легенда о њему преносиће се са колена на колено. Прошао сам небројено пута поред табле испод моста на ауто-путу за Нови Сад. Када
прилазим, гасим музику, прође мало, опет је пустим, то је тако мало што могу да
урадим да му кажем "ХВАЛА" за све. Тако је већ 28 година. Ишли смо на славу код
ујака у Нови Сад у децембру. Вози син, тек је добио дозволу, прва вожња ван града.
Приближавамо се табли испод моста, гасим музику..." ...и кад срце једном стане, знај, на небу верно Ти је...
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Voleo bih da zivim u vremenu u kom je moj cale bio mlad,kad je jug bio mesto za navijace a ne za narko dilere i placenike,kad nije bilo lopova,i kad je Partizan parirao i najvecim evropskim velikanima,i dobijao ih,i kad nije davao svoju decu,a da nisu ni za omladinski,a kamoli prvi tim odigrali...
Корисников грб
Alexandar_81
World Class Manager
Контакт:

Порука од Alexandar_81 »

Jbt-e ovaj Djuric nije normalan :gunman: Pa on sad kad je isteko prelazni rok prica kako ce da dovede visokokvalitetnog igraca! Ajde bre mars tamo indijancu crko dabogda i ti i taj tvoj Vicente (iz Brajtona) ko je gledao Englesku ligu zna kakav je to raspad igrac i kao sad ce da smiri strasti! Decko se pogubio nacisto 2 lopte ne moze da spoji!

MARSH IZ SVETINJE DJUBRE LOPOVSKO! :nervous:
Последње учитавање од Alexandar_81 дана 03 Сеп 2013, 22:18, учитано 2 пута укупно.

Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

Uuuu kul on je pre za Valenciu igrao,bio je dobar na nekom od menadzera,bas onako pravi vinger :D
Корисников грб
arseNal-serbia
Manager
Поруке: 1063
Придружен: 15 Мај 2012, 17:51
Место: Smederevo

Порука од arseNal-serbia »

Alexandar_81 пише: Ajde bre mars tamo indijancu crko dabogda i ti i taj tvoj Vicente (iz Brajtona)
Kada sam vodio Brajton na FM-u taj tip nije mogao da mi slozi 2 meca konstantno se povredjivao, ali bi za nasu ligu bio Xavi ..

Koliko ste dobili za Scepu ??
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

7 miliona ... 3 odma i 4 na rate ...
Корисников грб
zele
SFM Hall Of Fame
Поруке: 14189
Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
Место: Лазарево

Порука од zele »

kolaju priče da je za Šćepu dobijeno 3.5m, ali mi nije jasno kako Mitar vredi samo 5m. Pa gde je tu logika!?
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."

Bajka o Barnetu
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46

Порука од hostile_bg »

Keyser Söze пише:7 miliona ... 3 odma i 4 na rate ...
I Grbica...
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager

Порука од Keyser Söze »

Hteli su i Rafika Djebura da posalju u Humsku,ali se Djura usprotivio iz privatnih razloga.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”