FK Crvena zvezda [2013/14]

Ko je najbolji igrač Zvezde?

Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Boban Bajković
1
4%
Darko Lazović
3
12%
Dragan Mrđa
6
23%
Miloš Ninković
2
8%
Nejc Pečnik
10
38%
Nikola Mijailović
0
Нема гласова
Nenad Milijaš
0
Нема гласова
Neko drugi
2
8%

Укупно гласова: 26

Rossobianco
World Class Manager
Поруке: 3468
Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
Место: Jagodina
Status: Није на вези

Порука од Rossobianco »

2-1 Kraj.
Корисников грб
Ivan 96
Assistant Manager
Поруке: 757
Придружен: 27 Окт 2010, 08:44
Место: Begaljica

Порука од Ivan 96 »

salel пише:Ja ne znam ko drzi ovog mrtvog Bajkovica na golu.
I ja pricam vec godinu dana da nama treba golman, a ne Bajko krpara...
Корисников грб
Dule93
World Class Manager
Поруке: 7064
Придружен: 04 Нов 2010, 02:03
Место: Jabucki Rit
Klub koji vodite: Frankfurt
Formacija: 3-5-2
Mood:
Has thanked: 1 time

Порука од Dule93 »

Pa mi bolje prilike stvorismo u drugom poluvremenu kad smo igrali losije. :xD:
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Prvo i drugo polvreme - nebo i zemlja... Nedopustiv pad igre u drugom delu utakmice... :nasty: Rajkovica u Zvezdu :yesko: :zvezda:
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Корисников грб
paske
World Class Manager
Поруке: 4230
Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
Место: S.Mitrovica/Novi Sad

Порука од paske »

Svidja mi se strasno presing koji vrsimo a po prvi put i Dauda koji izgleda moze samo sa partnerom nekim u napadu. Lazic i Krneta sasvim solidni.
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

TOMARA пише:Prvo i drugo polvreme - nebo i zemlja... Nedopustiv pad igre u drugom delu utakmice... :nasty: Rajkovica u Zvezdu :yesko: :zvezda:
Poznajem Rajkovica dobro,pricao sam sa njim pre par meseci u skoli rekao je da planira da preskoci nase "vecite" i ode u inostranstvo :yesko:
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Maree пише:
TOMARA пише:Prvo i drugo polvreme - nebo i zemlja... Nedopustiv pad igre u drugom delu utakmice... :nasty: Rajkovica u Zvezdu :yesko: :zvezda:
Poznajem Rajkovica dobro,pricao sam sa njim pre par meseci u skoli rekao je da planira da preskoci nase "vecite" i ode u inostranstvo :yesko:
jel znas mozda za kog navija :D ?
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

4-4-2 koliko bolje delujemo.Presing od zadnje linije, pokriven teren formacijom, ubojitiji u napadu, vise prostora u ofanzivi..ccc. Ovaj kao da je citao moje komentare na Zvezdinu igru i poslusao me skroz. Ima u nekim temama moje formacije i postavka igre u FM-u, Stojanovic me iskopirao bukvlano :)

Drago mi je da je prvo bilo dominantno ali drugo je prelezerno za takmicarsku utakmicu, Umesto da im damo 5 , mi se na kraju brinuli. Mrdja iz sto ne moze da da gol, Dauda odlican mec, kretanje vrhunsko, Onjilo potrosac, Ninkovic doktor, MIlijas kao nikad...najbolja utakmica njegova od povratka sto se tice igre i zalaganja. :cheers:
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

kiba пише:
Maree пише:
jel znas mozda za kog navija :D ?
Jagodina :)
Корисников грб
foloW
Manager
Поруке: 1578
Придружен: 22 Јун 2013, 11:48
Место: Valjevo

Порука од foloW »

Palim ja televizor i prebacujem na Sport Klub Prime da gledam Spartak Moskva - Rubin, kad ono navijaci Spartaka pocnu da pevaju Tole Lovope :zelenko:
Последње учитавање од foloW дана 18 Авг 2013, 13:59, учитано 1 пут укупно.
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Nema potrebe za tim "Tole lopove" kad je jucerasnjem prvom Zvezdinom golu predhodio ofsajd. :rugalica:
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Pa zar to ne govori da je Tole lopov? Pokrao je Jagodinu.
Корисников грб
Keyser Söze
World Class Manager
Поруке: 3053
Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
Место: Bogatic

Порука од Keyser Söze »

