Premier League 15/16

Корисников грб
Eldin96
Assistant Manager
Поруке: 775
Придружен: 19 Феб 2012, 15:06
Место: Beograd
Status: Није на вези

Порука од Eldin96 »

Izgleda da je Garaj potpisao,za 20 miliona evra.
Слика
Trle
Manager
Поруке: 2729
Придружен: 19 Феб 2011, 23:54
Место: Bojnik

Порука од Trle »

Usrecili ste se, pa on nije igrao u Realu kad im najgora odbrana bila a pritom ima 26 godina, mnogo je 20 miliona za njega.
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA

Порука од C.RONALDO7 »

Trle bar je Za Garaja Džerar čuo ako već nije za vaša pojačanja :xD:
Ne znam dal je tačna ta informacija da je Garaj potpisao, ali vrlo je moguće pošto je Vidara opet povređen, u poslednje vreme ne znam koji mu je kur a bio je stena od čoveka. I uostalom mnogo je to para za Garaja, mogli su i kvalitetnijeg da dovedu, ali dobro, možda bude i odličan.
Mladjo bidi fin, nemoj da nas porediš sa tom klinačkom bagrom iz Azije, a ako već hoćeš da znaš zašto se ja konkretno ložim na Junajted, e pa zato što mi je taj klub pružio mnogo više zadovoljstva i radosti u životu nego raspala Zvezda na primer, čak mi je i Partizan pružio zadovoljstva skoro kao i Zvezda, naravno pričam o Partizanu u Evropi i Partizanu u košarci dok mi je stric igrao tamo, ali to je sve malo u poređenju sa ljubavlju prema Junajtedu, shvatio ti to ili ne.
Trle
Manager

Порука од Trle »

Alavanja molicu te da u ovoj temi diskutujes samo o Junajtedu Dzerara i ekipu ostavi na miru. :xD: :rugalica:
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

C.RONALDO7 пише:Mladjo bidi fin, nemoj da nas porediš sa tom klinačkom bagrom iz Azije, a ako već hoćeš da znaš zašto se ja konkretno ložim na Junajted, e pa zato što mi je taj klub pružio mnogo više zadovoljstva i radosti u životu nego raspala Zvezda na primer, čak mi je i Partizan pružio zadovoljstva skoro kao i Zvezda, naravno pričam o Partizanu u Evropi i Partizanu u košarci dok mi je stric igrao tamo, ali to je sve malo u poređenju sa ljubavlju prema Junajtedu, shvatio ti to ili ne.
ti si onda simpatizer, klub za koji navijas ze jednom zavoli, i uz njega si koliko god ti patnje i tuge ili srece donio ;)
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
C.RONALDO7
Manager
Поруке: 2135
Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
Место: SRB (SD) - ITA

Порука од C.RONALDO7 »

Trle пише:Alavanja molicu te da u ovoj temi diskutujes samo o Junajtedu Dzerara i ekipu ostavi na miru. :xD: :rugalica:
Stefi Vulkanizer sad mi zvučiš kao neki moderator, da ne pucaš možda na to da postaneš :rugalica:
markohn22 пише:
C.RONALDO7 пише:Mladjo bidi fin, nemoj da nas porediš sa tom klinačkom bagrom iz Azije, a ako već hoćeš da znaš zašto se ja konkretno ložim na Junajted, e pa zato što mi je taj klub pružio mnogo više zadovoljstva i radosti u životu nego raspala Zvezda na primer, čak mi je i Partizan pružio zadovoljstva skoro kao i Zvezda, naravno pričam o Partizanu u Evropi i Partizanu u košarci dok mi je stric igrao tamo, ali to je sve malo u poređenju sa ljubavlju prema Junajtedu, shvatio ti to ili ne.
ti si onda simpatizer, klub za koji navijas ze jednom zavoli, i uz njega si koliko god ti patnje i tuge ili srece donio ;)
Ne prijatelju, ja sam Junajted zavoleo pre 15-ak godina, i ta ljubav kao što vidiš nije prestala ni do dana današnjeg, uz njih sam i u dobru i u zlu, a simpatizer je valjda onaj koji simpatiše neki klub, bar ja tako shvatam.
Trle
Manager

Порука од Trle »

Jes' jos mi samo ta obaveza fali, taman sam navikao da ista ne radim od kad sam izasao iz kriticara osim da blejim na forumu, nego te zajebavam malo, nemam adekvatan odgovor a da sme da se napise na forumu da mi ne banuju post. :xD:
Корисников грб
TSG
World Class Manager
Поруке: 4557
Придружен: 11 Нов 2010, 18:47
Место: Banja Luka

Порука од TSG »

