Šta da kupim? - PC konfiguracije i komponente

Sve vezano za svet kompjutera,ostale igre i dr.
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica
Status: Није на вези

Порука од salel »

probaj na winwin ili bcgroup da nadjes nesto ili gigatron mada ja mislim da bcgroup ima najbolju ponudu i imas na 48 rata da uzmes a gaming bas komp gigatron
Корисников грб
laza95
Manager
Поруке: 1875
Придружен: 11 Јул 2011, 10:55
Место: Kladovo

Порука од laza95 »

Brate nisam ni video da si pisao ovo. :) rece ti sale imas na bc groupu, gigatrnonu, laptopcentar itd. :)
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

I ja hocu da menjam komp uskoro...daje neki predlog za neku azdaju, da mogu da otvorim tri igre odjednom i sve tri da igram istovremeno :yesko:
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Orthodox пише:I ja hocu da menjam komp uskoro...daje neki predlog za neku azdaju, da mogu da otvorim tri igre odjednom i sve tri da igram istovremeno :yesko:
Sunce ti,a ja zadovoljan,kad mi ne baguju kad su upaljeni Mozila i FM u isto vreme :slap:
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

Ima li neko ovaj procesor, kakav je, jel vredi 300e?

Код: Изаберите све

http://ark.intel.com/products/75123/
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager
Поруке: 8508
Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
Место: Užice / Novi Sad

Порука од bubi.ue »

Orthodox пише:I ja hocu da menjam komp uskoro...daje neki predlog za neku azdaju, da mogu da otvorim tri igre odjednom i sve tri da igram istovremeno :yesko:
Погледај овај, њега ја планирам да узмем:

Код: Изаберите све

http://www.kupujemprodajem.com/-DzABE-Gamer-INTEL-Core-i5-3470-GTX660-6942784-oglas.htm?filter_id=33320968#photoBig
Узећу и ову графичку GTX660 уз доплату од 86е и вероватно и кућиште због напајања, али нисам још сигуран. Нисам још куповао овако, али има овај човек 37-0 оцену, хвале га сви, а и друг ми узео комп преко њега па ми га препоручио. Можеш и да склопиш какав хоћеш, а имаш и још 2 мало скупља међу његовим понудамa, мада је мени и овај одличан. :cheers:
Корисников грб
Orthodox
Ćale s' Bagdale
Поруке: 18983
Придружен: 24 Окт 2010, 00:36
Место: Kruševac
Klub koji vodite: Napredak
Formacija: 5-4-1 WB
Steam: OrthodoxSFM
Has thanked: 250 times
Been thanked: 263 times
Контакт:

Порука од Orthodox »

bubi.ue пише: Можеш и да склопиш какав хоћеш, а имаш и још 2 мало скупља међу његовим понудамa, мада је мени и овај одличан.
Jel to u sustini upalim i ne brinem?
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Obavezno drugo kuciste uzimajte.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

Moгао би да прокоментарише још неко, нисам ни ја неки превелики стручњак, али мислим да би могло наредних 2-3 год. све игре на high подешавањима, поготово уз ову графу. :yesko:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Ma moglo bi lagano.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
laza95
Manager

Порука од laza95 »

Necu da vas lazem al mislim da moze malo jeftinije da se nadje. Rasptitacu se koliko je drug dao za komp sa 2 gb graficke, 8 gb rama. Sad ovaj ima i5 a drug ima quad core 3,5 ghz. :) hard totalno nepotrebno 1 tb 500 gb je dosta. :) Ja mislim da je negde oko 400-450 e platio. A vama izadje preko 500e ako uzmete onu sa 2 gb grafike. :cheers:
kiba
World Class Manager
Поруке: 3915
Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
Место: Pirot