Neverovatno kako postoje dvostruki arsini ili ne znam kako bih to nazvao,kada je greska sudija u korist Partizana osipa se drvlje i kamenje po FSS,kada je greska protiv Partizana jednostavno sve boli k***c,sinoc je fudbaler Radnickog mogao 2 puta da dobije 2 zuti karton,prvi put za namerno igranje rukom na skoro liniji od 16 m,nije ni slobodnjak cak dosudjen,drugi put posle starta bez lopte na Mitra,jos je juce i Zvezda dala gol posle ofsajda,ali jednostavno to nikog ne interesuje,bitno je samo kad se pogresi u Partizanovu korist.
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

oces maramicu?
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Keyser Söze пише:Neverovatno kako postoje dvostruki arsini ili ne znam kako bih to nazvao,kada je greska sudija u korist Partizana osipa se drvlje i kamenje po FSS,kada je greska protiv Partizana jednostavno sve boli k***c,sinoc je fudbaler Radnickog mogao 2 puta da dobije 2 zuti karton,prvi put za namerno igranje rukom na skoro liniji od 16 m,nije ni slobodnjak cak dosudjen,drugi put posle starta bez lopte na Mitra,jos je juce i Zvezda dala gol posle ofsajda,ali jednostavno to nikog ne interesuje,bitno je samo kad se pogresi u Partizanovu korist.
I sta ocekujes sad, posto si to ispisao u Zvzdinoj temi? I Partizan ima upravu, mogu da reaguju ako su nezadovoljni sudjenjem, nece se odavde niko pokrenuti u to budi siguran. Banalno je porediti ocigledne greske iz prvog kola sa ovima iz drugog kola, ali lose sudjenje je lose sudjenje, ako neko ima primedbe iznese ih i kraj. I Zvezda i Partizan bi trebalo da dobijaju meceve uprkos greskama sudija u korist protivnika. Ne znam kako te vise brine to pored cinjenice da je Partizan opet odigrao dosta slabo.
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

Keyser Söze пише:Neverovatno kako postoje dvostruki arsini ili ne znam kako bih to nazvao,kada je greska sudija u korist Partizana osipa se drvlje i kamenje po FSS,kada je greska protiv Partizana jednostavno sve boli k***c,sinoc je fudbaler Radnickog mogao 2 puta da dobije 2 zuti karton,prvi put za namerno igranje rukom na skoro liniji od 16 m,nije ni slobodnjak cak dosudjen,drugi put posle starta bez lopte na Mitra,jos je juce i Zvezda dala gol posle ofsajda,ali jednostavno to nikog ne interesuje,bitno je samo kad se pogresi u Partizanovu korist.
Hoces da kazes da je sudija kriv zato sto ste juce sutnuli 1 loptu u okvir gola ?
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Kada se na jednoj utakmici Zvezdi bude svirao nepostojeci penal, bude iskljucen igrac protivnickog tima nepravedno, bude priznat nepostojeci gol za Zvezdu posle ne sviranog faula nad golmanom i budu svirani faulovi i prekidi na svaki "kontakt" u korist Zvezde, onda grobari mogu da se bune! Ponavljam, SVE NA JEDNOJ UTAKMICI! A do tada dragi moji Tolevci, da vas ne cujem! :yesko:
Последње учитавање од TOMARA дана 18 Авг 2013, 17:16, учитано 1 пут укупно.
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

TOMARA пише:Kada se na jednoj utakmici Zvezdi bude svirao nepostojeci penal, bude iskljucen igrac protivnickog tima nepravedno, bude priznat nepostojeci gol za Zvezdu posle ne sviranog faula nad golmanom i budu svirani faulovi i prekidi na svaki "kontakt" u korist Zvezde, onda grobari mogu da se bune! Ponavljam, SVE NA JEDNOJ UTAKMICI! A do tada dragi moji Tolevci, da vas ne cujem! :yesko:
:xD:
D.
First Team Coach
Поруке: 381
Придружен: 09 Авг 2011, 19:40
Место: ...

Порука од D. »

Нека си им рекао.
Rossobianco
World Class Manager

Порука од Rossobianco »

TOMARA пише:Kada se na jednoj utakmici Zvezdi bude svirao nepostojeci penal, bude iskljucen igrac protivnickog tima nepravedno, bude priznat nepostojeci gol za Zvezdu posle ne sviranog faula nad golmanom i budu svirani faulovi i prekidi na svaki "kontakt" u korist Zvezde, onda grobari mogu da se bune! Ponavljam, SVE NA JEDNOJ UTAKMICI! A do tada dragi moji Tolevci, da vas ne cujem! :yesko:
Gresis,neka kazne i Zvezdu za namestanja,ali opet je tu Tole kriv.Neka Jagodina tuzi Zvezdu ako misli da je doslo do namestaljke, ili Partizan neka nas tuzi zbog tog meca svejedno.Opet je Tole kao predsednik FSS-a odgovoran za to.
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”