Tenis
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
Ajde nek mi objasni nesto zašto pola Srbije toliko mrzi Novaka, zbog toga što mu je ćale onakva kretenčina?! Šta je on dečko tu kriv, ne postoji čovjek koji je u boljem svijetlu u prethodnoj deceniji predstavljao našu zemlju tako da ne serite! Ali problem je taj što smo mi takav narod koji ne prašta uspijehe, čim neko postigne nešto veliko odmah se pola naroda nađe tu da ga pljuva "zbog toga što je loš čovijek"...
И душа и тело, све је црно бело...
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Ne znam za to da pola Srbije mrzi Djokovica, jos manje zbog caleta, to su stvari koje ne interesuju razumne osobe. Ja volim da ga gledam, pratim tenis i uzivam u njegovim mecevima zato sto je strasan teniser, volim ga i postujem zbog svega sto je uradio pod tim imenom i prezimenom i pod zastavom nase zemlje, za sve ostalo mi puca k***c, to su samo njegovi uspesi. Tu i vidim problem. Nek meni neko objasni zasto se gomila uvek pronalazi u njegovim pobedama i osvojenim turnirima, slavi vice i urlice: Nas Nole, ambasador zemlje, junak,... To su samo njegove pobede, nista mi od toga nemamo. A opet nalaze ljudi neki uzitak, dodje im njegov trijumf kao svoj, kao naknada za sve moguce poraze pa ga glorifikuju i uzdizu do nebesa. I onda se on postavlja kao primer i van sportskih terena, deci kao uzor. E tu je vazno kakav je covek. Jos je vaznije kako je nama predstavljen, a predstavljen je kao bog. To mi smeta. Preteruje se sa tim, nekako mi cak i deluje pomalo ponizavajuce za ostale sportiste, kao da jedino Novak valja u celoj Srbiji, kao da nemamo prvake i sampione u drugim sportovima. Ima dosta stvari koje ne treba ceniti kod njega, cisto sportskih, ume da bude veoma pokvaren, dok jos nije dosao do broja jedan to se moglo videti na svakom drugom turniru, sada vec redje. Stalno kukao da je povredjen, predavao meceve, nervirao protivnike, cak i sada ne moze da izgubi a da ne bude da je neka povreda u pitanju, sve same gluposti. A i van terena mi je ogavna osoba, stalno nesto kenja, izvodi, skace, jebe,... Nervira me to, sportista si, daj ne jedi govna nego radi svoj posao. Kao soumen, pa posle svi laju: Novak uradio ovo, Novak uradio ono... Strahovito mi ide na penis sve to, ali to se moze i zanemariti, to je samo moj problem, alergican sam na takve kretene.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Bravo za Ferera, neverovatno igra, ne znam da li je izgubio ijedan set tokom citavog turnira. Bice dobro finale, ne verujem da Ferer moze do titule, Nadal ga redovno dobija, ali ce prva dva seta sigurno odigrati dobro.
Последње учитавање од Vladar дана 07 Јун 2013, 23:04, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
Pa dobro, nije bas isti stil, ali imaju dodirnih tacaka. Pretrano je reci 3 klase, razdvaja ih to sto Ferer ne moze da igra ovako dobro i na drugim podlogama, i to sto nikada nije bio konzistentan, sto je donekle i u vezi sa ovim prvim. Agresivniji je dosta Ferer, pitanje je kako ce se postaviti i jedan i drugi sutra, ako Nadal bude poceo kao protiv Djokovica, Ferer ce ga unistiti. Bilo je naznaka kod Ferera za ovakav rezultat, celu sezonu igra dobro, sljaku odlicno. Komentarisao sam skoro gledajuci ga na nekom od ovih turnira na sljaci, nisam siguran da li je bio Rim ili Madrid, kako nisam video kvalitetnije udarce na sljaci od Fererovih. Jednostavno, kada mu krene, nezaustavljiv je. E sad, finale Pariza, Nadal, videcemo... Nadam se da ce pruziti dobru partiju, ipak, ukoliko mec ode u 5. set, ne verujem da ima sanse protiv Nadala. Jos ako Nadal udje u ritam rano u mecu, bice gadno.
Последње учитавање од Vladar дана 08 Јун 2013, 20:28, учитано 1 пут укупно.
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS
Vimbldon - Noleta pogledao žreb, srpski derbi u prvom kolu!
Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće moći da se sastane sa svojim glavnim rivalima pre finala Vimbldona, odlučeno je danas žrebom u Londonu.
Ali, žreb je presudio i da će Srbija ostati bez jednog predstavnika posle prvog kola jer će se tasda sastati Viktor Troicki i Janko Tipsarević.
Đoković će u prvom kolu igrati protiv Florijana Majera iz Nemačke, nakon čega mu sledi pobednik meča Bobi Rejnolds-Stiv Džonson. Verovatni protivnik u trećoj rundi mu je Žeremi šardi iz Francuske, a u osmini finala Tomi Has iz Nemačke.
Ako je Đoković i imao sreće u žrebu, ostala trojica iz "velike četvorke" nisu, pošto su se Rodžer Federer, Rafael Nadal i Endi Marej našli na istoj strani.
Osim toga, Nadal je na Vimbldonu tek peti nosilac, tako da bi već u četvrtfinalu mogao da se sastane sa Federerom, a pobednik tog duela bi u polufinalu mogao da se sastane sa Marejom.