Tenis

Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times
Status: Није на вези

Порука од Tik'al »

Spanski cigani
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
markohn22
World Class Manager
Поруке: 7580
Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
Место: Herceg Novi-Beograd
Контакт:

Порука од markohn22 »

Ajde nek mi objasni nesto zašto pola Srbije toliko mrzi Novaka, zbog toga što mu je ćale onakva kretenčina?! Šta je on dečko tu kriv, ne postoji čovjek koji je u boljem svijetlu u prethodnoj deceniji predstavljao našu zemlju tako da ne serite! Ali problem je taj što smo mi takav narod koji ne prašta uspijehe, čim neko postigne nešto veliko odmah se pola naroda nađe tu da ga pljuva "zbog toga što je loš čovijek"...
И душа и тело, све је црно бело...
D.
First Team Coach
Поруке: 381
Придружен: 09 Авг 2011, 19:40
Место: ...

Порука од D. »

Није лош човек, само ми је иритантан јер трипује да је интересантан. Глупирање, имитирање, Гангам стајл и остало. Далеко од тога да не поштујем његов успех, на тенису му свака част. Иритантан ми је из сасвим друге перспективе.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame
Поруке: 5943
Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
Место: Arandjelovac
Has thanked: 2 times

Порука од Vladar »

Ne znam za to da pola Srbije mrzi Djokovica, jos manje zbog caleta, to su stvari koje ne interesuju razumne osobe. Ja volim da ga gledam, pratim tenis i uzivam u njegovim mecevima zato sto je strasan teniser, volim ga i postujem zbog svega sto je uradio pod tim imenom i prezimenom i pod zastavom nase zemlje, za sve ostalo mi puca k***c, to su samo njegovi uspesi. Tu i vidim problem. Nek meni neko objasni zasto se gomila uvek pronalazi u njegovim pobedama i osvojenim turnirima, slavi vice i urlice: Nas Nole, ambasador zemlje, junak,... To su samo njegove pobede, nista mi od toga nemamo. A opet nalaze ljudi neki uzitak, dodje im njegov trijumf kao svoj, kao naknada za sve moguce poraze pa ga glorifikuju i uzdizu do nebesa. I onda se on postavlja kao primer i van sportskih terena, deci kao uzor. E tu je vazno kakav je covek. Jos je vaznije kako je nama predstavljen, a predstavljen je kao bog. To mi smeta. Preteruje se sa tim, nekako mi cak i deluje pomalo ponizavajuce za ostale sportiste, kao da jedino Novak valja u celoj Srbiji, kao da nemamo prvake i sampione u drugim sportovima. Ima dosta stvari koje ne treba ceniti kod njega, cisto sportskih, ume da bude veoma pokvaren, dok jos nije dosao do broja jedan to se moglo videti na svakom drugom turniru, sada vec redje. Stalno kukao da je povredjen, predavao meceve, nervirao protivnike, cak i sada ne moze da izgubi a da ne bude da je neka povreda u pitanju, sve same gluposti. A i van terena mi je ogavna osoba, stalno nesto kenja, izvodi, skace, jebe,... Nervira me to, sportista si, daj ne jedi govna nego radi svoj posao. Kao soumen, pa posle svi laju: Novak uradio ovo, Novak uradio ono... Strahovito mi ide na penis sve to, ali to se moze i zanemariti, to je samo moj problem, alergican sam na takve kretene.
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Jos jednom, odlican mec u reziji Djokovica i Nadala. Imao je Djokovic svoje sanse, zasluzio je pobedu koliko i Nadal, ali mu je na kraju prvom popustila koncentracija. Sjajan mec.
Корисников грб
Sinke
World Class Manager
Поруке: 4357
Придружен: 26 Феб 2011, 20:47
Место: Zemun

Порука од Sinke »

Ajde bezi izgubi ceo dan gledajuci,i on jos izgubi,bolje da sam za prijemni ucio,jebao me Novak :argh:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager
Поруке: 7828
Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
Место: SU/NS

Порука од Tokelara »

Odlican mec, nadam se da Tsonga osvaja :fanman:
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Bravo za Ferera, neverovatno igra, ne znam da li je izgubio ijedan set tokom citavog turnira. Bice dobro finale, ne verujem da Ferer moze do titule, Nadal ga redovno dobija, ali ce prva dva seta sigurno odigrati dobro.
Последње учитавање од Vladar дана 07 Јун 2013, 23:04, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
Pinki
SFM Hall Of Fame
Поруке: 3307
Придружен: 08 Нов 2011, 15:06
Место: Republika Srpska

Порука од Pinki »

