FK Crvena zvezda [2013/14]
- markohn22
- World Class Manager
- Поруке: 7580
- Придружен: 30 Окт 2010, 12:09
- Место: Herceg Novi-Beograd
- Контакт:
- Status: Није на вези
meni taj Rajevac djeluje kao Pižon, i šta je on napravio sem što je vodio Ganu? Za Milinkovića mi je čudno što ga povezuju sa vama jer svaki jebeni put se pominjao kao trener Partizana i kažu da je sam javno rekao da mu je to velika želja...e sad dal' je istina ne znam.
И душа и тело, све је црно бело...
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Место: Beograd
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 37 times
Da, Milinkovic je deklarisani Partizanovac, ali covek dolazi da promovise sebe a ne nesto drugo. On je sa svim ekipama igrao jako lep fudbal i pravio znacajne rezultate. Dobijao je i Zvezdu i Partizan kako je hteo.
Po mom misljenju on je uz Marka Nikolica najbolji trener u JSL i ako dolazi neko iz JSL onda to mora biti Kiza Milinkovic (Posto je Nikolic vec izmakao).
Sto se tice Slovenca, on ima interesantnu biografiju, usao iz druge lige, osvojio 2 titule itd itd ali ne znam koliko poznaje prilike u klubu i koliko ce moci da doprinese.
Mene je Sa Pinto razocarao nevidjeno. Ispao je smradina nikad veca. Kad je dolazio u klub receno mu je kakava je situacija, svestan je bio da ovo nije Sporting a opet se poneo tako kako jeste.
Jedino sto mene "brine" je to sto kod nas u ligi je ogromna razlika voditi Zvezdu i Partizan i ostale klubove. Protiv nas se svi zatvore i onda moras da probijas bunker. Kada obe ekipe igraju otvoreno to je druga prica.
Sto se tice Rajevca, coveka je usralo ko nikog ono, slobodno mogu da kazem i polu finale sa Ganom. Da nije Vidic igrao rukom ko zna sta bi bilo a na drugu stranu, imao je jedan od najtalentovanijih timova ikada u Africi a i na dalje su bili poznati. Asamoa Gyan, Essien, Appiah i drugi.
Po mom misljenju on je uz Marka Nikolica najbolji trener u JSL i ako dolazi neko iz JSL onda to mora biti Kiza Milinkovic (Posto je Nikolic vec izmakao).
Sto se tice Slovenca, on ima interesantnu biografiju, usao iz druge lige, osvojio 2 titule itd itd ali ne znam koliko poznaje prilike u klubu i koliko ce moci da doprinese.
Mene je Sa Pinto razocarao nevidjeno. Ispao je smradina nikad veca. Kad je dolazio u klub receno mu je kakava je situacija, svestan je bio da ovo nije Sporting a opet se poneo tako kako jeste.
Jedino sto mene "brine" je to sto kod nas u ligi je ogromna razlika voditi Zvezdu i Partizan i ostale klubove. Protiv nas se svi zatvore i onda moras da probijas bunker. Kada obe ekipe igraju otvoreno to je druga prica.
Sto se tice Rajevca, coveka je usralo ko nikog ono, slobodno mogu da kazem i polu finale sa Ganom. Da nije Vidic igrao rukom ko zna sta bi bilo a na drugu stranu, imao je jedan od najtalentovanijih timova ikada u Africi a i na dalje su bili poznati. Asamoa Gyan, Essien, Appiah i drugi.
Последње учитавање од Karna дана 21 Јун 2013, 15:49, учитано 1 пут укупно.
- bubi.ue
- World Class Manager
- Поруке: 8508
- Придружен: 22 Дец 2010, 15:02
- Место: Užice / Novi Sad
Ко да је битно што је повезиван са Партизаном, то је по мени за тренера потпуно небитно. И ја сам за све опције само да Рајевац не дође, мада не знам ни сам кога је најбоље изабрати од ових, вероватно Зенгу, ал ко зна како би се он снашао у оваквој ситуацији.
ЕДИТ: Да, мислим да су направили огрооомну грешку што нису први узели Николића, мислим да би он био савршен у овом тренутку.
ЕДИТ: Да, мислим да су направили огрооомну грешку што нису први узели Николића, мислим да би он био савршен у овом тренутку.
Последње учитавање од bubi.ue дана 21 Јун 2013, 15:50, учитано 1 пут укупно.
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Ko god da dodje ja ga prizeljkujem kao Pizona. Dok je Pizon bio imali smo na polusezoni 10 bodova vise od Partizana. Iskreno voleo bi da se i on vrati. Uopste ga ne smatram losim trenerom zbog reprezentacije zato sto pretpostavljam u kakvim bi se problemima nasao da nije slusao tata Faljija i ostale majkane.markohn22 пише:meni taj Rajevac djeluje kao Pižon, i šta je on napravio sem što je vodio Ganu? Za Milinkovića mi je čudno što ga povezuju sa vama jer svaki jebeni put se pominjao kao trener Partizana i kažu da je sam javno rekao da mu je to velika želja...e sad dal' je istina ne znam.
- ivogud
- Assistant Manager
- Поруке: 574
- Придружен: 01 Дец 2010, 21:01
Rajevac je dobar trener ali nije za Zvezdu jer covek igra defanzivno, a setite se sta je radio sa Vojvodinom i Borcem... Treba dovesti nekog mladog trenera i krenuti od 0, ne treba se zavaravati da imaju sanse za titulu ove sezone i evropu, nego lepo da se napravi sistem, da se plate trenutni igraci i da krene da se razvija ta skola vise, nikad nece biti nista od Zvezde dok ne bude izbacivala par igraca godisnje iz mladjih selekcija, platili su Daudi platu a ostali su bez 5 igraca, Micko ide za dz, a Garido je uzeo njegovo mesto i na kraju i on otisao, smesno... Neka daju Djorovicu da trenira...
