Šta da kupim? - PC konfiguracije i komponente
-
kiba
- World Class Manager
- Поруке: 3915
- Придружен: 29 Мар 2012, 18:00
- Место: Pirot
- Status: Није на вези
Ima li neko ovaj procesor, kakav je, jel vredi 300e?
Код: Изаберите све
http://ark.intel.com/products/75123/- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Погледај овај, њега ја планирам да узмем:Orthodox пише:I ja hocu da menjam komp uskoro...daje neki predlog za neku azdaju, da mogu da otvorim tri igre odjednom i sve tri da igram istovremeno
Код: Изаберите све
http://www.kupujemprodajem.com/-DzABE-Gamer-INTEL-Core-i5-3470-GTX660-6942784-oglas.htm?filter_id=33320968#photoBigNecu da vas lazem al mislim da moze malo jeftinije da se nadje. Rasptitacu se koliko je drug dao za komp sa 2 gb graficke, 8 gb rama. Sad ovaj ima i5 a drug ima quad core 3,5 ghz.
hard totalno nepotrebno 1 tb 500 gb je dosta.
Ja mislim da je negde oko 400-450 e platio. A vama izadje preko 500e ako uzmete onu sa 2 gb grafike. 
- hostile_bg
- Manager
- Поруке: 2335
- Придружен: 20 Окт 2011, 21:46
- Место: Beograd
Sve to zavisi od igre do igre, tj. do optimizacije samih igara, nikad ne mozes sa sigurnoscu da kazes da ce komp za godinu ili dve pokretati igre na high, ultra ili bilo kako...Sam primer je Arma II koja je izasla pre 4-5 godina i koja ni na danasnjim masinama ne moze da radi kako treba jer je uzasno optimizovana igra...
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Не можеш никад да гледаш графичку само по меморији.laza95 пише:Necu da vas lazem al mislim da moze malo jeftinije da se nadje. Rasptitacu se koliko je drug dao za komp sa 2 gb graficke, 8 gb rama. Sad ovaj ima i5 a drug ima quad core 3,5 ghz.hard totalno nepotrebno 1 tb 500 gb je dosta.
Ja mislim da je negde oko 400-450 e platio. A vama izadje preko 500e ako uzmete onu sa 2 gb grafike.
Наравно, али ето, неко моје мишљење је да ће велика већина новијих игрица моћи, сем тако неке где је проблем до саме игре.hostile_bg пише:Sve to zavisi od igre do igre, tj. do optimizacije samih igara, nikad ne mozes sa sigurnoscu da kazes da ce komp za godinu ili dve pokretati igre na high, ultra ili bilo kako...Sam primer je Arma II koja je izasla pre 4-5 godina i koja ni na danasnjim masinama ne moze da radi kako treba jer je uzasno optimizovana igra...
- Zarko Danilovic
- Youth Team Coach
- Поруке: 101
- Придружен: 11 Мај 2013, 20:36
- Место: Novi Sad
- TOMARA
- Assistant Manager
- Поруке: 667
- Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
- Место: Stara Pazova
Za te pare ces tesko da uzmes laptop, a da valja... Mislim da nema sanse... Moraces malo vise da odresis kesu, nazalost...Zarko Danilovic пише:Laptop do 250e najvise,naravno da radi FM na high detalje i po koja novija igra,vise predloga ako moze
Последње учитавање од TOMARA дана 26 Јул 2013, 18:14, учитано 1 пут укупно.

- Zarko Danilovic
- Youth Team Coach
- Поруке: 101
- Придружен: 11 Мај 2013, 20:36
- Место: Novi Sad
- TOMARA
- Assistant Manager
- Поруке: 667
- Придружен: 26 Нов 2010, 00:26
- Место: Stara Pazova
Jedino ako su polovni, nove nema sanse za te pare... I5 i 4GB rama je ok skroz, samo obrati paznju da ne bude integrisana graficka, jer onda to sve pada u vodu...Zarko Danilovic пише:nasao sam na oglasima jako povoljne za 250e,nasao sam par komada sa i5 procesorom i 4gb ram to je i vise nego dovoljno