Ferer i Nadal imaju isti stil igre, samo što je Nadal za 3 klase bolji od njega, tako da Ferer nema ama baš nikakve šanse. Da je Conga prošao bilo bi svakako zanimljivije.
Слика
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Pa dobro, nije bas isti stil, ali imaju dodirnih tacaka. Pretrano je reci 3 klase, razdvaja ih to sto Ferer ne moze da igra ovako dobro i na drugim podlogama, i to sto nikada nije bio konzistentan, sto je donekle i u vezi sa ovim prvim. Agresivniji je dosta Ferer, pitanje je kako ce se postaviti i jedan i drugi sutra, ako Nadal bude poceo kao protiv Djokovica, Ferer ce ga unistiti. Bilo je naznaka kod Ferera za ovakav rezultat, celu sezonu igra dobro, sljaku odlicno. Komentarisao sam skoro gledajuci ga na nekom od ovih turnira na sljaci, nisam siguran da li je bio Rim ili Madrid, kako nisam video kvalitetnije udarce na sljaci od Fererovih. Jednostavno, kada mu krene, nezaustavljiv je. E sad, finale Pariza, Nadal, videcemo... Nadam se da ce pruziti dobru partiju, ipak, ukoliko mec ode u 5. set, ne verujem da ima sanse protiv Nadala. Jos ako Nadal udje u ritam rano u mecu, bice gadno.
Последње учитавање од Vladar дана 08 Јун 2013, 20:28, учитано 1 пут укупно.
Корисников грб
RASMC
Assistant Manager
Поруке: 698
Придружен: 09 Апр 2012, 14:57
Место: Niš
Been thanked: 1 time

Порука од RASMC »

Mislim da je prelomni trenutak na meču bio kada je Đokoviću oduzet poen zato što je dodirnuo mrežu nakon udarca.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

:sportske:

Vimbldon - Noleta pogledao žreb, srpski derbi u prvom kolu!
Prvom teniseru sveta put do finala čist, Janko ili Viktor učešće završavaju posle prvog kola.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće moći da se sastane sa svojim glavnim rivalima pre finala Vimbldona, odlučeno je danas žrebom u Londonu.

Ali, žreb je presudio i da će Srbija ostati bez jednog predstavnika posle prvog kola jer će se tasda sastati Viktor Troicki i Janko Tipsarević.

Đoković će u prvom kolu igrati protiv Florijana Majera iz Nemačke, nakon čega mu sledi pobednik meča Bobi Rejnolds-Stiv Džonson. Verovatni protivnik u trećoj rundi mu je Žeremi šardi iz Francuske, a u osmini finala Tomi Has iz Nemačke.

Ako je Đoković i imao sreće u žrebu, ostala trojica iz "velike četvorke" nisu, pošto su se Rodžer Federer, Rafael Nadal i Endi Marej našli na istoj strani.

Osim toga, Nadal je na Vimbldonu tek peti nosilac, tako da bi već u četvrtfinalu mogao da se sastane sa Federerom, a pobednik tog duela bi u polufinalu mogao da se sastane sa Marejom.
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Darcis - Nadal 3:0 (7:6, 7:6, 6:4)

:ole: :ole: :ole: :ole: :ole: :ole:
Dok pošten narod nema za hranu i komunalije, zvezda u dugovima ima za bahanalije.

Слика
salel
SFM Hall Of Fame
Поруке: 10649
Придружен: 15 Нов 2010, 16:00
Место: Subotica

Порука од salel »

nije nadal isto tako na nekom grandslamu izduvao u prvom ili drugom kolu tipa nedavno godinu dana, dve?
Корисников грб
Androsito
World Class Manager
Поруке: 3025
Придружен: 11 Јун 2011, 20:06
Место: Krusevac

Порука од Androsito »

Mislim da je isto Vimbldon bio u pitanju...
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

Mislim da je od Rosola izgubio u drugom kolu Vimldona prošle godine.

Слика
Корисников грб
Tik'al
World Class Manager
Поруке: 13282
Придружен: 20 Нов 2010, 16:36
Место: Petén
Been thanked: 5 times

Порука од Tik'al »

ma 90 bodova je branio ovde libo ga, a dok kraja sezone brani krompir, a nas jedno 6 soma bodova :zelenko:
Jusqu'ici tout va bien…
Корисников грб
xavi
World Class Manager
Поруке: 4004
Придружен: 11 Авг 2011, 09:07
Место: Zajecar

Порука од xavi »

veoma zanimljiv Wimbeldon i Nadal i Federer ispali iznenadjujuce na startu turnira ovo sve ide ka finalu Djokovic - Murray, nadam se da ce napokon Britanac osvojiti dosta dugo vec cekaju na to da Britanac osvoji Wimbeldon. :cheers:
Корисников грб
Tokelara
World Class Manager

Порука од Tokelara »

I zenski deo turnira zanimljiv, Sarapova ispala. :cheers:

Слика
Корисников грб
Vladar
SFM Hall Of Fame

Порука од Vladar »

Ma sta je tu zanimljivo, Serena delje redom. Kakve veze ima da li ce u finalu da bije Sarapovu, Azarenku ili neku trecu.
Пошаљи Одговор

Повратак на “Ostali sportovi”