Порука од kiba »

ja gledam da uzmem u technoMS

dosta su jeftine komponente... npr. sam sam svoj komp pomocu konfiguratora i ispadne mi oko 600e

jos ako ovaj prodam za nekih 150e jer je dosta dobar cim moze da pokrene COD BO II i to super radi

ali uzimam samo komponente i kuciste, ostalo imam
Корисников грб
hostile_bg
Manager
Поруке: 2335
Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
Место: Beograd

Порука од hostile_bg »

Sve to zavisi od igre do igre, tj. do optimizacije samih igara, nikad ne mozes sa sigurnoscu da kazes da ce komp za godinu ili dve pokretati igre na high, ultra ili bilo kako...Sam primer je Arma II koja je izasla pre 4-5 godina i koja ni na danasnjim masinama ne moze da radi kako treba jer je uzasno optimizovana igra...
Корисников грб
bubi.ue
World Class Manager

Порука од bubi.ue »

laza95 пише:Necu da vas lazem al mislim da moze malo jeftinije da se nadje. Rasptitacu se koliko je drug dao za komp sa 2 gb graficke, 8 gb rama. Sad ovaj ima i5 a drug ima quad core 3,5 ghz. :) hard totalno nepotrebno 1 tb 500 gb je dosta. :) Ja mislim da je negde oko 400-450 e platio. A vama izadje preko 500e ako uzmete onu sa 2 gb grafike. :cheers:
Не можеш никад да гледаш графичку само по меморији.
hostile_bg пише:Sve to zavisi od igre do igre, tj. do optimizacije samih igara, nikad ne mozes sa sigurnoscu da kazes da ce komp za godinu ili dve pokretati igre na high, ultra ili bilo kako...Sam primer je Arma II koja je izasla pre 4-5 godina i koja ni na danasnjim masinama ne moze da radi kako treba jer je uzasno optimizovana igra...
Наравно, али ето, неко моје мишљење је да ће велика већина новијих игрица моћи, сем тако неке где је проблем до саме игре.
Корисников грб
Zarko Danilovic
Youth Team Coach
Поруке: 101
Придружен: 11 Мај 2013, 20:36
Место: Novi Sad

Порука од Zarko Danilovic »

Laptop do 250e najvise,naravno da radi FM na high detalje i po koja novija igra,vise predloga ako moze :D
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Zarko Danilovic пише:Laptop do 250e najvise,naravno da radi FM na high detalje i po koja novija igra,vise predloga ako moze :D
Za te pare ces tesko da uzmes laptop, a da valja... Mislim da nema sanse... Moraces malo vise da odresis kesu, nazalost...
Последње учитавање од TOMARA дана 26 Јул 2013, 18:14, учитано 1 пут укупно.
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Bas to sto kaze Tomara, moraces dosta vise kesa da das za dobar laptop.

Слика
Корисников грб
Zarko Danilovic
Youth Team Coach
Поруке: 101
Придружен: 11 Мај 2013, 20:36
Место: Novi Sad

Порука од Zarko Danilovic »

nasao sam na oglasima jako povoljne za 250e,nasao sam par komada sa i5 procesorom i 4gb ram to je i vise nego dovoljno
Корисников грб
laza95
Manager

Порука од laza95 »

Jedino neki zdrpi lap top da uzmes. :D od nekog ko je preko dovezeo i prodaje tako za sitno al to moras bas mnogo srece da imas. :D :cheers:
Корисников грб
TOMARA
Assistant Manager
Поруке: 667
Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
Место: Stara Pazova

Порука од TOMARA »

Zarko Danilovic пише:nasao sam na oglasima jako povoljne za 250e,nasao sam par komada sa i5 procesorom i 4gb ram to je i vise nego dovoljno
Jedino ako su polovni, nove nema sanse za te pare... I5 i 4GB rama je ok skroz, samo obrati paznju da ne bude integrisana graficka, jer onda to sve pada u vodu...
:zvezda: FOOTBALL MANAGER MANIAC :zvezda:
Слика
Пошаљи Одговор

Повратак на “Virtuelni svet / Virtual World”