FK Crvena zvezda [2013/14]
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Поруке: 3468
- Придружен: 24 Окт 2010, 14:08
- Место: Jagodina
- Status: Није на вези
-
Rossobianco
- World Class Manager
- Orthodox
- Ćale s' Bagdale
- Поруке: 18983
- Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
- Место: Kruševac
- Klub koji vodite: Napredak
- Formacija: 5-4-1 WB
- Steam: OrthodoxSFM
- Has thanked: 250 times
- Been thanked: 263 times
- Контакт:
4-4-2 koliko bolje delujemo.Presing od zadnje linije, pokriven teren formacijom, ubojitiji u napadu, vise prostora u ofanzivi..ccc. Ovaj kao da je citao moje komentare na Zvezdinu igru i poslusao me skroz. Ima u nekim temama moje formacije i postavka igre u FM-u, Stojanovic me iskopirao bukvlano 
Drago mi je da je prvo bilo dominantno ali drugo je prelezerno za takmicarsku utakmicu, Umesto da im damo 5 , mi se na kraju brinuli. Mrdja iz sto ne moze da da gol, Dauda odlican mec, kretanje vrhunsko, Onjilo potrosac, Ninkovic doktor, MIlijas kao nikad...najbolja utakmica njegova od povratka sto se tice igre i zalaganja.
Drago mi je da je prvo bilo dominantno ali drugo je prelezerno za takmicarsku utakmicu, Umesto da im damo 5 , mi se na kraju brinuli. Mrdja iz sto ne moze da da gol, Dauda odlican mec, kretanje vrhunsko, Onjilo potrosac, Ninkovic doktor, MIlijas kao nikad...najbolja utakmica njegova od povratka sto se tice igre i zalaganja.
-
Rossobianco
- World Class Manager
Jagodinakiba пише:jel znas mozda za kog navijaMaree пише:Poznajem Rajkovica dobro,pricao sam sa njim pre par meseci u skoli rekao je da planira da preskoci nase "vecite" i ode u inostranstvoTOMARA пише:Prvo i drugo polvreme - nebo i zemlja... Nedopustiv pad igre u drugom delu utakmice...Rajkovica u Zvezdu
![]()
?
Palim ja televizor i prebacujem na Sport Klub Prime da gledam Spartak Moskva - Rubin, kad ono navijaci Spartaka pocnu da pevaju Tole Lovope 
Последње учитавање од foloW дана 18 Авг 2013, 13:59, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Neverovatno kako postoje dvostruki arsini ili ne znam kako bih to nazvao,kada je greska sudija u korist Partizana osipa se drvlje i kamenje po FSS,kada je greska protiv Partizana jednostavno sve boli k***c,sinoc je fudbaler Radnickog mogao 2 puta da dobije 2 zuti karton,prvi put za namerno igranje rukom na skoro liniji od 16 m,nije ni slobodnjak cak dosudjen,drugi put posle starta bez lopte na Mitra,jos je juce i Zvezda dala gol posle ofsajda,ali jednostavno to nikog ne interesuje,bitno je samo kad se pogresi u Partizanovu korist.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
I sta ocekujes sad, posto si to ispisao u Zvzdinoj temi? I Partizan ima upravu, mogu da reaguju ako su nezadovoljni sudjenjem, nece se odavde niko pokrenuti u to budi siguran. Banalno je porediti ocigledne greske iz prvog kola sa ovima iz drugog kola, ali lose sudjenje je lose sudjenje, ako neko ima primedbe iznese ih i kraj. I Zvezda i Partizan bi trebalo da dobijaju meceve uprkos greskama sudija u korist protivnika. Ne znam kako te vise brine to pored cinjenice da je Partizan opet odigrao dosta slabo.Keyser Söze пише:Neverovatno kako postoje dvostruki arsini ili ne znam kako bih to nazvao,kada je greska sudija u korist Partizana osipa se drvlje i kamenje po FSS,kada je greska protiv Partizana jednostavno sve boli k***c,sinoc je fudbaler Radnickog mogao 2 puta da dobije 2 zuti karton,prvi put za namerno igranje rukom na skoro liniji od 16 m,nije ni slobodnjak cak dosudjen,drugi put posle starta bez lopte na Mitra,jos je juce i Zvezda dala gol posle ofsajda,ali jednostavno to nikog ne interesuje,bitno je samo kad se pogresi u Partizanovu korist.
-
Rossobianco
- World Class Manager
Hoces da kazes da je sudija kriv zato sto ste juce sutnuli 1 loptu u okvir gola ?Keyser Söze пише:Neverovatno kako postoje dvostruki arsini ili ne znam kako bih to nazvao,kada je greska sudija u korist Partizana osipa se drvlje i kamenje po FSS,kada je greska protiv Partizana jednostavno sve boli k***c,sinoc je fudbaler Radnickog mogao 2 puta da dobije 2 zuti karton,prvi put za namerno igranje rukom na skoro liniji od 16 m,nije ni slobodnjak cak dosudjen,drugi put posle starta bez lopte na Mitra,jos je juce i Zvezda dala gol posle ofsajda,ali jednostavno to nikog ne interesuje,bitno je samo kad se pogresi u Partizanovu korist.
- TOMARA
- Assistant Manager
- Поруке: 667
- Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
- Место: Stara Pazova
Kada se na jednoj utakmici Zvezdi bude svirao nepostojeci penal, bude iskljucen igrac protivnickog tima nepravedno, bude priznat nepostojeci gol za Zvezdu posle ne sviranog faula nad golmanom i budu svirani faulovi i prekidi na svaki "kontakt" u korist Zvezde, onda grobari mogu da se bune! Ponavljam, SVE NA JEDNOJ UTAKMICI! A do tada dragi moji Tolevci, da vas ne cujem! 
Последње учитавање од TOMARA дана 18 Авг 2013, 17:16, учитано 1 пут укупно.

- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
TOMARA пише:Kada se na jednoj utakmici Zvezdi bude svirao nepostojeci penal, bude iskljucen igrac protivnickog tima nepravedno, bude priznat nepostojeci gol za Zvezdu posle ne sviranog faula nad golmanom i budu svirani faulovi i prekidi na svaki "kontakt" u korist Zvezde, onda grobari mogu da se bune! Ponavljam, SVE NA JEDNOJ UTAKMICI! A do tada dragi moji Tolevci, da vas ne cujem!

-
Rossobianco
- World Class Manager
Gresis,neka kazne i Zvezdu za namestanja,ali opet je tu Tole kriv.Neka Jagodina tuzi Zvezdu ako misli da je doslo do namestaljke, ili Partizan neka nas tuzi zbog tog meca svejedno.Opet je Tole kao predsednik FSS-a odgovoran za to.TOMARA пише:Kada se na jednoj utakmici Zvezdi bude svirao nepostojeci penal, bude iskljucen igrac protivnickog tima nepravedno, bude priznat nepostojeci gol za Zvezdu posle ne sviranog faula nad golmanom i budu svirani faulovi i prekidi na svaki "kontakt" u korist Zvezde, onda grobari mogu da se bune! Ponavljam, SVE NA JEDNOJ UTAKMICI! A do tada dragi moji Tolevci, da vas ne cujem!