Trle пише:Usrecili ste se, pa on nije igrao u Realu kad im najgora odbrana bila a pritom ima 26 godina, mnogo je 20 miliona za njega.
Ni Pique nije igrao u Unitedu pa evo ga sad je starter u Barsi.
Trle
Manager

Порука од Trle »

Ali je Junajted i tad imao prejaku odbranu, ovaj nije igrao pored Meceldera i Hajncea. O.o
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Uz to je Šakira imao 21-22 godine kad je otisao u Barsu,a ovaj ima 26,i jos malo ce u 27. :cheers:
Корисников грб
Eldin96
Assistant Manager

Порука од Eldin96 »

Vidi ove Liverpool-ove ljubomorne fanove ccc.. :zelenko: :zelenko:
Слика
Trle
Manager

Порука од Trle »

Da ste doveli Varana ili Zoumu pa da budemo, ovako vam ostaje pusta zelja, jeedan je Iago Aspas. :xD:
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

C.RONALDO7 пише:Ne prijatelju, ja sam Junajted zavoleo pre 15-ak godina, i ta ljubav kao što vidiš nije prestala ni do dana današnjeg, uz njih sam i u dobru i u zlu, a simpatizer je valjda onaj koji simpatiše neki klub, bar ja tako shvatam.
da ali kazes da toliko volis United jer ti je donio mnogo vise radosti od Zvezde, onda si ti navijac Uniteda a simpatizer Zvezde... Jer ako tako gledamo kroz rezultate, onda bi bilo da je i meni United donio više radosti od Partizana, ali draži mi je svaki Partizanov gol od 3 Unitedova finala LŠ, jer domaći klub je domaći klub.

Nego da ne idemo više u off, mislim da Garay može odraditi solidan posao, ali da je pretplaćen, jeste :yesko:
И душа и тело, све је црно бело...
Корисников грб
Juvenino86
Manager
Поруке: 1148
Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
Место: Srbija
Klub koji vodite: Kyoto Sanga
Has thanked: 5 times
Been thanked: 2 times

Порука од Juvenino86 »

Marko, ne seri. Izbor kluba je lična stvar, ne sudi se ovde nikome zbog toga.

Garaja što se tiče.
Loš izbor, star, preplaćen i nedovoljno dobar.
Um caruje, snaga za svaki slučaj!
Корисников грб
Eldin96
Assistant Manager

Порука од Eldin96 »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DcX3nCWm ... r_embedded[/youtube]

Karijera SAF-a kroz igru Super Mario. :cheers:
Слика
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

:mondo:

Džerard - zauvek u Liverpulu

Dugogodišnji kapiten potpisao novi dvogodišnji ugovor sa klubom, što praktično znači da će na Enfildu ostati do kraja karijere.

Слика
"Za mene je ovo veliki dan, veoma sam srećan, kao i cela moja porodica. Ovaj ugovor pokazuje da me klub ceni i da me želi. Sad mi je drago što se sve završilo i to pre početka sezone", izjavio je Stiven Džerard za klupski sajt.

On je produžio saradnju do 2016. što znači da će verovatno okončati karijeru u Liverpulu, jer će po isteku tog ugovora imati 36 godina.

Džerard je za prvi tim Liverpula debitovao 1998. godine, a do sada je odigrao 629 utakmica i postigao 159 golova. On je celu karijeru proveo na Enfildu, jer je sa "crvenima" potpisao prvi profesionalni ugovor i od tada se nije selio.

Sa Liverpulom je osvojio sve trofeje, izuzev pehara Primer lige - Ligu šampiona, dva FA kupa, tri Liga kupa, dva evropska Superkupa i jedan Kup UEFA.

Za reprezentaciju Engleske nastupa od 2000. godine i od tada je upisao 102 utakmice i postigao 19 golova.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Navodno je poslata ponuda od 25 miliona funti za Fabregasa.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
dramit
Manager
Поруке: 1483
Придружен: 28 Авг 2011, 10:57
Been thanked: 3 times

Порука од dramit »

Jedan je Stevie G. :winner:
YOU'LL NEVER WALK ALONE 6*
1977. (Rome, Italy) 1978. (London, England) 1981. (Paris, France) 1984. (Rome, Italy) 2005. (Istanbul, Turkey) 2019. (Madrid, Spain)
Trle
Manager

Порука од Trle »

Ma za Stivija smo znali da ce produziti, mene zanimaju pojacanja neka konkretna, sta dovodi vise ovaj Aspase i Alberte, neka dresi kesu za Eriksena, tako nam je Mkihtarijan pobegao.
Корисников грб
Eldin96
Assistant Manager

Порука од Eldin96 »

Bilo bi odlicno kad bi dosao,ali mi nekako vise realno da ce da dodje Fellaini :D
Слика
Закључано

Повратак на “Arhiva sporta”