Jos su doveli onog Rakica, Mudrinski moze da ga nosi na ledjima i da daje golove...
Jos su doveli onog Rakica, Mudrinski moze da ga nosi na ledjima i da daje golove...
Последње учитавање од ivogud дана 21 Јун 2013, 22:52, учитано 1 пут укупно.
- Keyser Söze
- World Class Manager
- Поруке: 3053
- Придружен: 29 Апр 2011, 18:46
- Место: Bogatic
Da je zvezda Partizan bila bi sampion.paske пише:Da su svi kao Vukan Zvezda bi docekivala prolece u Evropi skoro svake sezone.Tokelara пише:Omladinski reprezentativac Srbije Vukan Savićević potpisao je produžetak saradnje sa Crvenom zvezdom i poručio da se nada trofejima sa klubom u kom je ponikao.
- JasminPetkovic
- Assistant Manager
- Поруке: 655
- Придружен: 19 Јун 2012, 20:00
- Место: Surdulica
Код: Изаберите све
http://www.sportske.net/vest/ultra-mentalita/i-ovako-se-voli-zvezda-134050.html
- Tokelara
- World Class Manager
- Поруке: 7828
- Придружен: 19 Мар 2012, 18:29
- Место: SU/NS

Potvrđeno, Stojanović je trener Zvezde
Posle brojnih nagađanja, dileme više nema. Novi trener Crvene zvezde je Slaviša Stojanović.
MONDU je potvrđeno da će 43-godišnji trener rođen u mestu Gornji Dejan kod Vlasotinca u nedelju i zvanično postati šef stručnog štaba crveno-belih.
Dakle, posle dugih pregovora u subotu uveče rukovodstvo crveno-belih odlučilo je da Stojanović povede igrače u Sloveniju na pripreme za predstojeću sezonu.
Slaviša Stojanović je celu igračku i veći deo trenerske karijere proveo u Sloveniji.
Kao odbrambeni fudbaler počeo je u Slovanu iz Ljubljane, a zatim je nastupao za Ljubljanu, Celje i Vevče.
Trener je postao već sa 29 godina, a takođe mu je prvi klub bio Slovan. Sa igračima do 16 i do 18 godina osvojio je titule prvaka Slovenije, posle čega je preuzeo prvotimce drugoligaša Livar.
Samo godinu dana kasnije, 2002, prešao je u Domžale sa kojim je ostvario ogromne uspehe. Prvo je uveo klub u elitnu ligu slovenačkog fudbala, zatim dva puta bio drugi, a onda osvojio dve šampionske titule (2007. i 2008) i jedan Superkup (2007).
Tri puta je proglašavan za trenera godine u Sloveniji: 2005, 2006. i 2007.
Po završetku sezone 2007/08. napustio je Domžale i otišao u Celje, gde se zadržao samo godinu dana. Na poziv Srećka Kataneca, postao je njegov pomoćnik u reprezentaciji Ujedinjenih Arapskih Emirata.
U oktobru 2011. nasledio je Matjaža Keka na klupi selekcije Slovenije, ali je posle nekoliko loših rezultata sporazumno raskinuo ugovor sa Savezom u decembru 2012.
Последње учитавање од Tokelara дана 23 Јун 2013, 11:00, учитано 1 пут укупно.
- paske
- World Class Manager
- Поруке: 4230
- Придружен: 21 Феб 2011, 23:13
- Место: S.Mitrovica/Novi Sad
Molim Boga da nesto uradi..
Edit: Molim Boga bar za bod na derbiju
Edit: Molim Boga bar za bod na derbiju
Код: Изаберите све
http://www.telegraf.rs/sport/767402-grobar-na-marakani-senzacija-novi-trener-zvezde-navija-za-partizan-foto
Последње учитавање од paske дана 23 Јун 2013, 14:15, учитано 1 пут укупно.
- Vladar
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 5943
- Придружен: 30 Јун 2011, 18:27
- Место: Arandjelovac
- Has thanked: 2 times
Igramo protiv pobednika meca IBV/HB Torshavn. Prva na Mari.
Mora da se putuje u pripizdinu koga god da dobijemo.
Mora da se putuje u pripizdinu koga god da dobijemo.
Последње учитавање од Vladar дана 24 Јун 2013, 14:45, учитано 1 пут укупно.
- Karna
- SFM Hall Of Fame
- Поруке: 1156
- Придружен: 13 Окт 2011, 22:13
- Been thanked: 37 times
Ljudi, covek je pre par godina demantovao da je grobar za neki sajt. I sta i da jeste? Ne znam sta se svi lozite. Pa nama su Zvezdasi i dosli glave.
On je covek profesionalac i radi za sebe a ne za druge. Nemojte se zamlacivati i mlatiti praznu slamu. Sta ce, da pusti Partizan? Bunili bi ste se da nam dodje Antic??
To sto je neko na fejsbuku na nekoj fan stranici napisao da je grobar i sad je to skandal. To po mom misljenju nema veze s mozgom i to je cista glupost!!
Djukic je Zvezdas pa evo sta je uradio sa komsijama.
On je covek profesionalac i radi za sebe a ne za druge. Nemojte se zamlacivati i mlatiti praznu slamu. Sta ce, da pusti Partizan? Bunili bi ste se da nam dodje Antic??
To sto je neko na fejsbuku na nekoj fan stranici napisao da je grobar i sad je to skandal. To po mom misljenju nema veze s mozgom i to je cista glupost!!
Djukic je Zvezdas pa evo sta je uradio sa komsijama.