Transferi [2013/2014]
- neme93
- World Class Manager
- Поруке: 11002
- Придружен: 10 Нов 2010, 18:15
- Место: Valjevo/Beograd
- Status: Није на вези
Ako Bisevac predje u Barselonu, ja cu da slikam moju golu bulju i drzim na avataru mesec dana. Obecavam.
Последње учитавање од neme93 дана 15 Авг 2013, 23:04, учитано 1 пут укупно.
Dragan Nikoljići, Vladar, Tik'al, Joca, Tokelara, zele, Olja, Ortodox, bubi.ue, dramit, mmladja.
Ja znam kako Simic izgleda.
Ja znam kako Simic izgleda.
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
Elmander Galatasaraj => Noric
Sisoko Valensija => Liverpul (pozajmica)
Busufa Anzi => Lokomotiva M.
Granero KPR => R.Sosijedad
Grankvist Djenova => Krasnodar
Bent Aston Vila => Fulam (pozajmica)
Ibora Levante => Sevilja
Sisoko Valensija => Liverpul (pozajmica)
Busufa Anzi => Lokomotiva M.
Granero KPR => R.Sosijedad
Grankvist Djenova => Krasnodar
Bent Aston Vila => Fulam (pozajmica)
Ibora Levante => Sevilja
Последње учитавање од Clint Eastwood дана 16 Авг 2013, 23:55, учитано 1 пут укупно.
- zele
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 14189
- Придружен: 05 Нов 2011, 22:57
- Место: Лазарево
Bent je pozajmica.
Milo Lompar: "Taj argument ima više slojeva, od kojih je njegov najdublji sloj da je izuzetno glup."
Bajka o Barnetu
Bajka o Barnetu
- Clint Eastwood
- Manager
- Поруке: 1183
- Придружен: 13 Нов 2010, 21:38
- Место: Kragujevac
- Klub koji vodite: Brighton
- Mood:
- el.Laki
- Youth Team Coach
- Поруке: 84
- Придружен: 21 Јул 2013, 20:51
- Место: Beograd
Ne kapiram cemu toliko pljuvanje Bisevca? Covek koji zaista ima karijeru za svaku pohvalu i respekt, covek koji je ostavio dubok trag u Francuskom fudbalu! Okej, mozda nije "pojacanje" za Barsu, ali je sasvim sigurno igrac koji moze da igra u najjacim evropskim klubovima poput Arsenala, Napolija, Milana, Intera, Liona, Benfike, Porta... Za Mancester, Real, Barsu, Celsi nije, ali za ostale apsolutno da. Covek je bio kapiten Valensjena, igrao u PSG standardno i tamo je pored povrede i glupog trenera koji ga je forsirao na desnog beka, izbacio iz postave jednog Sakho-a i igrao rame uz rame sa Luganom i kasnije Alexom i pritom osvojio nagradu za igraca meseca dok ga Anceloti nije opet prebacio na desnog beka po dolasku Tiaga Silve! A vi ga napljuvaste kao da se radi o Krneti...
I da, jedini razlog sto ga je PSG prodao je cinjenica da pravila UEFA nalazu da ne smeju u timu imati vise od 4 igraca van EU! A sigurno nece prodati Lugana, Alexa, Silvu, Mouru...
I da, jedini razlog sto ga je PSG prodao je cinjenica da pravila UEFA nalazu da ne smeju u timu imati vise od 4 igraca van EU! A sigurno nece prodati Lugana, Alexa, Silvu, Mouru...
Последње учитавање од el.Laki дана 17 Авг 2013, 05:53, учитано 1 пут укупно.
"Kad dripci banku obiju, Zika zaglavi robiju"