Premier League 15/16
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
- Status: Није на вези
Trle bar je Za Garaja Džerar čuo ako već nije za vaša pojačanja
Ne znam dal je tačna ta informacija da je Garaj potpisao, ali vrlo je moguće pošto je Vidara opet povređen, u poslednje vreme ne znam koji mu je kur a bio je stena od čoveka. I uostalom mnogo je to para za Garaja, mogli su i kvalitetnijeg da dovedu, ali dobro, možda bude i odličan.
Mladjo bidi fin, nemoj da nas porediš sa tom klinačkom bagrom iz Azije, a ako već hoćeš da znaš zašto se ja konkretno ložim na Junajted, e pa zato što mi je taj klub pružio mnogo više zadovoljstva i radosti u životu nego raspala Zvezda na primer, čak mi je i Partizan pružio zadovoljstva skoro kao i Zvezda, naravno pričam o Partizanu u Evropi i Partizanu u košarci dok mi je stric igrao tamo, ali to je sve malo u poređenju sa ljubavlju prema Junajtedu, shvatio ti to ili ne.
Ne znam dal je tačna ta informacija da je Garaj potpisao, ali vrlo je moguće pošto je Vidara opet povređen, u poslednje vreme ne znam koji mu je kur a bio je stena od čoveka. I uostalom mnogo je to para za Garaja, mogli su i kvalitetnijeg da dovedu, ali dobro, možda bude i odličan.
Mladjo bidi fin, nemoj da nas porediš sa tom klinačkom bagrom iz Azije, a ako već hoćeš da znaš zašto se ja konkretno ložim na Junajted, e pa zato što mi je taj klub pružio mnogo više zadovoljstva i radosti u životu nego raspala Zvezda na primer, čak mi je i Partizan pružio zadovoljstva skoro kao i Zvezda, naravno pričam o Partizanu u Evropi i Partizanu u košarci dok mi je stric igrao tamo, ali to je sve malo u poređenju sa ljubavlju prema Junajtedu, shvatio ti to ili ne.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
ti si onda simpatizer, klub za koji navijas ze jednom zavoli, i uz njega si koliko god ti patnje i tuge ili srece donioC.RONALDO7 пише:Mladjo bidi fin, nemoj da nas porediš sa tom klinačkom bagrom iz Azije, a ako već hoćeš da znaš zašto se ja konkretno ložim na Junajted, e pa zato što mi je taj klub pružio mnogo više zadovoljstva i radosti u životu nego raspala Zvezda na primer, čak mi je i Partizan pružio zadovoljstva skoro kao i Zvezda, naravno pričam o Partizanu u Evropi i Partizanu u košarci dok mi je stric igrao tamo, ali to je sve malo u poređenju sa ljubavlju prema Junajtedu, shvatio ti to ili ne.
И душа и тело, све је црно бело...
- C.RONALDO7
- Manager
- Поруке: 2135
- Придружен: 31 Јан 2011, 23:43
- Место: SRB (SD) - ITA
Stefi Vulkanizer sad mi zvučiš kao neki moderator, da ne pucaš možda na to da postanešTrle пише:Alavanja molicu te da u ovoj temi diskutujes samo o Junajtedu Dzerara i ekipu ostavi na miru.![]()
Ne prijatelju, ja sam Junajted zavoleo pre 15-ak godina, i ta ljubav kao što vidiš nije prestala ni do dana današnjeg, uz njih sam i u dobru i u zlu, a simpatizer je valjda onaj koji simpatiše neki klub, bar ja tako shvatam.markohn22 пише:ti si onda simpatizer, klub za koji navijas ze jednom zavoli, i uz njega si koliko god ti patnje i tuge ili srece donioC.RONALDO7 пише:Mladjo bidi fin, nemoj da nas porediš sa tom klinačkom bagrom iz Azije, a ako već hoćeš da znaš zašto se ja konkretno ložim na Junajted, e pa zato što mi je taj klub pružio mnogo više zadovoljstva i radosti u životu nego raspala Zvezda na primer, čak mi je i Partizan pružio zadovoljstva skoro kao i Zvezda, naravno pričam o Partizanu u Evropi i Partizanu u košarci dok mi je stric igrao tamo, ali to je sve malo u poređenju sa ljubavlju prema Junajtedu, shvatio ti to ili ne.
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
da ali kazes da toliko volis United jer ti je donio mnogo vise radosti od Zvezde, onda si ti navijac Uniteda a simpatizer Zvezde... Jer ako tako gledamo kroz rezultate, onda bi bilo da je i meni United donio više radosti od Partizana, ali draži mi je svaki Partizanov gol od 3 Unitedova finala LŠ, jer domaći klub je domaći klub.C.RONALDO7 пише:Ne prijatelju, ja sam Junajted zavoleo pre 15-ak godina, i ta ljubav kao što vidiš nije prestala ni do dana današnjeg, uz njih sam i u dobru i u zlu, a simpatizer je valjda onaj koji simpatiše neki klub, bar ja tako shvatam.
Nego da ne idemo više u off, mislim da Garay može odraditi solidan posao, ali da je pretplaćen, jeste
И душа и тело, све је црно бело...
- Juvenino86
- Manager
- Поруке: 1148
- Придружен: 20 Нов 2012, 16:53
- Место: Srbija
- Klub koji vodite: Kyoto Sanga
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 2 times
- Eldin96
- Assistant Manager
- Поруке: 775
- Придружен: 19 Феб 2012, 15:06
- Место: Beograd
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DcX3nCWm ... r_embedded[/youtube]
Karijera SAF-a kroz igru Super Mario.
Karijera SAF-a kroz igru Super Mario.

- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS

Džerard - zauvek u Liverpulu
Dugogodišnji kapiten potpisao novi dvogodišnji ugovor sa klubom, što praktično znači da će na Enfildu ostati do kraja karijere.
On je produžio saradnju do 2016. što znači da će verovatno okončati karijeru u Liverpulu, jer će po isteku tog ugovora imati 36 godina.
Džerard je za prvi tim Liverpula debitovao 1998. godine, a do sada je odigrao 629 utakmica i postigao 159 golova. On je celu karijeru proveo na Enfildu, jer je sa "crvenima" potpisao prvi profesionalni ugovor i od tada se nije selio.
Sa Liverpulom je osvojio sve trofeje, izuzev pehara Primer lige - Ligu šampiona, dva FA kupa, tri Liga kupa, dva evropska Superkupa i jedan Kup UEFA.
Za reprezentaciju Engleske nastupa od 2000. godine i od tada je upisao 102 utakmice i postigao 19 golova.
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.